Wkedk

Sådan overlever ørkenen med blot en kniv

Tro det eller ej, overlevelse i et tempereret miljø er let, hvis du ved, hvordan man. I skoven kan man dø af en række forskellige ting. Men ved blot at have den viden og udnytte, hvad du ved, kan skoven blevet et hjem og en ny virkelighed. Ved at have en simpel blad, kan man mode eget værktøj og sin egen middel til overlevelse.

BEMÆRK: Før du overvejer nogen af ​​nedenstående oplysninger, at temperaturen definerer forrang i ørkenen genkende. Hvis temperaturen kommer under 40 grader om natten overveje fyre din vigtigste forudsætning. Men hvis temperaturen stiger til mere end 90 grader i løbet af dagen, overveje at flytte og arbejde om natten og sove under tag i løbet af dagen.

Steps

Sådan overlever ørkenen med blot en kniv. Få venner med træer.
Sådan overlever ørkenen med blot en kniv. Få venner med træer.
 1. 1
  Find vand. Første ting først, er du strandet et sted i et tempereret ørkenen under sent om morgenen, det værste tilfælde er, at du ikke ved, hvor du er. Det er ikke et problem. Du ved ikke, hvor du er, men du ved, hvor du ønsker at gå... ned ad bakke. Dette skyldes, at vandet holdes strengt af tyngdekraften, og du ønsker vand først, da du kun kan overleve tre dage uden det. Flyt til det laveste punkt, du kan finde.
 2. 2
  Få venner med træer. På din vej ned ad bakke, uddanne dig selv på tre forskellige træer.
  • White birk. Kig efter en hvid træ med en papir-lignende materiale, der kommer fra det. Dette er en vigtig træet, er det kaldes White Birch. Ikke alene er den indre bark spiselige, men den ydre bark kan anvendes som en vandtæt beholder (hvis det ikke har nogen huller i det). Også de fleste mennesker ikke kender dette, men du kan skære et hul i træet og få en krydret sød saft meget som en ahorn. Nogle andre nyttige egenskaber er følgende:
  • Man kan koge suppe på birkebark, da det ikke vil brænde med væske inde i det.
  • Birkebark kan bruges som midlertidig reb
  • Birkebark, det hvide papery lag gør fremragende fyrsvamp for brand belysning
  • Den hvide birk kan være hugget ind i en god stok.
  • Birkebark har været anvendt i fremstillingen af ​​indfødte kanoer.
  • Europæiske basswood Den anden træ du bør vide kaldes en Basswood. Dette træ er virkelig nemt at genkende. Det har gråt, undertiden veiny bark og nogle af de største hjerteformede blade til at starte. Må ikke få dette træ forveksles med en elg ahorn, som har blade med tre punkter. Dette træ er vigtigt, da det kommer til at være din kilde til reb, snarer, stropper og i sidste ende din rygsæk. Du vil begynde at se dette træ, som du kommer tættere på vandet, er det mere tørstig end du er, og kan også være en kilde til vand, hvis du ikke føler daft sutte på siden af ​​et træ.
  • Fælles Maple. Den tredje og sidste træ, du behøver at vide er det fælles Maple. Dette vil være din stok samt din beskyttelse. Det er en meget hårdt træ med en ren grå udseende bark. Nu forestille et canadisk flag i dit hoved, det er et ahornblad. Hvis du ikke ved, hvad en canadisk flag ser ud, forslag er at hente en bog og finde ud af, før du går ind i skoven.
 3. 3
  Skær nogle Basswood bark. Hvis der ikke er vand, flytte til bunden af ​​en bakke eller et bjerg, hvor en strøm eller flod vil højst sandsynligt køre nær sin base. Det er her, at træet lektion vil komme i handy.
  • Find en Basswood. Som nævnt ovenfor, de elsker vand og høje banker.
  • Brug din kniv til at skære en vandret linje hele vejen rundt om stammen. Gør dette i bunden og omkring fire meter over det.
  • Nu skære en lige lodret linie fra den øverste linje til den nederste.
