Wkedk

Hvordan man kan reducere overskydende mavesyre

Den menneskelige mave er fyldt med et naturligt producerede sur væske, der aktiverer fordøjelsesenzymer, der vil bryde ned bred vifte af indtagne levnedsmidler. Dog kan overskydende mavesyre forårsage alvorlige problemer og smertefulde symptomer. De mest almindelige symptom i forbindelse med overskydende mavesyre er halsbrand. Overskydende syre siver ind i spiserøret og forårsager en brændende fornemmelse i nærheden hvor hjertet er placeret. En god måde at slippe af med denne overskydende syre er ved ikke at spise krydret mad. Krydret mad kan forårsage væv inflammation. Konsekvent halsbrand og sure opstød kan forårsage alvorlige skader på det følsomme væv i spiserøret og hals. Beskæftiger sig med overskydende mavesyre er muligt, og enkeltpersoner kan følge nogle grundlæggende skridt til at hjælpe regulere pH-niveauer deres maveindhold.

Steps

Hvordan man kan reducere overskydende mavesyre. Forstå årsagerne til overskydende mavesyre.
Hvordan man kan reducere overskydende mavesyre. Forstå årsagerne til overskydende mavesyre.
 1. 1
  Forstå årsagerne til overskydende mavesyre. Dette er et vigtigt første skridt til at fuldføre, før du forsøger at regulere surhedsgraden i maven ved hjælp af naturlige metoder eller over the counter medicin.
  • Ofte kan en livsstilsændring være nok til at genskabe de rette syre niveauer i maven.
  • Dehydrering er en af ​​de førende årsager til overskydende mavesyre. Vand har en neutral pH-værdi, hvilket betyder at det hverken er en syre eller en base. Når din krop har tilstrækkelige mængder af vand, kan det naturligvis regulere surhedsgraden i maveindholdet.
  • Unaturlige eller tvungen tab af væske kan bidrage til overskydende mavesyre. Spiseforstyrrelser som bulimi og anoreksi kan derfor også bidrage til overskydende mavesyre oprustning. Når kroppen ikke får nok mad, eller er tvunget til at gylpe indtaget føde, kan mavesyre stige. Ændre din livsstil for at beskæftige sig med disse spørgsmål er en effektiv måde at bekæmpe overskydende mavesyre.
 2. 2
  Bemærk de mulige symptomer forbundet med overskydende mavesyre. Kendskab til symptomerne på en sur mave vil hjælpe dig med at identificere, om pH-værdien af ​​din mave er synderen bag dine symptomer.
  • Mulige symptomer på overskydende mavesyre omfatter halsbrand, oppustethed, overskydende gas, fordøjelsesbesvær, kvalme, fylde eller tilstedeværelsen af ​​sår.
  • Andre symptomer kan omfatte dårlig ånde, hårtab, bøvsen eller tilstoppet næse.
  • Alle disse symptomer kan være tegn på, at mavesyre i din mave er overdrevet og bør reguleres.
 3. 3
  Forstå de medvirkende faktorer til overskydende mavesyre. De fødevarer, du spiser kan øge mavesyre niveauer, hvis maden er svært at fordøje eller stærkt sure indhold. Spicy fødevarer og salt fødevarer kan også bidrage til overskydende mavesyre oprustning.
 4. 4
  Eliminer dårlige vaner relateret til din sundhed, som kan bidrage til overskydende mavesyre oprustning. Dette omfatter:
  • Afstå fra at ryge, hvilket kan forårsage ophobning af mave syrer og hæve den sure indhold af maven. Dette kan resultere i forlænget halsbrand og andre maveproblemer.
  • Afstå fra eller reducere alkoholforbrug, hvilket også kan øge den sure indhold af maven og føre til mavesyre problemer og symptomer.
 5. 5
  Forbruge måltider på en regelmæssig basis, og forsøge at spise en bred balance af sunde fødevarer i stedet for junk food eller fødevarer med højt sukker-og saltindhold. Fødevarer, der er høj i fiber kan bidrage til at regulere fordøjelsessystemet og kan nedsætte mavesyre niveauer.
 6. 6
  Drik et glas sødmælk for at hjælpe bekæmpe virkningerne af overskydende mavesyre. For personer, der kun har lejlighedsvis forekomst af overskydende mavesyre, et glas mælk kan bidrage til at absorbere den overskydende syre og reducere symptomerne på øgede mavesyre niveauer.
 7. 7
  Hos din lokale Walmart eller andet butik, som du kan finde forskellige typer af syreneutraliserende løsninger. Du bør vælge den rigtige for din krop type. De to primære typer er calcium-baseret, og aluminium-hydroxid-baseret. Nogle mennesker har følelser eller andre grunde til at undgå overskydende calcium, mens andre er bekymrede for overskydende aluminium indtag. Hvis du ofte har halsbrand, kan du spørge din læge, som er rigtige for dig. Tag en eller to syreneutraliserende tabletter eller en teskefuld syreneutraliserende flydende medicin efter et stort måltid eller en krydret måltid, eller en salt måltid at hjælpe med at forhindre ophobning af mavesyre. Syreneutraliserende medicin kommer i aromatiseret tyggetabletter, som har en kalkholdig konsistens. De aktive ingredienser i håndkøb syreneutraliserende medicin kan hjælpe med at reducere forekomsten af ​​overskydende mavesyre. Se Advarsler nedenfor for forholdsregler.
 8. 8
  Hvis halsbrand er en daglig forekomst, kunne det være, at din spiserøret foring har udhulet over tid fra konstant syre eksponering. Det kan genopbygge sig selv, men det vil tage tid ikke at blive udsat for syre til at gøre det. Overveje at tage en receptpligtig syreneutraliserende medicin for at hjælpe modvirke virkningerne af konsekvente mavesyre spørgsmål. Over the counter antacida medicin bruges fra sag til sag. Receptpligtig medicin, på den anden side, taget er dagligt som en forebyggende foranstaltning mod opbygning af mavesyre.
 9. 9
  Tygge mynte til at dulme den sure indholdet af mave og bidrage til at fremme en effektiv fordøjelse og nedsat symptomer forbundet med syre oprustning.
 10. 10
  Spise måltider langsomt for at undgå at indtage overskydende luft. Når maven fyldes med luft, kan ubehagelig oppustethed og tryk forekomme. Når denne luft uddrives gennem opstød, kan det bære overskydende mavesyre i spiserøret og forårsage en brændende fornemmelse. Ved at spise og drikke langsomt, kan du reducere mængden af ​​luft, der sluges, mens man spiser.
 11. 11
  Undgå at spise meget store måltider. Over-spiser til "meget fuld" gør mavesonde ud endnu mere syre til at fordøje al den mad, og fordi maven er fuld, syre har en endnu bedre chance for oversprøjtning op på spiserøret.
 12. 12
  Undgå kulsyreholdige drikkevarer og bælgfrugter, som også kan øge mængden af gas, der produceres i maven. Øgede gas niveauer kan ikke bidrage til syre overbelastning, men denne gas kan levere syre til dele af kroppen, der er følsomme over for høj surhedsgrad af mave væsker.
 13. 13
  Kast dig ud i afspændingsteknikker og stress lindre aktiviteter. Forhøjede stressniveau kan udløse en stigning i mavesyre produktion. Sår, sår og læsioner på den indvendige foring af maven og spiserøret tilskrives ofte højt stressniveau.
 14. 14
  Motion regelmæssigt. Motion er vigtigt for at opretholde overordnet organ sundhed, og vil bidrage til at lette symptomer på fordøjelsesbesvær, især som en kilde til at reducere stress oprustning. Sørg for at holde godt hydreret når de udøver.
 15. 15
  Halsbrand kan også være et resultat af en fordøjelse-relaterede sundhedsmæssige spørgsmål. Din mave kan fordøje fødevarer langsommere, eller kæmper med visse fødevarer, du har spist. Overvej at købe et fuldt spektrum "fordøjelsesenzym" tilskud (i pilleform), og tage 1-2 med et måltid for at hjælpe maden fordøje hurtigere og mere effektivt. (Full-Spectrum antyder, at det kan nedbryde fedt, kulhydrater og proteiner ens. Dyrere er ikke altid bedre, nogle mærker hæve prisen ved at tilføje gluten-protein fordøjelse enzymer og andre mere sjældne enzymer til at retfærdiggøre en højere pris. Check med din læge, men en grundlæggende 10€ i 60 dages levering burde være nok).

