Wkedk

Hvordan at være en god basketballspiller

Basketball er nummer et hurtigst voksende sport i USA. Det er et samarbejde spil og normalt kræver, at du være opmærksom, og naturligvis aktiv. Du kan spille basketball med grundlæggende færdigheder, men at være en stor spiller, der er mere arbejde og tålmodighed at være involveret. Du skal også være aktiv og hurtig at lave gode skuespil. Du er nødt til at måle sig dine skuldre til kurven for at få et godt skud. Når du skyder (ikke en lay-up), du burde have dig pointer finger peger til højre ved kurven.

Steps

Hvordan at være en god basketballspiller. Lær de grundlæggende regler i et basketball spil og hvordan man spiller.
Hvordan at være en god basketballspiller. Lær de grundlæggende regler i et basketball spil og hvordan man spiller.
 1. 1
  Strække. Indførelsen af ​​enhver form for sport bør strække sig. Gå 400 meter, køre 400 meter, derefter gå 400 meter. Gør noget - bare få disse muskler kører. Du ønsker ikke at vride din ankel på grund af at køre for hurtigt eller strække et ben muscle for sprint.
 2. 2
  Lær de grundlæggende regler i et basketball spil og hvordan man spiller. Dette omfatter at vide, når det er en fejl, at forstå, når det er en dobbelt drible, hvordan man drible, skyde, rebound, osv. Du kan se dette op i Google, så spørg en basketball træner, finde en god basketballspiller, der ville være villige at lære dig, se videoer, osv. Du ønsker måske at finde nogen, der er bedre i basketball, og kan forklare det for dig i det virkelige dog, som der normalt skærer den tid, hvor du er nødt til at forsøge at finde ud af det hele selv.
 3. 3
  Uddanne og udfordre dig selv. Drible, skyde, rebound, etc. Vær din egen coach - komme på denne ret og praksis! Må ikke blive afskrækket, når du ser en god basketballspiller - se og lære fra dem! Drible rundt i retten - lære at drible hurtigere, langsommere, kaste bolden i luften og fange det, skyde fra forskellige steder i en domstol, din skydning færdigheder forbedres.
 4. 4
  Praksis med andre basketballspillere. Lær, hvad 'rock', 'maling', 'kæden' og de andre termer betyder, og bruge dem på regelmæssig basis. Du skal være naturligt med det. Øv det ind i din daglige game-play.
 5. 5
  Lær om, hvordan man arbejder som et team. Være en god holdspiller. Pass oftere, køre en åben plads til at hjælpe den fyr at være omgivet af den modsatte team, hjælpe med at blokere, hjælp med rebounds, vil osv. Folk kan lide dig og vil returnere dig favor!
 6. 6
  Vedtage nye tricks. Watch andre spillere, se flere basketball spil, søg YouTube, kig på Google, se basketball på tv, så spørg en ven til at vise dig et par pæne tricks, og flytter etc. Start fra de mere almindelige tricks og rejse derfra til den sjældneste og krepere. Husk at være tålmodig og holde øve, indtil du får det, ikke bare give op! Det beviser bare din manglende beslutsomhed. Komme ud og spille!
 7. 7
  Spille basketball hverdag eller hver anden dag. Afspil oftere. Har en følelse af dedikation til spillet og lære at være tålmodig. Ikke alle spiller, du kommer til at spille med, vil være rart, spille fair, behandle dig godt, osv. Du vil ikke være i stand til at skyde præcist, selv efter en måned eller to af praksis, lære at drible uden dobbelt drible, etc.
 8. 8
  Leg med andre. Som spiller skal du vide, hvad du ville konkurrere imod. Leg med folk på din alder. Hvis du fejler, øve hårdere eller lege med folk yngre end du (hvis du er en ung person). Når du begynder at spille igen, er du spille hjælpere vil se de forbedringer, du har foretaget.
 9. 9
  Drible! Den eneste måde at få succes i basketball er ved at drible. Du kan blive den bedste shooter på jorden, men uden at vide, hvordan man drible, ville det være meget svært at være en god spiller. Og ved at lære at drible, betyder det ikke, bør du kun kender det grundlæggende, men du bør rykke i drible. Punkt vagter og skyde vagter som Kobe Bryant er gode til skydning, men den eneste måde, han kunne endda få sine skud off er ved at manøvrere sin modstander. Hvis du ønsker at være en god spiller, det hele starter med at øve dig er drible.