  • Bemærk at den øverste linje ligner en T hvor de to linjer mødes. Denne T er, hvor du vil grave dine to thumbnails ind i træet.
  • Nu forsigtigt trække disse to flapper væk fra den hvide træ nedenfor. Du skulle nu have en buet floppy rektangel.
   Nu er den nemme del:
  • Skær denne stribe i lige så mange mindre lodrette striber, som du kan. Ideelt set bør de være omkring 1/4 inches lang.
  • Nu vende disse strimler over til afsløre en våd skinnende lag, DETTE ER det lag, du vil bruge til rebet.
  • Træk forsigtigt den grønne ydre bark væk fra denne tynd plade af træ. Bemærk at den grønne del vil være væsentligt tykkere end tynde materiale, du ønsker.
  • Wrap disse tynde strimler omkring sig, således at de hver en ring omkring 3 inches i diameter.
  • Brug dine grønne junk at ombryde op omkring tre fjerdedele af din nye tov.
  • Placer denne brede virvar af reb rundt om dit håndled, så det vil være ude af vejen.
  • Brug de andre 1/4 af dit reb til at gøre skulderstropper, et bælte, og vigtigst en bicep strop til at gå på din overarm til din kniv.
  • Alle dine grønne bark skrot skal gemmes, og spændes på dig ellers bruge din nye surring eller andre strimler af bark.
  • Efter alt det arbejde, du vil højst sandsynligt blive tørstig. Heldigvis er alt du skal gøre er at gå ned ad bakke for at få nogle meget fortjent vand.
 4. 4
  Go muddin '. Mens din få noget vand, der er et meget vigtigt skridt, der vil spare dig for en masse sorg sidstnævnte. Mens du er i nærheden af ​​vand, er det vigtigt for dig at dække dig selv i en tynd plade af blåt ler eller snavs, hvis der ikke ler er til rådighed. Dette lag skal dække hver eneste af åben hud. Dette lag vil være din eneste forsvar mod sorte fluer, hjorte fluer og flåter. Det bedste råd, der kan gives, er at nyde dig selv, er dette trin er meget vigtigt og alvor vil ikke hjælpe din moral eller din situation. Nyd det uskyldige barn, du har efterladt.
 5. 5
  Inviter nogle venner. Når du har din rustning, er det nu tid til at sætte nogle snarer. Find spil stier, som bør vrimler rundt bredden af ​​dit vand kilde. Tag omkring 6 af jeres strips og binde en 1-tommer diameter loop i slutningen. Slip den anden ende af din Basswood snare gennem denne løkke og prop det op over jorden på et passende niveau for spillet trail, du besætter. Små stier taler mod små spil, bør store stier undgås. For kanin, vaskebjørn, vagtler og agerhøns placere snare 4-10 inches over jorden. For at få ekstra foranstaltning, kan man gnide mudder omkring denne løkke til at skjule duften og udseendet af den frisk udvirket basswood.
 6. 6
  Uf... Gør Fire! Nu, hvis dagen bliver sent, din bedste chance er at lave en brand. Det er ofte bedst at samle en masse tørt træ først med størrelser fra kviste til små logs. Til flere optændingsmaterialet metoder. Type "hvordan man laver en ild" i Google søgning bibliotek Branden bue metode virker særlig godt med Basswood.
  Før du tænder din ild, rydde en 6-fods cirkel omkring dit brand site. Vælg en placering uden grene umiddelbart over ilden. Indsamle så mange head mellemstore sten som muligt at ringe til ilden og holde det fra at sprede sig. Dog vil en ring af sten fælde og reflekterer varme indad gør det nemmere at holde ud. Et af de vigtigste aspekter at huske om branden er at respektere det. Hold det indeholdt.
  Når du har din ild, er det vigtigt at holde flammen under to meter, på den måde din ild vil ikke tage meget i vejen for brændstof. Du ønsker ikke at gå tilbage til skoven for mere træ. Insekter vil maraud dig. Dit tyndt lag mudder eller ler vil blokere deres bid, men ikke deres lyd. På et psykologisk plan bør den simple kendsgerning, at de stadig kunne komme i dine øjne og ører holder dig velforsynet før du starter din brand.
