Wkedk

Hvordan at undgå en time. pylori bakteriel infektion

Helicobacter pylori (H. pylori for korte eller prøv at sige "hell-ee-ko-back-ter pie-lore-ee") er en bakterie, der kan inficere menneskelige mave gennem maven slim foring. Tilstedeværelse af bakterier kan forårsage fordøjelsesproblemer sygdomme, mavesår, gastritis og endda kræft (Organismen blev given klasse I kræftfremkaldende status af WHO i 1995). Du kan ikke engang vide, at du er smittet, da symptomerne ikke nødvendigvis vises, og bakterierne er stærk nok til at overleve i mavesyre. Der er flere måder, du kan blive smittet med H. pylori bakterier, primært gennem kontakt (det er smitsom) og mangel på hygiejne. Her er nogle forslag til at hjælpe dig med at undgå ordregivende H. pylori bakterielle infektioner. Du kan få en lav feber så godt.

Steps

Hvordan at undgå en time. pylori bakteriel infektion. Prøv at arbejde i et ventileret område.
Hvordan at undgå en time. pylori bakteriel infektion. Prøv at arbejde i et ventileret område.
 1. 1
  Prøv at arbejde i et ventileret område. Hvis du ikke gør det, holde dørene åbne for at muliggøre en frisk luft flow.
 2. 2
  Vask dine hænder ofte og ordentligt:
  • Vask i den varmeste temperatur, du kan tåle (ikke skubbe det, eller du får skoldes). Brug kun varmt vand til børn.
  • Brug altid sæbe. Skumme op sæbe, så du har bobler for begge sider af dine hænder. Gnid hænderne sammen for en god 20 sekunder inklusive håndled, nedenunder fingernegle og i mellem fingrene. Ignorere udseende fra andre mennesker - fortæl dem, at de skal kopiere dig også!
  • Skyl sæben. Sluk for vandet med en engangs-håndklæde - bakterier er på vandhanen håndtag.
  • Tør under en lufttørrer eller engangsprodukter håndklæder.
 3. 3
  Brug et stykke køkkenrulle eller toiletpapir til at åbne døren til badeværelse efter vask dine hænder. Selvom det kan synes som overkill, hvis nogen lige før du ikke vaske deres hænder og åbnede den dør, er bakterier på deres hænder stadig sad på dørhåndtaget.
 4. 4
  Prøv ikke at røre dit ansigt, især omkring munden og næse områder.
 5. 5
  Vask hænder efter dækker en hoste eller nyse, eller efter blæse din næse.
 6. 6
  Prøv ikke at spise mad, der er blevet udarbejdet i en "uhygiejnisk" indstilling;. Iagttage, hvordan tilberedningen bliver gjort, hvor rent et område vises osv, hvis i tvivl, skal du ikke spise det.
 7. 7
  Spis ikke mad, der har siddet ude hele dagen. Dette omfatter salater, pizza slices, kager, sandwich, kød osv.
 8. 8
  Kun drikke rent vand fra et velrenommeret kilde. Brug filtre eller andre midler til dekontaminering vand, hvis du rejser eller camping.
 9. 9
  Vask dine hænder før madlavning eller tilberedning af mad. Vaske dem, når du er færdig præparater også, da bakterierne kan sidde på kød eller snavs på grøntsager mv
 10. 10
  Hold skærebrætter rene. Pop plastic skærebrætter gennem opvaskemaskinen. Træ dem bør køres under varmt vand i mindst 30 sekunder.
 11. 11
  Vask dine hænder, når du besøger hospitalet, og når de forlader hospitalet. Hvis du har tendens til at en syg person, holde alt så rene som muligt, herunder dine hænder.
 12. 12
  Vask dine hænder efter berøring kæledyr og andre dyr. Dette omfatter petting gårde, dine egne kæledyr og besøger dyr. Du ved ikke, hvor de har været, og uden at tænke du måske pop fingrene i munden.

Tips

 • Gode ​​naturlige desinfektionsmidler omfatter tea-tree olie, eukalyptus olie og lavendelolie. Du kan udvande disse og sætte dem med vand i en sprayflaske til at holde luft og overflader ren og frisk.
 • Se din læge, hvis du har nogen symptomer.
 • Antibakterielle sæber er ikke nødvendige og kan faktisk være skadeligt ved at opbygge resistens i bakterier. I stedet praktisere god hygiejne som skitseret ovenfor ved at vaske ordentligt med sæbe og være forsigtig med fødevareforurening etc.
 • Infektionen er ret høj - omkring halvdelen af ​​verdens befolkning har denne bakterie i deres system. Men det fører kun til problemer som sår i nogle mennesker. 30% af befolkningen i Europa er smittet.
 • Nogle mennesker sætter deres parabol rengøringssvamp i mikrobølgeovnen på høje i 30 sekunder. Forskere er ikke overbevist om, at dette virker, men hvis du gør det, sætte et glas vand i med det at forhindre det forbrænding. Det er bedre at have forskellige klude til forskellige formål - en parabol klud, et bord-tørre klud, en bænk-aftørring klud, et gulv-aftørring klud osv. Aldrig blande dem op - har særlige mærkede kroge til at hjælpe dig vide, hvad der er hvad hvis det er nødvendigt.
 • Indse, at H. Pylori, ligesom mange bakterier er allestedsnærværende. Udrydde den fra dit miljø er ikke praktisk.
 • Ikke desto mindre er de fleste læger tror, ​​at den "tavse" infektioner er generelt harmløse, da de producerer ingen symptomer.
 • Spise tranebær, røde druer og blåbær gør H. Pylori vokse meget langsommere, og ændrer formen af ​​bakterien i en coccoid form, således at det ikke længere er en helicobacter.
 • Broccoli hæmmer H. pylori.

Advarsler

 • Afslut løbet af antibiotika, hvis du er ordineret dem denne bakterie bliver resistente over for de antibiotika, skyldes til dels, at recepter ikke bliver afsluttet.
 • Må ikke spise kød, der er blevet udeladt i over 2 timer.
 • Må ikke spise kål og frugt højt syre fx grapefrugt
 • Børn kan opleve kvalme, opkastning og mavesmerter, især på en tom mave. Det er vigtigt at bemærke, at infektion hos børn er sjældnere.
 • Hvis du har konstante mavesmerter eller gnave, og du har mistanke om infektion, se en læge med det samme. Du har måske et sår.