Wkedk

Sådan spiller lacrosse

Lacrosse opstod som en indfødt europæisk sport. I denne form, var det en kamp mellem undertiden hundredvis af stammefolk, og meget ofte sig voldeligt. Lacrosse dag er en hastigt voksende sport, en, der skylder så meget til at finesse og svindel som det gør at råstyrke og vold. Hvis du nogensinde har været interesseret i at lære at spille, er du kommet til det rette sted. Læs videre for mere information.

Steps

Sådan spiller lacrosse. Få dine hænder på en pind.
Sådan spiller lacrosse. Få dine hænder på en pind.

Lære grundlæggende færdigheder

 1. 1
  Få dine hænder på en pind. Hvis du lige er ved at lære hvordan man spiller, gå til din lokale sportsforretning, og du kan finde en grundlæggende stick til omkring 30 dollars. Hvis du kender nogen, der har en gammel pind de ville ikke noget imod at lade dig låne hans eller hendes, endnu bedre. Forstå, at mænds og kvinders spil adskiller sig væsentligt, hvilket betyder, at den mandlige stick er meget anderledes end den kvindelige stick.
  • Der er tre hovedkomponenter i en pind:
   • Hovedet. Dette er den (normalt plastik) brik på toppen af ​​stokken, at bolden er under kontrol med.
   • Masken. Dette er rebet indlæg inde i hovedet, også kendt som snor. Mesh hjælper dig felt, fangst og kaste bolde.
   • Akslen. Traditionelt lavet af træ, skafter i dag er lavet af stærke metallegeringer og har forskellige vægte og styrke.
 2. 2
  Hold pinden i den rigtige krig. Hvis din dominerende hånd er din ret, sætte din venstre hånd på bunden af ​​skakten, og din højre hånd tættere på toppen, et par inches fra bunden af ​​hovedet. Skift hænderne rundt om din dominerende hånd er din venstre.
 3. 3
  Lær at vugge. Cradling er lacrosse svarer drible i basketball. Du normalt vugge, når du kører med bolden, så en modstander kan ikke banke bolden ud af din stok. Cradling er dybest set at bruge en curling bevægelse med håndleddet til at svinge bolden frem og tilbage, mens du kører.
  1. Cradling bedst læres foran et spejl. Placere bolden i lommen på dit hoved, så bolden sidder i mesh, holde din dominerende hånd et par inches under hovedet. Hold pinden på tværs af din krop komfortabelt.
  2. Begynd med hovedet vendt spejlet, så du kan se bolden. Nu bringe hovedet på tværs af dit ansigt, mens curling din dominerende håndleddet mod din krop.
  3. Når din dominerende håndleddet er krøllet så langt som det kan gå indad, begynde at bringe dit håndled tilbage ud, og din arm tilbage til sin udgangsposition.
  4. Hvis du har formået at holde bolden i lommen, mens du gennemført denne bevægelse, du med held vugges. Holde øve, indtil du får hænge af det. Hvis du har brug for hjælp (bare rolig, det er svært) prøver at se nogle videoer af mennesker spiller lacrosse.
 4. 4
  Lær at passere. Passing er kritisk i Lacrosse. Det bruges til at flytte bolden op feltet fange din modstander ud af position, mens ramme en holdkammerat for en assist, eller bare få dig selv ud af tryk. For at passere bolden:
  1. Sænk din dominerende hånd ned til lige over midten af ​​skaftet. Hold din ikke-dominerende hånd tæt på bunden af ​​skakten.
  2. Bring skaftet af din stok tilbage ved at vride dine skuldre mod din dominerende side. Lad det ikke hook rundt om halsen.
  3. Holde hovedet op til øret, og bruger en straight bevægelse, svirp håndleddet af din top hånd, mens du trækker din bund hånd mod dig.
  4. Sørg for at følge op med bevægelse. En ordentlig bevægelse vil se toppen af ​​akslen flytte direkte over bunden af ​​skakten i en lige linje.
