Wkedk

Hvordan man kan hæve lavt blodtryk

Lavt blodtryk er en almindelig medicinsk tilstand, som kan være forårsaget af en række faktorer. Det er vigtigt at vide, hvordan man kan hæve lavt blodtryk for at forhindre det i at blive faretruende lav. Lær et par enkle trin til at øge lavt blodtryk og vedligeholde det på et sundt niveau.

Steps

Hvordan man kan hæve lavt blodtryk. Bær kompressionsstrømper.
Hvordan man kan hæve lavt blodtryk. Bær kompressionsstrømper.
 1. 1
  Drik masser af vand.
  • Øge blodtrykket ved at drikke et par glas vand og opretholde en sund daglig vandindtag. Lavt blodtryk er ofte forårsaget af dehydrering, så drikker vand vil rehydrere din krop og øge blodtrykket. Sundhed drikkevarer med elektrolytter kan også bidrage til at hæve blodtrykket, men undgå drikkevarer med højt sukkerindhold.
 2. 2
  Øg saltindtag.
  • Du kan bruge din kost for at øge lavt blodtryk ved at øge dit indtag af salt og natrium. Dette vil øge blodvolumen, hvilket vil øge trykket. Vær sikker på at konsultere din læge for at sikre, at det er sikkert og sundt at øge dit natrium indtag.
 3. 3
  Bær kompressionsstrømper.
  • Kompressionsstrømper er ofte slidt til at reducere hævelse og pooling af blod i kroppen og til at forbedre blodcirkulationen. Bær lav kvalitet kompressionsstrømper under daglige aktiviteter, og de vil hjælpe med at regulere blodtrykket ved at holde blodet cirkulerer jævnligt gennem dine blodårer.
 4. 4
  Spørg om blodfortyndende medicin.
  • Blodfortyndende medicin såsom warfarin er ofte anvendes til behandling af dyb venøs trombose, som påvirker blodcirkulationen og blodtryk. Spørg din læge, hvis tager en blod tyndere dagligt kan hjælpe med din særlige form for lavt blodtryk.
 5. 5
  Balance din kost.
  • En vigtig måde at regulere dit blodtryk, og forbedre din generelle sundhed, er at spise en sund, velafbalanceret kost. Forbruge en begrænset mængde højt sukkerindhold og højt fedtindhold fødevarer og sørg for at spise masser af frisk frugt og grøntsager. Forøg dit indtag af B-vitaminer, som har vist sig at forbedre cirkulation og regulere blodtrykket.
 6. 6
  Overvej medicin ændringer.
  • Nogle medikamenter sænke dit blodtryk som en bivirkning. Andre, som Midodrine og fludrocortison, hjælp kan reducere væskeophobning og øge blodtrykket. Tal med din læge, om nogen af ​​dine nuværende medicin kan sænke dit blodtryk og hvis en ændring i din recept medicin regime kan hjælpe dig hæve din lavt blodtryk.

Advarsler

 • Altid tale med din læge, før du stopper receptpligtig medicin eller tilføje ikke-receptpligtig medicin eller kosttilskud til din kost for at sikre, at ingen af ​​de medikamenter, du tager vil interagere eller har bivirkninger.
  • Vær forsigtig, hvis du udforske alternative behandlinger. Nogle mennesker forfølger naturlægemidler kosttilskud eller homøopatiske midler for lavt blodtryk, men du bør tjekke med din læge, før du bruger alternativ medicin. Kosttilskud som ingefær og ginseng er ikke sikkert med al receptpligtig medicin.