Wkedk

Hvordan man kan sænke blodtrykket natten

Hvis dit blodtryk er et stort problem med dig og din læge, så du både har brug for at komme op med en handlingsplan. Selvom du ikke kan signifikant lavere blodtryk natten, kan du foretage ændringer natten, der vil begynde rejsen mod lavere blodtryk.

Steps

Hvordan man kan sænke blodtrykket natten. Lav nogle alvorlige ændringer i din kost ved at undgå fødevarer, der er højt kolesterol og mættet fedt.
Hvordan man kan sænke blodtrykket natten. Lav nogle alvorlige ændringer i din kost ved at undgå fødevarer, der er højt kolesterol og mættet fedt.
 1. 1
  Lav nogle alvorlige ændringer i din kost ved at undgå fødevarer, der er højt kolesterol og mættet fedt. Du ønsker også at reducere mængden af ​​salt i din mad, da natrium øger blodtrykket. Forarbejdede fødevarer og kødpålæg er høje i natrium, undgå så dem, hvis muligt. Du kan også ønsker at tilføje krydderier til din mad til at erstatte den smag, der går tabt, når du reducere salt. Skær ned på rødt kød og introducere flere fisk, som laks og tun, og du kan hurtigt reducere blodtrykket bekymringer.
 2. 2
  Medtag frugt, grøntsager, fedtfattige mejeriprodukter og fuldkornsprodukter i din kost, især dem, der er højt kalium, såsom abrikoser og bananer.
 3. 3
  Tilbring tid på at forberede for ture til købmand. Skriv en indkøbsliste, før shopping, så du fokusere på at få, hvad du har brug for, ikke hvad du er fristet af som du vandre op og ned ad gangene. Lære at læse varedeklarationer, og tjek dem, som du shoppe.
 4. 4
  Forkæl dig selv med nogle mørke chokolade, som er høj på flavonoider og stor på at reducere blodtrykket hurtigt. Bare spise i moderate mængder, eller du vil tage på i vægt og besejre dens formål.
 5. 5
  Indføre motion ind i din daglige aktiviteter, hvis du ikke allerede. Sats på lys træning som at gå, yoga eller Tai Chi. Du kan også optage øjeblikke af stress relief i din daglige rutine, såsom at tage dybe indåndinger og strække. Alt for anstrengende kan arbejde imod dig, så tjek med din læge for at se om du kan komme op med en plan, der opfylder dine behov. Disse afslappende øvelser er fantastisk til at reducere stressniveauet også og en stress-frit liv reducerer blodtrykket.
 6. 6
  Hydreret ved at drikke vand hele dagen. Vand ikke kun skyller væk toksiner og saltindhold i kroppen, men det styrer dit blodtryk. Du kan gøre en vane ud af at bære en flaske vand med dig på alle tidspunkter og holde flasker vand i bilen.
 7. 7
  Klip dine laster, især rygning, og du vil se dit blodtryk forbedre. Drikke alkohol på over er også dårligt for blodtryk, men små indtag af alkohol er faktisk godt for dig og kan hjælpe dit blodtryk. Så tjek med din læge for at finde ud af, hvor meget alkohol du kan forbruge uden at det er dårligt for dit blodtryk. Husk også, at alkohol reducerer effekten af ​​medikamenter.