Wkedk

Sådan setup en 12 lead ekg

En 12-Lead EKG er en vigtig del af en stresstest. En stress-test, maksimal øvelse test, er udført i et forskningsområde på et løbebånd. EKG er forbundet til en computer, og 10 elektroder placeres i bestemte områder på konkurrencedeltager. De skridt, der følger, vil støtte dig i at placere elektroder på emnet i de specificerede områder. Bemærk, at navnene på hvert af de ledninger er standard.

Vigtigt terminologi: interkostalrum: rummet mellem to ribben på samme side af kroppen.

Steps

Sådan setup en 12 lead ekg. Du skal fjerne enhver hår fra fag midt brystet linje (ca. 1 inch på hver side af brystvorten linje).
Sådan setup en 12 lead ekg. Du skal fjerne enhver hår fra fag midt brystet linje (ca. 1 inch på hver side af brystvorten linje).
 1. 1
  Du skal fjerne enhver hår fra fag midt brystet linje (ca. 1 inch på hver side af brystvorten linje).
 2. 2
  Stå, står motivet og ham mod dig, har emnet hæve deres venstre arm, og placere den på din højre skulder. Der bør være en lille indrykning i huden, lige ved siden af ​​skulderleddet og under kravebenet. Ved hjælp af en tør slette markør, en prik placeres i denne indrykning. Dette vil være placeringen af ​​venstre arm Lead.
 3. 3
  Komplet trin 2, med motivets højre arm.
 4. 4
  Find fagets to hofteben. Brug af markering, en prik placeres lige over toppen af ​​hoftebenet, på samme niveau som navlen. Fuldføre denne på begge sider af navlen. Disse to prikker bliver benet Leads.
 5. 5
  Find kravebenet om emnet højre side. Place to fingre, lige under kravebenet, og lige over den øverste ribbe i første interkostalrum.
 6. 6
  Gør din vej ned emnet bryst tælle intercostalmusklerne rum. Når du kommer til den fjerde plads, STOP. (Du skal være omkring til bunden af ​​brystbenet)
 7. 7
  Brug din markering, en prik placere i fjerde interkostale rum, hvor du stoppede, blot til side af brystbenet. Dette er bly V1.
 8. 8
  På samme niveau som v1, på den modsatte side af brystbenet placere en anden prik i fjerde interkostale mellemrum af individets venstre side. Dette vil være bly V2.
 9. 9
  Resterende på venstre side af brystet, tælle ned én mere interkostalrum. Placer din venstre pegefinger her.
 10. 10
  Find fagets venstre nøgleben og omtrentligt midt i det.
 11. 11
  Flyt din venstre pegefinger, som er i interkostalrum, så det er i overensstemmelse med midten af fagets venstre nøgleben. Brug din markør, en prik placeres på dette site. Dette er bly V4.
 12. 12
  Find de to prikker på venstre side af brystet (fører v2 og v4). Ved en diagonal linje, placere en prik i midten af ​​disse to punkter. Hvis dette prik er på toppen af ​​et ribben, flyt prikken ned, lige under det. Det er Lead V3.
 13. 13
  Har emnet stå, så deres venstre side vender mod dig. Få dem raise, deres venstre arm lige ud, og over deres hoved.
 14. 14
  Find midterlinjen af armhulen. Opholder sig på denne mid linje, en prik placeres på samme niveau som bly V4 på denne mid linje. Dette er Lead V6.
 15. 15
  Find prikkerne for fører v4 og v6. Placere en mere prik, på samme niveau som disse to, i midten af ​​dem. Det er Lead V5.
 16. 16
  Ved hjælp af en mildt slibende gel, der sandsynligvis vil blive ydet, placere en lille mængde på hver af de ti prikker, som du netop har lavet.
 17. 17
  Med en fugtig klud, Gelen fjernes fra hver af de ti steder. Håndklæde tørre hver af de steder bagefter.
 18. 18
  Placer en elektrode på hver af de ti, der nu rengøre, områder.
 19. 19
  Afhængigt af computeren opsætning, hver af elektroderne krog til computeren via de medfølgende ledninger. Sørg for at placere den rigtige ledning til det specifikke område, som den er udpeget til at.
 20. 20
  Har emnet udføre stresstest på løbebåndet.

Tips

 • Når du fjerner mildt slibende gel, bør det område på huden synes en anelse lyserød farve.