Wkedk

Hvordan til at udøve i vintervejret

Feeling mindre og mindre tilbøjelige til at venture udendørs i vintermånederne, når tingene er "lidt koldt" derude? Bekymret for, at udøve i løbet af vinteren, skal du muligvis at ryste og muligvis forårsage dig til at glide? Braklægning undskyldninger. Udøver under vinteren er lige så vigtigt som at udøve i løbet af sommeren og gør din motion udendørs er ikke kun muligt, men vil forlade dig følelsen styrket, pumpet med energi, og ønsker mere! Her er nogle forslag til at få dig udendørs og træning i vinterhalvåret.

Steps

Hvordan til at udøve i vintervejret. Husk, hvor meget du nød at være udenfor om vinteren som et kid.
Hvordan til at udøve i vintervejret. Husk, hvor meget du nød at være udenfor om vinteren som et kid.
 1. 1
  Husk, hvor meget du nød at være udenfor om vinteren som et kid.
  Børn bliver mindre generet af det kolde og mere ophidset om udsigterne for at komme ud og gøre mest muligt ud af sne, regn og endda hagl. Vinterens vejr begejstrer børn, og begejstret dem til at gøre sne engle, slæde ned ad bakker, og lære at stå på ski, skate og snowboard. Følge deres bly og blive styrket af det sjove lovet af vinteren udøve og udendørs leg.
 2. 2
  Erkend de sundhedsmæssige fordele ved motion i løbet af vinteren.
  Opholder buret inde indendørs hele vinteren er ikke gavnligt for dit helbred og kan forlade dig mere udsat for sygdomme gør vinteren runder. Kom ud og om giver dig en chance for at trække frisk luft, for at se nye og varierede seværdigheder (beats cabin fever), og giver dig et sundt sind og krop træning.
  • Hvis du lider af Seasonal Affective Disorder (SAD), vil komme udenfor og motion hjælpe med at lindre symptomerne ved at indføre mere dagslys til dit system og ved at inddrage dig i aktiviteter, der er sjovt og spændende.
  • For dem, der forsøger at holde deres vægt under kontrol, udøver i den kolde forbrænder flere kalorier, fordi du har brug for at bevæge sig hurtigere og konstant at være varm, såvel kræver mange vintersport dig til at takle forskellige terræn, herunder sne.
  • Motion kan hjælpe med at holde forkølelser og flus i skak, forudsat at du ikke overdrive det.
 3. 3
  Kjole til lejligheden. Lag op med masser af lange ærmer, gode bukser, flere sokker og tunge frakker. Lad ikke dit tøj forhindrer dig i at bevæge, selv om.
 4. 4
  Stå på ski.
  Skiløb er en spændende sport, der kan mætte nogens behov for et adrenalinsus stole på skråninger og et par ski. Hvad mere er, kan skiløb til gavn for mennesker i alle aldre, fra omkring en alder af fire op til 104, og du kan vælge skråninger, der passer til dit niveau.
  Og hvis du er mere til den manglende skråninger eller blot foretrækker blide, små skråninger, prøv også. Langrend er vinteren svarer ridning en cykel, da det giver din underkrop en god træning, mens brugen af ​​polerne giver din arm, ryg og bryst muskler en god træning også.
 5. 5
  Go skøjteløb.
  Skøjteløb er yndefuld, underholdende og en træning uden dit sind indse alt for meget, at du faktisk er ved at brænde op kalorier susende omkring skøjtebanen. Skøjteløb er bevis på, at motion er sjovt.
 6. 6
  Walk i vinter.
  Ingen grund til at stoppe dine dyrebare gåture, bare fordi det er koldt udenfor. Bundt op, finde gode vandreruter, og holde din krop fit med denne blide men meget effektiv motion. Huske på, at du måske nødt til at bære klamper eller forrevne støvler, hvis krydser iskolde områder tale med din lokale løb og walking butik specialist for rådgivning.
 7. 7
  Gå snesko.
  Snesko er en krydsning mellem gåture, vandreture og natur visning for vintersæsonen. Det er hårdt arbejde, især når du er nybegynder, men det bliver nemmere med praksis. Det er meget givende, og det helt sikkert holder du passer. Som en ekstra fordel, vil du ofte komme til at gå på steder, hvor vinteren dyreliv kan være plettet, hvilket gør dette en glimrende mulighed for naturelskere til at tage billeder eller endda gøre hurtige skitser.
 8. 8
  Kør vinteren.
  Hvis du har fået den opfattelse, at vinteren kører ikke er en happening ting, tro om igen. Der er masser af vinter kører entusiaster, der ofte kører i grupper og ikke afskrækket af sne eller regn. Kjole for varme, få et par gode vinter løbesko, og find dig selv en lokal gruppe til at deltage for moralen.
  Og hvis jogging er mere dine ting, kan dette også nydes i løbet af vinteren - læs hvordan at jogge i koldt vejr.
 9. 9
  Go snowboarding.
  Denne sport kræver lidt mere ekspertise end mange andre vinteraktiviteter, og det ses som en "ekstrem sport", men det er ideelt til motion, opstemthed, og for at få dig ud i de store vinterlige udendørs. Bær god sikkerhed gear, få lektioner, og holde inden for de udpegede snowboarding områder.
 10. 10
  Spil som et barn.
  Børne aktiviteter er ikke kun for børn - alle kan nyde slæde, sne engle og sneboldkampe også, og holde sig i form at gøre det.
  • . Indsatsen for at gå op ad bakken og slæde ned er lige så god som en træning og en masse mindre svedig end gymnastiksalen.
  • Sne engle. Sandsynligvis ikke helt "en øvelse", men det er en masse sjov og det får dig udendørs!
  • Har en sneboldkamp. Der er en masse motion involveret i en traditionel sneboldkamp fra sourcing sneen, rullende snebolde, rammer dine mål, og derefter undvige!
 11. 11
  Byg en iglo.
  Når du har lyst til en rigtig god træning med en pæn resultat ved slutningen af ​​det, opbygge en iglo kan være en fantastisk form for motion, og er perfekt til vinteren teamwork. Og hvis en iglo synes alt for skræmmende, kan du altid bygge en sne fort med sin egen i stedet.

Tips

 • Det er stadig muligt at cykle i sneen. Bare husk at konvertere dine cykeldæk ind besat vinterdæk og være meget forsigtig med Snefejning aktiviteter, sne blokerer de sædvanlige cycleways og smarte områder af is, grus, sne opbygning og sjap. Hvis du aldrig har cyklet i sneen før, så spørg en erfaren cykelrytter til at give dig nogle råd.
 • Du vil måske gerne overveje snescooter som en anden form for motion. Selvom maskinen gør det meste af arbejdet for dig, er der stadig kræfter involveret i at holde varmen, og glæden ved at være udenfor er en konkret draw kort.
 • Keep walking Fido om vinteren, læs hvordan at holde din hund varm om vinteren til vinter hund-walking tips.

Advarsler

 • Som med enhver vinter aktivitet, holde varmen, klæde sig rigtigt, og ikke outstay din velkomst. Lyt til din krop, når den fortæller dig ting er bare for koldt.

Ting du behøver

 • Layered varmt tøj, bære wicking-væk lag ved siden af ​​din hud
 • Egnede støvler eller sko, snesko, skøjter eller skistøvler
 • Klamper (valgfrit)
 • Specialized gear til specifikke sportsgrene
 • Sled (hjelme er en god idé, især for børn)