  • Bemærk: til sidst, du lære, hvordan din stok kast og kan justere den måde, du smider til at være mere præcis.
  • Note: ". Wall ball" det bedste, du kan gøre for at hjælpe med at forbedre dine færdigheder er at komme til en mur og spille Dette er, hvor du står et par meter fra væggen og kaste bolden imod det. Bolden vil hoppe tilbage, og du øver dig fange den.
 5. 5
  Lær at fange. Det handler om hånd-øje koordination. Med din dominerende hånd op nær bunden af ​​dit hoved, se bolden rejse gennem luften og ind i din lomme. Sørg for at du ikke vugge, da bolden indtaster dit stick. I stedet for cradling løsnes blot dit greb på din top hånd, da bolden kommer ind i stokken, så lad fremdriften i bolden skubbe hele pinden tilbage en lille smule. Igen vil væg bold virkelig hjælpe her.
 6. 6
  Øv din jord bolde. Vid, at spil er vundet og tabt på jorden bolde. Mens nærmer bolden, gå til den bruger den korrekte fod: Hvis din stick er i din højre hånd, placere din højre fod tæt på bolden, og vice versa. Vask dine hofter og sætte hovedet af din stok parallelt med jorden. Skydeskive for din stok bør få ned lav så godt. Scoop igennem og bringe hovedet til dit ansigt. Umiddelbart ser for stikkontakten til en holdkammerat.
 7. 7
  Lær at skyde. Optagelse bassen er nødvendig for at score mål. Flyt din dominerende hånd ned en smule lavere, end du ville passere. Udfør den samme grundlæggende bevægelse som forbifarten undtagen denne gang, mere kraft lagt bag det. Der er masser af forskellige typer af skud i lacrosse - 3/4, sidearm, lumsk - men for nu, om overhånd skud fokusere.
  • Prøv at lede skud på hjørnerne af mål. Målmanden har en hårdere tid mod skud, er ikke rettet lige ved ham, så målet for top til højre, øverst til venstre, nederst til højre, og nederst til venstre.
  • Prøv at bounce skud. Bounce skud er, hvor du hoppe bolden på jorden, inden det bliver til mål. Bounce skud er svært for en målmand at forsvare, så brug dem.
 8. 8
  Lær at passere, fangst, vugge og skyde med begge hænder. Intet imponerer en coach mere end at være ambidextrous! At lære at bruge begge hænder kræver tålmodighed, fordi det ikke vil ske natten over. Brug din off hånd i spil vil alvorligt forbedre dit spil.
  • En god måde at lære dine off-hand færdigheder er at se på, hvad din dominere hånd gør. Spejlvend den måde, du passerer. Gå gennem de samme bevægelser.
  • Når du gør dette, bruger en uge af praksis, ved hjælp af ingenting, men din ikke-dominerende hånd. Under linje boremaskiner, 6V6, hurtig pause, alt andet. Brug kun din off-hånd. Dette vil være meget frustrerende, men holde på det.
 9. 9
  Lær at forsvare. Der er ingen måde at forsvare, men dit objekt på forsvar er at genvinde bolden uden det andet hold scoring. Du kan gøre dette ved at:
  • Poke-checking: ramme den andens stick lovligt med din egen, hvilket får bolden til at komme ud.
  • Body-kontrol: at ramme den anden person lovligt med din egen krop, hvilket får bolden til at komme ud.
  • Aflytning en aflevering. Forudse, hvor en pass går og fange den mid-air eller bat det ned.
 10. 10
  Lær at læse feltet og vide, hvornår at flytte væk fra bolden. Som du spiller på flere lacrosse spil, er det vigtigt at se mere erfarne teammedlemmer bevæge sig uden bolden. Selv spillere, der ikke har bolden spiller en meget vigtig rolle i en besiddelse af. Du skal vide, hvornår at skære, og gøre plads til at passere, og skydning, og drage forsvarere væk fra personen med bolden. Du bør også lære, hvordan og hvornår man sætte picks for dine holdkammerater.

