Wkedk

Hvordan man undgår at få tørre øjne fra computeren

Folk er stirre på computerskærme flere og flere. Dette giver dig tørre øjne, men heldigvis, problemet er kun kortsigtet og kan undgås i første omgang.

Steps

Hvordan man undgår at få tørre øjne fra computeren. Justere skærmindstillingerne.
Hvordan man undgår at få tørre øjne fra computeren. Justere skærmindstillingerne.
 1. 1
  Blink. Folk blinke mindst halvt så meget som normalt, når stirre på computerskærmen, fordi folk normalt knibe og dine øjne ikke er lavet til at kigge på skærme. Det kan være svært at huske at gøre det hele tiden, så nu og da kan du lukke øjnene i et par sekunder.
 2. 2
  10-10-10. Hver 10 minutter, se på et objekt 10 meter væk i 10 sekunder for at få dem justeret til lange afstande også, så du er klar, når du får ud af computeren.
 3. 3
  Justere skærmindstillingerne. Du vil opdage, at hvis du laver din skærm lidt mere kedeligt, er det faktisk nemmere at læse. Skærmen skal være lige så lyse som dine omgivelser, og bør ikke at være en glødende kasse eller kulsort objekt. Du vil opdage, at du rent faktisk kan vænne sig til en lysstyrke på 0. Kontrast bør normalt være i niveauet 80'erne, men de er forskellige for forskellige skærme. Kontrast er styrken af ​​farverne sammenlignet ved siden af ​​hinanden.
 4. 4
  Sikkerhedskopier på skærmen, men ikke så meget, at du er nødt til at stamme at læse teksten. 16-24 inches er en god afstand, afhængig af dit syn og størrelsen af ​​skærmen. Overvej at ændre indstillingerne for at vise større tekst på alle steder tilgængelige på din browser.
 5. 5
  Bruger computeren mindre og gøre din tid tæller. Lær at skrive hurtigere, så du kan skrive op en e-mail hurtigere og være i stand til at komme i gang hurtigere. Det er også meget effektiv til at udskrive op lange sider, som du ville have til at læse på computeren. Hvis du er virkelig følsom, overveje at få et job, der ikke kræver brug af computeren på daglig basis.

Tips

 • Nogle af disse oplysninger kan også gælde for andre typer af skærme, som den, tv, håndholdte spil og mobiltelefoner.
 • Før og efter lange perioder med brug af computeren, smøre dine øjne med ikke-konserverede eller følsomme øjne kunstige tårer eller tage en dampende brusebad, men ikke får almindeligt vand i øjnene da dette fortynder og flushes ud dine naturlige tårer.
 • Ignorer myten om at se på computerskærme gør dig nærsynet på grund af pixels. Ser man på computerskærme er ligesom at læse en bog.
 • Ophold hydreret, så du er sikker på at have nok tårer til at gøre.

Advarsler

 • For meget tid på computeren kan også forårsage træthed. Tag pauser ofte.
 • Dine øjne kan også blive blodskudte fra at være tør, men ikke bruger "får det røde out" falder da disse kan forårsage rebound rødme og det gør blodskudte tilstand kronisk. Slip af med tørhed og blodsprængte udseende går væk.