Wkedk

Hvordan man har et bål

Bål giver en fantastisk atmosfære for udendørs arrangementer såsom fester. Her er, hvordan man har en sjov bål alle vil huske.

Steps

Hvordan man har et bål. Snup en flok af tørre kviste, blade, pinde og uønsket træ.
Hvordan man har et bål. Snup en flok af tørre kviste, blade, pinde og uønsket træ.
 1. 1
  Vælg en plet. Det kunne være i din baghave eller en vens baghave. Det kunne være på en strand eller på en campingplads.
 2. 2
  Snup en flok af tørre kviste, blade, pinde og uønsket træ. Vær sikker på at have masser af store stykker brænde, da kviste og blade brænder meget hurtigt.
 3. 3
  Grav et lavvandet pit. Pit bør være på størrelse med den brand, du vil have, et sted mellem 50 cm x 50 cm og 1 meter x 1 meter er rimelig.
 4. 4
  Surround pit med mursten eller sten. Dette vil holde dit brand i at sprede sig uden for dit pit.
 5. 5
  Placer brændstof skoven. Arranger skoven, kviste eller træ pinde stående som en pyramide og placere bladene under.
 6. 6
  Ignite skoven. Brug enhver brand tændsats såsom brand lightere og start med blade under.
 7. 7
  Opsæt nogle lawn stole. Stående omkring et bål er okay, men folk vil nok ønsker at sidde sidst. Det er altid godt at få fat i et par picnic tæpper, og måske en dag telt at sidde i. Det er ekstra godt, hvis du er på en strand.
 8. 8
  Få et køligere. Der er intet bedre end nipper til en iskold øl, energi drikke, varm chokolade eller en dåse cola, mens du sidder omkring et bål. Den bedste måde at holde resten af ​​kolde øl er at bringe en køler med masser af is i det. Dette vil komme i handy senere, når du slukke ilden.
 9. 9
  Kog noget mad i branden. Optøede hotdogs er gode, ligesom slik, som du og dine venner kan lide. Marshmallows er en klassisk tilføjelse til enhver bål.
 10. 10
  Slukke branden. Når du er klar til at gå tilbage i, dump det resterende is og vand fra din køler over ilden, smide sand på den, trampe på det, eller på anden måde slukke det helt. Ved den tid, du forlader, bør det være cool at røre ved.

Tips

 • Bringe mosquito spray, hvis du ikke ønsker at blive spist levende (pas på: myggespray er brandfarligt).
 • Hvis lave bål på en strand eller campingplads, skal du tjekke med de relevante myndigheder for at få tilladelse til at gøre din bål.
 • Hvis lave bål på din egen landdistrikternes jord, bør der ikke være nogen begrænsninger, at du vil være nødvendigt at bekymre sig om.
 • Hvis gør bål på boligejendomme i et byområde, er du nødt til at tjekke med din by for at sikre, at de tillader udendørs brande. De kan have begrænsninger på, hvor stor branden kan være.
 • Brug sikkerhed kampe til at tænde ild.

Advarsler

 • Gnister kan antænde løse genstande og tøj.
 • Sørg for, at mindst 1 person opholder ædru til at holde øje med ilden og sikre, at det ikke får.
 • Brug ikke brandfarlige væsker komme til at give ilden et "kick start", og det kan være usikre og det ofte sætter dem ud.
 • Fire belysning kan være farlige. Vær forsigtig med ikke at blive brændt.
 • Spildt alkohol på tøj vil antændes.