Wkedk

Hvordan man kaster et snit fastball

Snittet fastball eller cutter, er en variation af enten en to-eller fire-søm fastball. Når kastet som en højrehåndet pitch, den bevæger sig fra højre til venstre, næsten som en curveball, men med senere, mindre alvorlige pause. Mekanikken i banen, er dog stadig rent fastball, så du vil ikke nødt til at smide banen som en curveball. Når kastet korrekt, kniven er en ødelæggende pitch, designet til at trække off-balance kontakt.

Steps

Hvordan man kaster et snit fastball. Start med at tage fat i bolden, som du ville en to-søm fastball.
Hvordan man kaster et snit fastball. Start med at tage fat i bolden, som du ville en to-søm fastball.

To-søm cut fastball grip

 1. 1
  Start med at tage fat i bolden, som du ville en to-søm fastball. En to-søm fastball er grebet med indekset og midterste fingre på de to smalle sømmene på baseball.
 2. 2
  I stedet for at lade fingrene der, flytte dine to fingre over til højre. Sørg for at dine fingre er relativt tæt sammen. Fingrene kan enten være placeret således at langfingeren løber langs sømmen, eller således at sømmen løber direkte i midten af ​​begge fingre. Eksperimenter med, hvad der virker bedst for dig.
 3. 3
  Bevæg tommelfingeren om, så den diametralt er modsat din top to fingre. Diametralt modsatte betyder blot, at hvis du har forlænget begge fingre i samme retning, ville de til sidst danner en perfekt cirkel.
  • Tænk på bolden som et ur. Hvis din tommelfinger på en normal to-søm greb er klokken 6, tommelfingeren nu skal være i en 4:00 eller 5:00 position.
 4. 4
  Aflever dit håndled lidt i retning af tommelfingeren. For højrehåndede kander, betyder det at dreje dit håndled lidt til venstre. For venstrehåndede kander, betyder det at dreje dit håndled lidt til højre.
 5. 5
  Bly med den midterste finger. Når smide en to-søm fastball, lægge ekstra pres på din langfinger. Dette vil skabe en naturlig spin på bolden, der vil hjælpe det skåret.

Fire-søm cut fastball grip

 1. 1
  Start med at tage fat i bolden, som ville en fire-søm fastball. En fire-søm fastball er grebet med pegefinger og langfinger går vinkelret på tværs af de U-formede sømme. Dine to fingre skal røre sømmene af baseball i fire steder: bunden af ​​både fingre og top.
 2. 2
  Bevæg to fingre sammen og lidt til højre, placere ekstra pres på din langfinger. Dette vil bidrage til at skabe cut i din fastball, som den sidste finger, der rører bolden bliver den midterste finger.
 3. 3
  Hold din tommelfinger i nederste position, eller måske op på indersiden af bolden, forankring. Tommel-og din top fingre kan ikke ligefrem diametralt modsatte, men de bør være temmelig komfortabel.

Indfrielse af banen

 1. 1
  Skjul snittet greb i din handske gå ind i windup. Du ønsker ikke at telegrafere din pitch, indtil det præcise øjeblik du slipper baseball. Tipping the rammer off tidligt kunne ødelægge overraskelse for banen.
 2. 2
  Tænk "fastball" hele vejen. Kutteren er en fastball, trods alt. Vil du have en enkel up-and-down bevægelse med hånden, ikke leverer alle ture med dit håndled.
  • Sørg for at dit arm-hastighed er magen til din fastball arm-hastighed.
  • Udvid din arm fuldstændigt som du levere banen.
 3. 3
  Følg igennem, og snap håndleddet ned mens du forsigtigt trykker med langfingeren for svag spin. Dette vil medføre, at bolden flytter sig væk fra en højrehåndet dej og ind på en venstrehåndet dej.

Tips

 • Denne bane er bedst brugt i en righty vs Lefty eller Lefty vs righty matche op, da det vil køre ind på deres hænder og bat håndtag.
 • Sørg for at du nå ud så langt som du kan med din arm, som du smider. Dette vil gøre dig komme på toppen af ​​bolden, der giver mulighed for mere bevægelse.
 • Hvis du vil tilføje en masse klip til denne pitch, anvende mere pres med langfingeren.