 7. 7
  Byg et krisecenter. Man behøver ikke virkelig har brug for et krisecenter i gennemsnit forhold. Men hvis du har brug for en, eller forventer regn, det vigtigste er at holde det lille, tør og væk fra jorden. Aldrig bruge tid på at opbygge små hytter eller endda et krisecenter større end din krop. Det er spild af energi og ressourcer, og det er nemmere at holde varmen fanget i et mindre rum. Store klumper af mos, som du kan bruge til at dække en lille træ skelet fungerer godt. Også Birch bark gør for en fremragende rullesten. Din bedste chance er imidlertid at bruge enorme mængder af nåletræ og bregner. Hvis du er hurtig, kan du samle nok til en seks-tommer barriere, der vil kaste regn samt hold varme. Tørre blade også arbejde meget godt for vand-proofing. Hvis du forventer regn, gør det lag af blade og hvad så tyk som muligt. (3 fod er næsten garanteret helt vandtæt.) På to timer kan man ikke kun sove komfortabelt, men tør og varm.
 8. 8
  Hold bevidst om branden. Som du sover, så sørg for du er klar over, hvor langt væk din branden er. Omtågethed kunne have dig liggende lige på toppen af ​​det med ingen til at sætte dig ud. Hvis du ikke føler sig trygge med en brand går, mens du sover, kan du sætte den ud og grave et hul, hvor du er at sove og fylde det med kul. Ved at sætte et lag af snavs i løbet af denne plet du kan ligge på toppen af ​​det og sove meget komfortabelt.
 9. 9
  Kig efter morgenmad. Når du vågner, være opmærksom på, at insekter kommer ud af en daggry. Nu er det tid til at afhente dit stofskifte og bevæge sig hurtigt, da insekterne stadig kan få i dine øjne. Også bevægelsen træner din krop til at give sin egen varme gennem anstrengelse. Det eneste problem er, at en motivation til at bevæge normalt mangler. Din motivation skal stamme fra det faktum, at du havde sat 6 snarer den foregående dag, og en af ​​dem kan holde morgenmad, frokost og aftensmad. Så for at hæve din kropsvarme, flytte fra snare til snare. Du kan have fået heldig.
 10. 10
  Stram, at bæltet... Nu er det vigtigt at forberede dig til to uforudsete udgifter.
  • Den første er, at du fik absolut intet og har en meget sultne og undertrykte opførsel. Hvis dette er tilfældet, skal du blot gå til din nærliggende birketræ og skære en 4-tommer trekant ud af bark. Slå et point mod jorden. Du kan spise undersiden af ​​denne bark, da det er meget nærende. Også en lille strøm af sukkerholdige saft kommer ud af det nederste punkt af denne trekant. Må ikke bekymre dig, hvis det ikke er meget. Overraskende, kan et menneske overleve fra en spiseskefuld af fødevarer en dag for en begrænset tid.
  • Den anden begivenhed er, at du fik noget, sandsynligvis en kanin eller et lille spil fugl. Der er en temmelig god regel for at spise ting på dyr: Må ikke spise noget, der ser uspiselige Ellers næsten alt er fair spil, hvis du koge det godt nok .... og ved godt nok mener jeg brændt.
  • Her er en anden regel med mad: Spis ikke hvor du sover eller sover, hvor du spiser. Scraps og indvolde vil tiltrække rovdyr (dvs. BEARS). Kassér knogler, indvolde, næb osv., meget langt fra din husly.
 11. 11
  Følg det vand. Nu hvor du ved, hvordan at samle mad og vand, er det vigtigt at anerkende den anden anvendelse af floder. Menneskeheden var ikke bygge videre på ryggen af ​​manden, men på bredden af ​​floderne. For at finde menneskeheden, skal du blot følge dine floden nedstrøms. Husk ikke alle streams fører til civilisationen, kan strømmen ender med at gå under jorden for miles og så ville du have spildt en masse af din energi på ingenting. Med alle de ting ovenfor anførte, kan en person bor på ubestemt tid i skoven.

