Wkedk

Sådan snor et lacrosse stick


Snor en lacrosse stick, som selv er en vigtig del af at forbedre din lacrosse færdigheder, mens du arbejder hen imod professionel lacrosse spil. Denne tutorial forklarer processen er involveret, så du kan øve det selv og vise det hold, hvor langt du er kommet!

Steps

Sådan snor et lacrosse stick. Fold den øverste række mesh over den anden række.
Sådan snor et lacrosse stick. Fold den øverste række mesh over den anden række.

Snor en top snor

 1. 1
  Fold den øverste række mesh over den anden række. Finder dette som vist på billedet.
 2. 2
  Før den øverste snor gennem det øverste hul på dæksiden. Derefter sætte snoren gennem den første maske hul i første række.
 3. 3
  Loop øverste streng tilbage gennem den samme top dæksiden hul. Dette vil sikre, at masken sidder så stramt som muligt på dæksiden.
 4. 4
  Kontroller pasformen på dette tidspunkt. Dette billede viser, hvad lacrosse strengen skal se ud, når du har sløjfet det igennem.
 5. 5
  Feed den øverste snor gennem den første store hul.
 6. 6
  Loop øverste streng tilbage omkring og kommer gennem den anden maske hul. Men denne gang ophold til højre af maske hul.
 7. 7
  Wrap omkring den øverste streng og læg den øverste streng gennem den tredje mesh hul. Træk ikke for stramt, fordi du har brug for at give plads til det næste trin.
 8. 8
  Bringe tilbage den øverste snor gennem det store hul i lacrosse hovedet.
 9. 9
  Træk den øverste snoren gennem løkken, og stram.
  • Gentag dette tre gange mere.
 10. 10
  Wrap den øverste snor rundt det øverste hul af dæksiden og under den sidste maske hul.
 11. 11
  Tag den øverste snor og føre det gennem det samme hul. Træk den stramme og.
 12. 12
  Tjek dit arbejde hidtil. Du har gennemført den øverste streng, som er den sværeste del af snor en lacrosse hoved.

Snor sidevæggen af ​​lacrosse stick

 1. 1
  Placer dæksiden snor gennem sidevæggen hullet lige under den øverste streng. Træk derefter dæksiden snoren gennem den næste maske hul ned fra toppen.
 2. 2
  Tag dæksiden strengen og placere det gennem næste maske hul.
 3. 3
  Placer dæksiden snoren gennem det næste dæksiden hullet og stram.
 4. 4
  Gentag de foregående to trin, men springe en sidevæg hul.
 5. 5
  Gentag det forrige trin.
 6. 6
  Skift henvendelse fra de forudgående trin på dette punkt. I ovenstående trin, er masken trækkes så stram som muligt, for at give bolden en knaldende effekt, når du skyder eller kaste. Du behøver ikke, at denne lave på dæksiden, så placer dæksiden snoren gennem næste maske hul, men gennem bunden.
 7. 7
  Spring en sidevæg hul og placere dæksiden snor gennem det næste hul. Træk derefter at stramme. Gentag det sidste skridt, og dette trin for de næste tre huller i sidevæggen, men ikke springe nogen huller, fordi det vil gøre det muligt lommen til at være lav i mesh. Lav lommer er gode til cradling én hånd, hvilket er nyttigt, hvis du er et angreb manden.
 8. 8
  Placer dæksiden snoren gennem det sidste mesh hul og snoren gennem det sidste dæksiden hul. Så træk sammen og lave en knude.
  • Nu har du trukket dæksiden en lacrosse stick.

Snor den nederste streng af en lacrosse stick

Der er mange forskellige måder at String bunden streng, men nogle mennesker kan lide at trække deres bund string så stramt som muligt. Dette hjælper overvinde eventuelle regn spørgsmål, såsom en for fugtig mesh flænge.

 1. 1
  Bind den ene ende af en snor og placere det gennem det yderste venstre hul, derefter gennem en maske hul i dit valg. Vælg en maske række temmelig langt ned, anbefales det, at du tæller 20-22 rækker ned.
 2. 2
  Før snoren igennem til den anden side.
 3. 3
  Placer den nederste snor gennem det sidste hul til højre og derefter knude strengen. Du har nu gennemført den nederste streng af en lacrosse stick.

Breaking i ny mesh

 1. 1
  Break i ny mesh ved dunkende hælen af din fod i masken. Denne teknik er effektiv til at bryde pinde i. Når du har brudt den nye maske i, spænd sidevæggene og bunden snor. Spidstang er gode til at gøre dette.

Shooting strings

 1. 1
  Se om du har brug for dem. Ikke alle maskerne kommer med skydning strings bygget i. Hvis det er tilfældet, skal du blonder din egen. Du kan bruge nylon snørebånd. Tykkere er bedre.
 2. 2
  Fastgør den ene ende. Loop skyderiet snoren gennem masken i nærheden af ​​én sidevæg, med den ene ende i front, og den ene ende i ryggen.
  • Træk strengene, så de er selv.
 3. 3
  Weave skyderiet streng. Skub tilbage strengen gennem masken til fronten, og derefter den forreste streng til bagsiden.
  • Gentag væveprocessen hele kurven. Når du når den anden side, tag snoren gennem sidevæggen, og bind en knude til at sikre det.
  • Tilsæt 2 mere, og du er god til at gå!

Ting du behøver

 • Lacrosse mesh
 • Sidevæg strings
 • Lacrosse hoved
 • Saks
 • Lighter for flossede strenge efter at være skåret