Kendskab til spillets regler

 1. 1
  Forstå, at mænds og kvinders spil er væsentligt anderledes. Selvom de grundlæggende begreber er de samme, kvinders lacrosse adskiller ganske lidt fra mænds lacrosse. Denne artikel vil fokusere på reglerne for mændenes spil.
 2. 2
  Forstå formålet med spillet. Formålet med lacrosse er at score flere point end dine modstandere i slutningen af ​​fire kvartaler, der sidste i 15 minutter hver. Du score et punkt ved at kaste bolden over mållinien på modstanderens mål.
 3. 3
  Kend holdninger lacrosse. 10 lacrosse spillere tage feltet for et spil: 3 attackmen, 3 midtbanespillere, 3 forsvarere og 1 målmand. De har hver har forskellige funktioner:
  • Attackmen: normalt ophold på modstanderens banehalvdel og er ansvarlige for at skabe hurtige pauser, flytte bolden rundt på modstanderens banehalvdel, og scorer mål.
  • Midtbanespillere: Flyt længden af ​​feltet, hjælp til at angribe og forsvare, og er ansvarlige for faceoff.
  • Defenders: normalt ophold i deres halvdel og holde modstanderens spillere fra at angribe. Defenders regel, men ikke altid, have længere pinde end andre spillere.
  • Målmand: forsvarer sit holds mål, forsøger at holde de andre hold fra scoring. Har en større end normalt hoved på hans stok for at forsvare sit mål.
 4. 4
  Efter hvert mål, ved begyndelsen af hvert kvartal, og starte med en faceoff. En faceoff i lacrosse ligner en faceoff i hockey, bortset fra at de to lacrosse spillere får ned på deres hænder og knæ og positionere deres pinde parallelt med hinanden. De derefter kappes om bolden, når dommeren fløjter.
 5. 5
  Kend den grundlæggende play. Efter faceoff er vundet, holdet med bolden passerer bolden, indtil de er tæt nok på modstanderens mål at skyde. I mellemtiden, forsvarerne forsøge at holde det angribende hold fra scoring. Et skud, der rejser forbi målmand og ind i mål tæller som ét point. Når et mål er scoret, skal bolden bragt tilbage til midtbanen, hvor faceoff finder sted igen.
 6. 6
  Offensive spillere kan ikke komme ind den krølle området omkring modstanderens mål. Folden er en stor cirkel, der er tydeligt markeret. Hvis en offensiv spiller skridt ind i krølle ulovligt er besiddelse fortabt til den modsatte hold.
  • Der er ikke en minimum af tid, at et hold har til at besidde bolden efter, før de scorer. Scoring kan og vil ske hurtigt.
  • Der er ikke en minimum af afleveringer, der skal finde sted før en spiller kan skyde. Teoretisk set kunne en spiller marchere ned ad banen ham eller hende selv uden nogensinde at føre bolden og stadig score.
 7. 7
  Forstår reglerne forbundet med timing. Der er tre regler er forbundet med timing, og de begge omfatter fremme bolden forbi fremad.
  1. Efter målmand gevinster boldbesiddelse, skal han passere eller flytte den ud af folden inden for 4 sekunder. I modsat fald resulterer i en omsætning til det andet hold.
  2. Når forsvaret får kontrol over bolden i deres forsvarer halvdel, har de 20 sekunder passere eller køre bolden over midtbanen.
  3. Når de har flyttet bolden forbi midtbanen, har de 10 sekunder til at få bolden i angrebet område, som er tydeligt markeret som en stor kasse.
 8. 8
  Forstå andre unikke regler for gameplay. Begge involverer boldbesiddelse:
  1. Hvis en spiller tager et skud, og bolden bevæger out of bounds, holdet med en spiller der er tættest på baglinien får boldbesiddelse. En spillers stav tæller som en forlængelse af hans krop i dette tilfælde.
  2. Inde de sidste to minutter af spillet, skal holdet med føringen spille inde i deres angreb område udelukkende. I modsat fald betragtes forsinkelse af spil, i hvilket tilfælde fortabelse af tiden opstår.
 9. 9
  Forstå besiddelse og offsides. Når faceoff bliver kæmpet for, skal et holds attackmen være at være den offensive fastholdende linje og en holds forsvarsspillere skal være bag den defensive fastholdende linje. Når besiddelse er opnået ved begge hold kan begge attackmen og forsvarsspillere bevæge sig mod midtbanen, men begge hold skal have tre spillere over midtbanen og fire forsvarere bag midtbanen.
  • Offsides. Defensive offsides opstår, når der er færre end fire spillere til et hold bag deres midtbane linje. Offensive offesides opstår, når der er færre end tre spillere til et hold over deres midtbane linje.
   • Defenders kan flytte passerede midtbanen og attackmen kan flytte bag det, så længe en anden spiller bliver tilbage eller foran midtbanen i deres sted. Dette giver mulighed for en forsvarer bærer bolden op passerede midtbanen, sige, hvis en midtbanespiller forbliver tilbage til at fungere som en "forsvarer".
 10. 10
  Vurdere sanktioner. Sanktioner normalt sende spillerne ind i et bestemt område kaldet "feltet", hvor de ikke kan spille og skal sidde i en periode. Der er to slags frispark i lacrosse:
  • Personlige frispark. Disse omfatter slashing, snubler, ulovlig krydstjekning, og kontrol bagfra. En spiller gives normalt 1 minut sanktioner, selv om sanktioner kan øges til 2 eller 3 minutter eller endda udslyngning for ekstreme frispark.
  • Tekniske fejl. Disse normalt ikke medføre bøder, men snarere et tab af tiden. De omfatter offsides, krølle krænkelser, presser bagfra, thumbing og afværge.