Tips

 • For energi, opsøge soja planter og kilder af vitamin B samt sukker fødevarer og frugter, såsom bær, for at give store mængder af energi på en tom mave. Vær meget forsigtig, og sørg for at du ikke spiser det forkerte vegetation, for mange planter er giftige.
 • For band-aids, opsøge det fælles edderkop. Deres spind kan indsættes i åbne flænger eller snit til at stoppe blødningen. En plante kaldet røllike (Achillea millefolium) kan også bruges til at stoppe blødningen. Det har også andre anvendelser.
 • For antiseptisk, opsøge det fælles honningbi. Den grå oozy stof, de bruger på indersiden af ​​deres reder er et af verdens største antiseptiske.
 • For optændingsmaterialet, opsøge grantræ. Boblerne på gran bark kan poppet at afsløre brandfarlige SAP.

Advarsler

Bears

 • Bær er almindelige i naturen og gøre gode måltider. Men pas situationer som den, der vises til højre. Bears er ofte store kendere af bær og vil ofte bebo denne ernæringskilde. De fleste bjørne vil trække sig tilbage, hvis du støder på dem i det fri. Dog kan de se dig som konkurrencen er sådan et scenarie og forsøg på at fjerne dig fra situationen. Billedet nedenfor viser en blackberry patch (A) og en temmelig stor bagdel print på jorden ved siden af ​​busken (B). Dette er bevis på, at en bjørn vil sidde i disse buske til foder. Må ikke komme i nærheden af ​​buske, hvis du hører raslende lyde.
 • Den bedste oplevelse med et vildt bjørn er den, der aldrig sket. Ligesom de fleste dyr, naturligvis de frygter mennesket. Gør masser af støj, som du vandre omkring (klirrende metal, blæser fløjter, sang, banging pinde osv.) vil advare dem til din tilstedeværelse og normalt gør dem bevæge sig væk. Det er selvfølgelig bagslag, når du er på jagt.
  Man bør bemærke, at grizzles og isbjørne er nysgerrige dyr og vil gå i retning af unaturlige lyde. Men grizzly og isbjørne er ofte fundet nord for beboelige områder. 98% af verdens grizzly befolkningen er i Alaska.
 • ALDRIG nærme sig en bjørneunge. Tillid til, at selv om du ikke kan se hende, Momma er i nærheden. Hun vil ikke være tilfreds med dig. Hvis du ser en cub, gå hurtigt og støt væk.
 • Hvis du har Marijuana Lad ikke røgen drysse eller brænde fra det, er Bears tiltrukket af lugten, medmindre du har brug for at lokke én. Blood også tiltrækker bjørne og andre rovdyr, enten brænde gamle bandager eller begrave dem væk fra din husly.

Pumaer

 • Pumaer og store katte er undtagelsen til de fleste spillets regler. Du kan ikke afspille døde med en puma, og du kan ikke løbe fra dem. Også selvom du bevæger dig væk langsomt og få dem ud af syne, vil de uden tvivl følge dig venter nogen sårbarhed. Det bedste råd er at være ond og beslutsom. De vil komme til dig, og dodging er normalt ikke en mulighed. Men der er en teknik, der skal anvendes. Hold din venstre underarm foran din hals og vente på løven til at bide. Det vil bide underarmen for at fjerne forsvarsværkerne rundt om halsen. Med det kæber låste hurtigt kaste længden af ​​din kniv opad i den nederste huden af ​​sin kæbe. På grund af hovedtraume kan det ikke give slip, kaste kniven ind i huden omkring sine kæber, twist og skubbe væk i én bevægelse. Hvis det ikke er dødt det vil højst sandsynligt være at forsøge at gnide sit hoved mod klipper eller træer. Kør i et zig zig mønster væk fra såret dyr. Vent til en halv time, og vende tilbage til at sikre det er dødt. Nu har du mad. Anvend honning til spindelvæv og placere både på din arm. Kontrollér jævnligt, og sørg for ingen blod kommer ud som det kunne tiltrække andre rovdyr.

Flåter

 • Flåter kan være en af ​​de mest psykologisk og fysisk beskatte parasitter i en tempereret miljø. De er små otte legged spindlere, at ligesom insekter er tiltrukket varmekilder. De vil ofte gange lå på lur i græsset 2-3 meter høj, hvor de vil derefter overføre til dit tøj. Derfra vil de gå til dit hoved eller din skridtet, de to højeste varmekilder på den menneskelige krop. derfra vil de udskille en lokalbedøvelse, som de bruger til at skjule deres bevægelse som de bar hovedkulds ind i din hud. I denne tilstand, de ligner et stykke af majs stak løst til dit kød. Men når du rører ved dem deres ben springer ud og vride gør selv de hårdeste skovarbejdere krybe. Adskillige metoder til fjernelse og misforståelser vil blive behandlet nedenfor.
 • ALDRIG brænde et flueben ud. Ofte gange deres indvolde vil spurt i det åbne hulrum, som de bruger til foder, nemlig under huden. Hvis du bruger denne metode, skal du brænde huden en tomme rundt i området for angreb, eller du risikerer at få borreliose og Rocky Mountain feber. Der er bedre og mindre smertefulde måder kryds fjernelse.
 • ALDRIG rykke skovflåten ud, vil deres anker ligesom kæberne ophold under dit kød, og kan give dig Rocky Mountain feber eller borreliose.
 • Fjernelse metode: Find et grantræ. Kig efter et juletræ med bobler på bark. Snup en pind, pop boblen og sted herpå blankt under det nye hul, nu ruller den ene ende af pinden op over boblen med anvendt tryk, bruge denne metode til at presse saften ud. Dette bør samle saft på enden af ​​pinden. Nu sprede saften over kryds generøst. Pop flere bobler, hvis du har brug for. Nu med banen på din arm finde en meget fedtet plante eller et træ. Aske fungerer godt. Nu konstatere, at skovflåten har trukket sig lidt op. spredes så meget aske olie på banen som du kan og repeatably tørre saften fra. Skovflåten vil trække sig selv op, fordi han ikke kan ånde. Når skovflåten har gnedet spredt mere olie over området for at løfte den saft, hvis alt andet mislykkes dække stedet med jordnøddesmør eller animalsk fedt, vent, og derefter vaske dine hænder i vand, vil saften kommer ud ganske let. Bemærk også, at C-vitamin i SAP har gjort huden mere smidig.

