Wkedk

Sådan se OL online

Åbningsceremonien for 2012 London Summer Games er den 27. juli, og alle øjne vil være på London som atleter fra hele verden konkurrerer i disse historiske begivenheder. Her er hvordan du kan se de begivenheder online at arbejde omkring tidsforskelle og arbejdstider.

Steps

Sådan se OL online. Watch NINE netværksdækningen af spillene.
Sådan se OL online. Watch NINE netværksdækningen af spillene.

Watching i europa

 1. 1
  Se OL på NBC hjemmeside http:/ / www.NBCOlympics.com. Hvis du er i Europa, NBC er den officielle broadcast partner for Olympiske Lege i 2012. De vil tilbyde udsendelsen versionen, online streaming indhold af de fleste af de begivenheder, og tusindvis af timer af replays - alle i HD-kvalitet. Hvis du har flere enheder, kan du endda holde styr på flere hændelser på én gang!
  • Der er et par fluer i bægeret, dog. NBC har besluttet, at hvis du ønsker at se OL eller streame via deres OL stedet (NBCOlympics.com / LiveExtra på http://www.NBCOlympics.com/LiveExtra ), skal du være et kabel abonnent med en af deres partner udbydere. Hvis du er et kabel abonnent, du er i god form. Bare besøge NBC Olympics websted på http://www.NBCOlympics.com/LiveExtra klikke den store røde knap, og log ind Du skal kun bliver nødt til at gøre dette én gang.
  • NBC vil ikke være streaming enhver begivenhed - nogle vil være tv-only. De har givet en bekvem måde at få lokale fortegnelser på http://www.nbcolympics.com/get-local/tvlistings.html #, der skal hjælpe dig med at planlægge din visning tidsplan.
  • Alle NBC vandløb vil kræve Microsoft Silverlight plugin. Tjek dit system på forhånd, så du ikke sidder ned foran din bærbare computer med en pose chips og en øl, kun for at blive skuffet.
  • NBC også leverer mobile og tablet apps til at følge kampene både til iOS-enheder - iPhone og iPad - og Android-enheder. Det er det samme indhold de tilbyder på deres hjemmeside: highlight klip. Men de er i QuickTime, så du behøver ikke Silverlight.

Watching i Storbritannien

 1. 1
  Se OL via BBC. Besøg http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/2012/live-video.
  • Du skal være i Storbritannien for at se denne BBC stream. Hvis du ikke er i Storbritannien, og du vil stadig gerne se det, kan du bruge en proxy IP-adresse at foregive du er der. Tjek denne artikel.

Ser i Australien

 1. 1
  Watch NINE netværksdækningen af spillene. Gå til http://wwos.ninemsn.com.au/london-olympics for australske dækning.
  • Klik på fanen Video på toppen.
  • Hent Microsoft Silverlight, hvis du ikke allerede har det. Silverlight er forpligtet til at se video via NINE Network.

Watching i Canada

 1. 1
  Få CTV dækningen af OL for at se på engelsk. Gå til http://www.ctvolympics.ca/.
  • Klik Watch Nu i øverste venstre hjørne.
  • Hent Microsoft Silverlight, hvis du ikke allerede har. Silverlight er forpligtet til at se dækningen via CTV.
 2. 2
  Watch fransk canadisk dækning gennem CTV. Besøg http://www.rdsolympiques.ca/.
  • Hent Microsoft Silverlight, hvis du ikke allerede har. Silverlight er forpligtet til at se dækningen via CTV.

Ser i Frankrig

 1. 1
  Få spil dækning gennem francetv. Besøg http://www.francetv.fr/sport/les-jeux-olympiques-2012/direct.

Ser i New Zealand

 1. 1
  Watch kanaler prime (free-to-air), eller sky (abonnent) til tv-dækning.
 2. 2
  Watch isky. Co.nz til online dækning.