Tips

 • Drik vanillecreme pulver blandet med mælk.
 • Hvis du har en halsbrand angreb, er det blevet anbefalet at undgå at ligge på ryggen, da dette giver den syre en bedre chance for sprøjt op.
 • Lig på maven eller lægge pres på den.
 • Hold en dagbog med lister over de fødevarer, du spiser, den tid det tager dig at fuldføre et måltid, og eventuelle syrerelaterede symptomer, som du oplever inden for en time efter din sidste måltid. Et tidsskrift vil hjælpe dig med at afdække årsagerne til syre oprustning.

Advarsler

 • Mælk og antacida er ikke tilrådes som langsigtede løsninger: begge vil øge den samlede syreproduktion i maven, og er derfor kontraproduktiv. Du kan prøve at drikke noget surt, ligesom appelsinsaft, som kan være starten smertefuldt (ligesom mælk er i første omgang beroligende), men mod intuitivt reducerer syreproduktionen i ens mave på lang sigt.
 • En mavesyre niveau, der er for lav, kan være lige så skadeligt for dit helbred som en mavesyre niveau, der er for højt. Hvis du overdosis på syreneutraliserende tabletter eller anden syre reducere medicin eller behandling, kan din fordøjelse blive påvirket, og din ernæring kan lide. Efter præcise retningslinjer, der er anført på håndkøb eller receptpligtig behandlinger for overskydende syre er yderst vigtigt.
 • Brug af receptpligtig antacida, der reducerer mavesyre kan føre til vitamin B12-mangel, som igen kan forårsage perniciøs anæmi. Dette er en alvorlig sygdom, som kan i sidste ende medføre døden, hvis venstre ubehandlet. Vores maver er designet til at arbejde med tilstrækkelig syre og ordentlig fordøjelse af mad og absorptionen af ​​vitale næringsstoffer kan ikke forekomme, når syren er "shut-off" med receptpligtig antacida.
 • Mens nogle overskydende mavesyre er forårsaget af fødevarer, der er spist, ændringer i humør eller stress niveauer, eller overskydende alkohol forbrug, nogle individer har konsistente mavesyre problemer. Konsekvent høje mavesyre niveauer kan føre til alvorlige problemer såsom forringelse af spiserøret eller udvikling af mavesår. Hvis du oplever vedvarende mavesyre symptomer, skal du kontakte en læge.

Ting du behøver

 • Syreneutraliserende præparater (valgfrit)
 • Mælk
 • Mint
 • Sunde måltider
 • Vand