Tarmparasitter

 • Tarmparasitter kan behandles på mange måder. To af disse måder er som diskuteret nedenfor.
 • En effektiv måde er at finde en bregne, der vokser i de fleste tempererede miljøer. Denne bregne kaldes græs bremse. I de tidlige dage af dens levetid det ligner en lille fiddlehead med brunlig hvide hår vokser ud fra det. De typiske arter af græs bremsen fire inches høj. I denne fase er det spiselige både råt og tilberedt. Det er dog en mild gift, der ændrer de miljømæssige forhold af tarmen gør overlevelsesevne en ordentlig mundfuld for enhver parasit. Da denne plante bliver ældre bliver det mere giftige. Hvis planten er stramt krøllet, kan du spise en hver time, eller hvis det er fuldt vokset, den ene hver anden dag for at slippe af parasitten.
 • En anden måde at skille dig af tarmparasitter er at spise to cigaretter om dagen, indtil de er væk. Den giftige karakter af cigaretter ingredienser ikke tabt på tarmparasitter.

Poison Ivy

 • Poison ivy er en lille tre bredbladet plante, der normalt ligger meget tæt på jorden. For at vende væk enhver ville være predator dens blade indeholder et kemisk stof kaldet Urushiol, som obligationer med hudceller og skaber en meget fremtrædende og ubehageligt udslæt, der kan vare så længe som fem til seks uger. Hvis du har taget kontakt, vil tidlige stadier viser en simpel udslæt. Men for alvorlige reaktioner forventer betydelig blære-og / eller fedtet udledning. Behandlingsmetoder og myter er listet nedenfor.
 • ALDRIG Burn Poison Ivy: dens røg er meget giftigt. Desuden kan Urushiol ikke blive ødelagt eller opløses af almindelige midler.
 • ALDRIG klippe ud vabler eller forsøge at fjerne dem. Det oser, der kommer fra dem er ikke smitsom og vil ikke sprede udslæt under almindelige forhold.
 • ALDRIG tisse på udslæt, betyder dette ikke virker, og kan endda forstærke reaktionen skyldes ammoniak i urinen.
 • Myte: Tøj vil ikke beskytte dig mod Poison Ivy. Urushiol vil sive gennem tøj i så lidt som femten minutter. Hvis du ved, du er kommet i kontakt med, ikke fysisk røre området som urushiol vil sprede. Fjern i stedet artiklen med tykke klud eller bark, der dækker hånden og forankre den i at flytte vand i mindst en time. Efter nogen tid urushiol vil forlade artiklen.
 • Nyttige metode: Hvis der sker kontakt, på mindre end syv minutter kemikaliet kan normalt vaskes med sæbe, før det obligationer med dine hudceller. Men kemikaliet er en olie, så sæbe er nødvendig for at vaske det. Med andre ord vil vand ikke arbejde alene. Men denne metode er meget omdiskuteret, da sæbe også kan rumme de kemiske og sprede det på samme måde.
 • Brugbar metode: Fordyb din krop i vand i en længere periode. Olie er lettere end vand, så Urushiol kan som spørgsmål om fysik, fjerne sig fra din hud, før den er bundet.
 • Nyttig metode / myte: Alkohol vil ikke opløse eller fjerne Urushiol af sig selv. Dog kan det fortynde det nok, så det kan trækkes ud med en svampet materiale eller stof.
 • Konklusion: Urushiol ikke kan trækkes væk fra kødet, når det er bundet, det eneste, indfødte teknologi kan gøre, er at dulme kløe eller behandle reaktionen ikke den kemiske selv. Derfor er den eneste, der virkelig kan behandle det effektivt er læge bevæbnet med Tecnu eller Ivy remover.