Wkedk

Hvordan man binder en schweizisk sæde rappel sele

En schweizisk sæde rappel sele er en simpel sele lavet af et stykke tov eller-strop. Det er godt for dem, der har brug for at lave en sele på flue, eller for dem, der ikke ønsker at købe en kommercielt gjort sele.

Steps

Hvordan man binder en schweizisk sæde rappel sele. Find midten af rebet ved at folde det på midten og gå til folden.
Hvordan man binder en schweizisk sæde rappel sele. Find midten af rebet ved at folde det på midten og gå til folden.
 1. 1
  Find midten af rebet ved at folde det på midten og gå til folden. Placer fold i midten af ​​nederste del af ryggen, ender ud til begge sider af din krop, så du holder en lige længde i hver hånd.
 2. 2
  Kryds halvdele foran dig, så det ombrydes omkring din talje. Træk den ene side under en anden laver en halv hitch. Gentag så at rebet bliver to gange rundt om sig selv. Dette vil i sidste ende blive, hvor karabinhage placeres, og det holder rebet fra klemme ned på dine testikler (hvis du har dem). Drop begge de frie ender, så de dingle foran dig (sandsynligvis rører jorden).
 3. 3
  Nå omkring ydersiden af benene med begge hænder, og træk de frie ender bag dig gennem dine ben. Pass hver fri ende op gennem den del af rebet viklet omkring din talje. De frie ender skulle nu være mellem din krop og din 'bælte'.
  • Placer de frie ender mere end din, så ender dinglende ned foran brystet, en på hver side.
 4. 4
  Træk ned disse, som du squat. Dette er et vigtigt skridt, da dette er hvad der vil stramme din sele. Stå op og squat flere gange, mens du trækker på de frie ender. Du skal føle det klemme dig mellem dine ben - sørg centrale dele er ikke mellem rebet og dine ben.
 5. 5
  For begge parter, at opretholde spændingen på den frie ende slippe det bag din ryg og videregive det bag længden af rebet, der kopper din bum, fra tilbage til forsiden. Det binder sædet på plads. Træk den frie ende mod din front, langs dine hofter.
 6. 6
  Forbind de to ender sammen ved hjælp af en knude off-center til din krop. De fleste højrehåndede mennesker vil placere knude ved deres forreste venstre hofte.
 7. 7
  Lav en halv hitch med hver fri ende som en keeper knude. Bemærk, at den halve hitch skal passere omkring både "bælter" af reb, der nu findes.
 8. 8
  Placer overskydende reb af vejen i en dyb venstre (cargo bukser er et aktiv), hvis du har en, og hvis din knude er til venstre. Sørg for, at rebet er i et sted, at det ikke vil forstyrre din karabinhage i løbet af en rappel.
 9. 9
  Deres sele er færdig. Nu vedhæfte din karabinhage og glad rappelling.

Tips

Advarsler

 • Altid teste din sele, før du bruger i enhver højde. Træk op på karabinhage indtil hele din vægt er understøttet. Eller har din ven løfte dig op ved karabinhage og ryst. Din sele, selvom sandsynligvis ikke behageligt, bør ikke være for løs, klemme mandige dele eller glide.
 • Pleje din reb. Træd ikke på det, ikke gemme det når det er vådt, skal du ikke spilde brændstof eller andre kemikalier på det. Må ikke lade den stå i solen i lange perioder, og løsne stramme knuder før opbevaring, da de reducerer trækstyrke af rebet.

Ting du behøver

 • Reb. Ca. 6-10 fod (182-304 cm) længde afhængig af din størrelse. De fleste reb, der anvendes for schweiziske sæder er flettet hamp, 550 paracord eller andre naturlige fibre reb. Rebet skal være rene og nye, og bedømt til at understøtte mindst to gange din kropsvægt, helst mere. Diameter skal være ca 12-16mm.
 • Karabinhage. Dette er for at blive vurderet og godkendt til klatring og støtte et menneskes kropsvægt. Skal have en aflåselig port.
 • Læderhandsker. Selv om dette ikke er en lektion i klatring du skal beskytte dine hænder, når rappelling, og der vil være en masse friktion, varme og muligheden for partikler i rebet, når det passerer gennem hænderne. Eller du kan bruge en simpel par mekaniker handsker.