Wkedk

Hvordan til at behandle et hjerteanfald

Et hjerteanfald offer, hvis hjerte stadig slår har en langt bedre chance for at overleve end et offer, hvis hjerte er stoppet! De fleste hjerteanfald ofre, der dør bukke inden for 2 timer efter at have deres hjerteanfald. Mange af disse ofre kunne reddes, hvis omkringstående genkende symptomerne på et hjerteanfald og få offeret til et hospital hurtigt! Faktisk mange ofre for hjerteanfald tror, ​​de oplever halsbrand eller andre mindre ubehag, når i virkeligheden deres liv er i fare! Derfor er denne artikel giver grundlæggende oplysninger om akut førstehjælp.

Steps

Hvordan til at behandle et hjerteanfald. Ring alarmcentralen straks.
Hvordan til at behandle et hjerteanfald. Ring alarmcentralen straks.
 1. 1
  Gå ikke i panik. Den tilskadekomne vil sandsynligvis kobling deres bryst og kan falde over. Sid dem ned, hvis de er bevidste med deres knæ op og tilbage hælder på noget. fortælle dem, hvad der skete, så de er klar over situationen.
 2. 2
  Ring alarmcentralen straks. Må ikke forsinke, da hjerteanfald kan dræbe den person!
 3. 3
  Hvis offeret er opmærksom og orienteret, så få dem tygge en aspirin tablet.
 4. 4
  Komfort & berolige offeret.
 5. 5
  Hvis de er bevidstløse og derefter ligge dem på ryggen, kontrollere, at intet er i vejen deres luftveje (kunne være tungen) og lyt med øret lige over deres mund for at trække vejret. Må ikke holde fingrene i munden, medmindre du positivt har identificeret en udenlandsk objekt, hvis du ikke kan se det, ikke få fat i det.
 6. 6
  Check for omløb - Hvis de har en indlysende puls, der er stor, men enhver bevægelse er et tegn på cirkulation, og blueness og andre misfarvning er et tegn på en mangel på det. Klemme et ciffer (fingre), og se for nye farver - hvis der er hurtig nye farver, det er et tegn på cirkulation. Et godt tegn på cirkulation trækker vejret.
 7. 7
  Hvis der ikke er cirkulation, og derefter begynde genoplivningsudstyr, hvis certificeret til at gøre det. Hvis du er på deres ret, dreje hovedet til højre, så du kan se for storhed og fald af deres bryst. Hvis de ikke trækker vejret, efter at du har lyttet til en optælling af ti, og derefter give to vejrtrækninger, klemme deres næse for at forhindre tab af luft og vejrtrækning væk fra dem for at maksimere iltindhold. For at udføre denne procedure (kaldet head-tilt chin-lift) førstepladsen ene hånd på panden og de første to fingre på den anden hånd under hagen. Derefter vippe hovedet tilbage. Dette vil maksimere luftstrømmen gennem deres luftrør.
 8. 8
  Det mest vigtige ting at huske er, at du skal ringe efter en ambulance det andet du har mistanke om det er et hjerteanfald, eller hvis du har en ubevidst havari.
 9. 9
  Hvis lægehjælp er langt væk (jeg. E dig og offeret er i en fjerntliggende skov), kan du fremkalde hypotermi at reducere antallet af hjerneskader. Afkøling personen ned nedsætter stofskiftet af deres kroppens celler, reducerer deres iltbehov. Den person bør ideelt kun køles et par grader (celsius) lavere end normal kropstemperatur (37 grader Celsius). Ideelt en temperatur lavere end 33 grader Celsius bør induceres (og slet ikke temperaturer kan forårsage forfrysninger). Må ikke anvendes en våd-kølemedium, såsom vand eller is direkte på huden, i stedet placere den i en pose. Hvis huden er våd, når paramedicinsk gør ankommer, vil defibrillering være yderst risikabelt (til dem og patienten) på grund af muligheden for elektrisk buedannelse.
  • På grund af de tilknyttede skadelige virkninger af hypotermi, bør det kun være fremkaldt som en sidste udvej, hvis paramedicinere ikke er i stand til at komme til patienten inden for 20 minutter ophør af puls og vejrtrækning.

Tips

 • A 911 operatør er specielt uddannet til at instruere folk på bedste foranstaltning til at tage, før redningsmandskab ankommer. Følg altid instruktionerne i 911 operatøren og hvis personen har ingen puls, søge CPR instrukser fra 911 operatør (hvis du ikke ved, hvordan man).
 • Hold dem roen og holde alle andre berolige hvis du kan. Tildel jobs for at undgå panik.

Advarsler

 • Dette er kun en vejledning til at hjælpe den person, ikke helbrede hjerteanfald. Denne forsigtighed bør gives til dem, mens redningsfolk er på vej.