Tips

 • Nu har du fået grundlæggende under dit bælte, holde arbejder på det, og du vil være at starte på ingen tid! Holde udkig efter andre artikler til at komme på de regler og andre aspekter.
 • Hold dit hoved op, se ud for indkommende mænd, der vil skråstreg eller ramme dig.
 • Øv hårdt og spille hårdt. Spil er sjældent vundet af dygtighed alene. Viljestyrke slår dygtighed som helst dag. Du skal være sulten for at vinde, og fast besluttet på at vinde i en sikker, god måde.
 • Man Bolden er når bolden er på jorden og to fyre fra det ene hold mødes med en fyr fra det modsatte hold. Den fyr fra det ene hold råber mand, fordi han er tættest på manden. Den fyr med mennesket, forsøger at holde den strafbare handling væk fra bolden, så den anden fyr kan komme til det og klare det ud af deres område.

Advarsler

 • Lacrosse er en kontakt sport, der involverer folk med metal pinde kaster tætte gummikugler mod hinanden. Altid bære beskyttelsesudstyr og spille sikkert.
 • Glem aldrig at bære din kop eller jock strap, fordi hvis du bliver ramt, hvor det gør ondt, vil du blive alvorligt såret.
 • Hvis du ikke ønsker at tage disse risici, ikke spille lacrosse. Og hey, hvis du ønsker at spille en kontakt sport, træffe passende foranstaltninger.

Ting du behøver

 • Lacrosse stick
 • Bold
 • Klamper
 • Mundstykke
 • Helmet
 • Cup (Skridtbeskytteren), hvis du er en dreng
 • Alle pads (bryst beskytter, albue puder, handsker og for ekstra beskyttelse rib pads) Brug kun lacrosse specifik beskyttelsesudstyr. Andre sportsgrene beskyttelsesudstyr plejer klippe det. Må ikke være doven og få din egen nogle pads!
 • En coach
 • Et hold
 • 2 mål
 • Handsker
 • en fodboldbane
 • Dingle færdigheder
 • Will Power
 • en lacrosse kasse