Andre europæiske

 1. 1
  Watch Eurovision på http:/ / www.eurovisionsports.tv/. Dette kræver, at du ser inde fra EBU (European Broadcasting Union), og skulle du opfylder dette krav, er at tilbyde live-dækning af alle større begivenheder, gratis. (Hvis du klikker på Eurovision linket i starten af ​​dette afsnit vil generere en fejl, hvis du ikke er i EBU eller bag en proxy)

Alternativ / "pirat" metoder

 1. 1
  Hvis ovenstående metoder ikke virker for dig, kan du finde et par alternativer. Nogle af disse kræver visse tekniske færdigheder til at arbejde. Disse kan arbejde for dig, eller de kan ikke.
 2. 2
  Søg ud alternative video feeds på steder som justin. Tv på. Søg "OL" eller navnet på den begivenhed, du søger.
 3. 3
  Se foder fra lande, der har mindre restriktive visning ordninger end dit hjem county. Nogle lande nyder fænomenalt god online visning til OL. Den web strøm af BBC i Storbritannien for eksempel viser alle hændelser leve og giver dig mulighed for nemt at skifte mellem begivenheder. Selvom du ikke er meningen at få adgang til BBC-feed, medmindre du befinder dig i Storbritannien, er det muligt at narre hjemmesiden til at tro, du er i et andet sted, end du egentlig er.
  • Opret en Virtual Private Network (VPN) med en server i geografi, du ønsker at foregive, du er i. Der er mange måder at gøre dette, herunder at betale 5€ -15 / måned for nogen af ​​de mange VPN udbydere på nettet. Før du tilmelder dig en konto kontrollere, at VPN har en server i det land, hvis udsendelse, du ønsker at se.
  • Hvis du ikke er rent faktisk i et andet land, kan du prøve at bruge en proxy til at gøre det til at ligne du er til streaming servere. Brug din foretrukne søgemaskine, find en gratis proxy-adresse ved at søge efter "proxy liste". Find en IP-adresse til land, dit valg, så at sætte computeren til at snige sig ind ad bagdøren. Hvis du vælger en proxy i EBU, kan du teste den med ovenstående link.
  • Brug en tjeneste som Unblock.us der virker på samme måde en VPN til at narre hjemmesider, som du er i et andet land, end du er fysisk placeret.

Ser replays og highlights

 1. 1
  Watch replays på NBC s youtube feed. Både IOC http://www.youtube.com/user/olympic?feature=results_main og NBC på http://www.youtube.com/user/2012nbcolympics?feature=results_main tilbyder video højdepunkter i spil på YouTube. I tilfælde af IOC YouTube-kanal, er de også tilbyde videoer af historiske øjeblikke i olympiske historie.
 2. 2
  Følg OL på sociale netværk. Hverken Facebook eller Twitter vil tilbyde live feeds, men begge vil blive løbende opdateret af NBC, fans, og hver nyhedskilde i verden.

Hent apps til højdepunkter og scorer

 1. 1
  Få den officielle London 2012 deltage i ca. Deltag i app kan installeres på din iPhone, Android eller Blackberry, og omfatter dybdegående information og vejledninger til spil.
 2. 2
  Hent den officielle London 2012 resultater app. Den Resultater app vil give dig øjeblikkelig adgang til olympiske scoringer samt bios for alle de atleter, der deltager i spillene.

Se tidligere spil

 1. 1
  Adgang til IOC arkivet. For at se højdepunkterne fra tidligere Olympiske Lege, Den Internationale Olympiske Komité har en "arkiv" af tidligere Olympiske Lege, hvorfra videoer af højdepunkter kan tilgås.
  • Gå til de Olympiske Lege sektion af IOC hjemmeside: http://www.olympic.org/uk/games/index_uk.asp.
  • Klik på de Olympiske Lege, som du ønsker at se i "Past OL" sektionen på siden.
  • Find "Videos" sektionen.
  • Vælg den video, du ønsker at se.
 2. 2
  Søge i arkiver et bestemt land. Alternativt en række lande holder individuelle land poster online via arkivering eller særlige begivenheder sites.

Tips

 • Generelt, vil du sandsynligvis opleve, at online visning ikke vil være så fængslende eller tilfredsstillende som at se begivenhederne på en stor tv-skærm. Forslagene her er anbefalinger primært til at fange op på ubesvarede hændelser.