Tips

 • Pass til andre mennesker oftere. Forsøg ikke at køre ned hele hoffet ved dig selv og opleve, at en bedre basketball spiller tager det fra dig. Pass til de mennesker, der ikke har haft bolden i lang tid - de ville sætte pris på det.
 • Det tager et hold til at vinde ikke bare én person. Få dine holdkammerater involveret i spillet.
 • Giv aldrig op!
 • Vær hygiejnisk! Der er ikke noget værre end at spille med en anden spiller, hvis armhule lugter som en dump, hvis skjorte stinker som om det var fugtig og havde været fast i mudderet, etc.
 • Være konkurrencedygtige og ikke være bange for at vise din vilde manke indefra! Må ikke være konkurrencedygtige til et punkt, hvor du ville få mad, hvis du mister et spil selv. Forblive cool. Må ikke være en idiot. Du kan ændre din holdning til tingene!
 • Vær glad og selvsikker. Må ikke være bange for fiasko i stedet opmærksomme på dem og lære af dem! Spild ikke tiden at bebrejde dig selv, når du kan forbedre dine evner ved at spille basketball!
 • Spise rigtigt, spise mere. Kalorier bliver brændt hurtigt, når du spiller basketball - være sund ved at erstatte de kalorier, eller du kan ende med at føle syg og udmattet den næste dag.
 • Tjen respekt, få venner, og har folk opbakning dig op.
 • Har den rigtige mængde søvn din krop kræver. For de fleste mennesker, er det som regel 8 1/2 timers hvile om natten. Det er virkelig forbedrer din krops funktioner. Hvis du ikke ved, hvor mange timers søvn hver nat, du har brug for at navigere til denne Google artikel.
 • Drik masser af vand.
 • Vær venlig over for hver og alle spillerne - selv når de er fra den modsatte team! Det viser værdighed. Folk vil lægge mærke til det før eller senere, kan du være sikker på det. Hvis du er uhøflig og sværger, boss folk omkring hele tiden - folk vil ikke nyder at spille med dig.
 • Være social - aldrig råbe på dine holdkammerater. Hvad bedre er du? Arrogance er aldrig attraktiv. Må ikke gå ud over kanten.
 • Har god sportsånd!
 • Vær respektfuld for dit team! Hvis du ikke gør, vil de ikke ønsker at passere bolden, eller har du på deres hold.
 • Klip dine tånegle og fingernegle! Det kan være en smerte, når tæerne begynder at såre midt i et spil, fordi dine negle var blevet for lang.
 • Har gode sko. Men gør dem billigere. Køb sko, du føler dig komfortabel at bevæge sig i, ikke dem faste dem, der stopper dig at flytte dine fødder rundt. I sko butikker, prøve skoene - gå rundt i dem. Hoppe op og ned. Drej til venstre og drej til højre. Du tror måske du virke akavet, vil folk respektere dig og ser op på dig for at vide, hvordan man vælger de bedre sko. Hvis du føler, at skoene var for lille, men du kunne lide den stil, ikke købe det. Spørg for en større størrelse og hvis butikken ikke har en, finde en anden par. Du ønsker ikke sko, der holder dig tilbage, når du spiller.
 • Refs vil have mere respekt for dig, hvis du er nice og har god sportsånd. Måske de kunne bare "miss" et par ting...
 • Giv det din alle.
 • Tøj er ikke en big deal, men du ikke ønsker at høre dine jeans rippe eller deromkring, mens du spiller. Bær behageligt tøj, hvor du kan køre i, hoppe, gøre store fysiske bevægelser uden at skulle gå på indkøb for mere tøj den næste dag. Du får den idé.
 • Det betyder ikke noget, hvis du taber. Lige så længe du har det sjovt og lære!
 • Lær at interagere med andre basketballspillere, deres signaler osv.
 • Vær tålmodig!
 • Gør det til en del af dit liv.
 • Må ikke såre folk fra den modsatte hold. Det kan forårsage alvorlig skade og tager det sjove væk fra sporten. Hvis du ikke ønsker at blive skubbet, hoppede på, elbowed hvorfor behandler folk på den måde.

Advarsler

 • Må ikke vise. Må ikke være arrogant eller folk vil sætte dig i dit sted, og kan udelukke dig fra spil.
 • Må ikke være bange for at tage et skud eller drible, bare fordi du ikke tror din gode. Må ikke vise men lad dit team vide, at du er der for en grund, og du ikke er ubrugelig!
 • Må ikke være dum. Du behøver ikke at være en vis højde eller kapløbet om at spille basketball. Alle kan spille og nyde det - ikke stikke hovedet i jorden og fornærme andre mennesker.
 • Må ikke narre til at tro, at du ikke behøver en strækning at få klar. Det er en stor fejltagelse. Du må ikke have fået såret nu, men du lader dine chancer stige, og du ikke ønsker at have det i sidste ende ske, så tror på dig selv, "darn!". Vær smart.
 • Må ikke praktisere basketball i lukkede rum - det vil genere folk, der bor sammen med dig, og kan let knække ting. Medmindre, selvfølgelig, er du bare hoppe op og ned, men stadig være forsigtig.

Ting du behøver

 • En basketball
 • En bøjle
 • En basketballbane
 • Et par gode basketball sko
 • Plads til at drible og skyde