Wkedk

Sådan overlever i ørkenen

Ved kørsel gennem ørkenen, vejen synes endeløs. Der er ikke noget rundt for miles og miles. Intet men ørken planter, tørt sand og varme. Hvis din bil skal bryde ned, og du finde dig selv fast i ørkenen, er der metoder til at overleve, indtil nogen stopper for at hjælpe, eller du er i stand til at nå den næste by.

Steps

Sådan overlever i ørkenen. Ophold så hydreret som muligt, før du går ud.
Sådan overlever i ørkenen. Ophold så hydreret som muligt, før du går ud.
 1. 1
  Ophold så hydreret som muligt, før du går ud. Det betyder vand, ikke alkohol eller sodavand. Sørg for at du har masser af vand! Det samme gælder for, hvad du tager med dig. Vand kan ikke være den mest underholdende drikke derude, men hvert gram kulhydrater og salte skal kompenseres for med mere vand.
 2. 2
  Medbringe mad, der pakker den mest ernæring i mindst størrelse og vægt. For nogle kan det være granola barer, mens andre vil sværge ved pemmikan eller Jerky. Trail mix er et meget populært valg. Må din forskning, forsøg på forhånd, og være forberedt. Når hjulkøretøjer bryde ned, det er bare dine to ben og stien til den næste by, og du ikke ønsker at være lastet noget essentielt.
 3. 3
  Bær fugtspredende stof med en UPF på mindst 30 som en base lag, og tage langs en ​​opvarmning lag (uld eller fleece) og en læhegn lag. Lyse farver anbefales både til at reflektere (snarere end absorbere) lys og dens tilhørende varme, og for at blive set natten. Mens chancerne er slank, at nogen vil stoppe for at hjælpe dig, ved minimum, du ønsker at blive set, så du ikke løber over. Lange ærmer og bukseben, og en bredskygget hat, kan reducere eller eliminere behovet for solcreme.
 4. 4
  Mange ørkener er tilbøjelige til støvstorme: Tag beskyttelsesbriller (ikke maske-type, men snarere dem, der dækker hvert øje enkeltvis) og støvmaske, gas maske, bandana, eller noget for at holde støvet ud af dine lunger.
 5. 5
  Travel om natten, når det er muligt; den køligere luft gør det muligt at rejse længere og hurtigere med minimal risiko for hedeslag. En forlygte og baglygte på hovedet eller tøj vil minimere faren fra trafikken.
 6. 6
  Prøv at holde dig så varm som muligt om natten. Medbring en god gås-down sovepose, og det kan blive ganske koldt i ørkenen om natten.
 7. 7
  Vær på vagt over natdyr, der kan skade dig:
  • Coyotes enkeltvis bør ikke udgøre et problem, medmindre rabiat, men i en pakke, de kan være et problem, hvis de bliver nysgerrig din mad. Coyotes vil generelt være langt mere bange for dig end du er af dem.
  • På nogle områder har ulve blevet genindført, selv en sulten ulv kan være en formidabel fjende.
  • Selv javelinas (vildsvin), kan forårsage problemer, de er små, men har stødtænder, der kan rive i kødet.
  • Brune eneboer edderkopper og skorpioner kan også udgøre en fare langt overstiger deres størrelse. Mens nogle anbefale at bringe langs en "slange-bid kit, 'der er en vis uenighed om deres effektivitet, og de kan øge chancerne for en farlig infektion. Rejsende i områder med giftige critters bør lægge vægt på forebyggelse, fx tucking skjorter og bukseben, undgå områder, hvor disse dyr reden mv Diphenhydramine (Benadryl) og adrenalin (Epi-pen) kan bidrage til at bremse eller stoppe allergiske reaktioner over for venom, men kræver en vis uddannelse. Hvis fast på at finde vand, skabe et hul i en kaktus, som kaktus holde liter vand.

Tips

 • Bringe masser af vand: en halv gallon om dagen er et absolut minimum, og det er meget muligt at dehydrere selv med så meget. Hvis du sover i løbet af dagen, og hele natten, kan du gøre 20 miles per nat, forudsat at du ved, hvor du skal hen, så hvis det er 60 miles til den næste by, ville du hellere have 1,5 gallon af vand minimum. Drik din vand ikke hamstre det - folk er døde af dehydrering med vand stadig i deres flasker. Hvis du løber tør for vand, behandle din urin ved hjælp af en kondens pit (se Make-vand-i-the-ørkenen ). Urin indeholder giftstoffer - ikke drikker direkte.
 • Hvis du er på en vej - hvilket er normalt tilfældet, medmindre du bevidst har fastsat til fods - at tage en rullende kuffert eller bagagebærer, som du kan bære dine vigtige mad og vand. Din rygsøjle vil værdsætte det.
 • Udsætte dig selv for høje temperaturer før overskriften til ørkenen, så du bliver mere vant til varmen: stoppe med at bruge air condition, og træne din krop til at sætte pris på en naturlig brise på en varm dag (A brise i en faktiske overlevelse situation vil sap dig krop vand, holde dækket op).
 • Som en sidste udvej, (kaktus) kaktusser, når knust kan levere vand nok til at slukke din tørst for en stund, men juice, have kulhydrater og / eller salte i det, kan have en netto dehydrerende effekt over tid.
 • Sørg for at du kender symptomerne på dehydrering - hvis du er tørstig, er du allerede dehydreret.
 • Når tæt på et bjerg, gå langs den nordlige side for skyggen, direkte sollys kan medføre, at du dør af hedeslag hurtigere, end hvis du var i skyggen.
 • Hvis du har de nødvendige materialer, så kan det være muligt at destillere gode vand fra udrikkeligt vand (urene eller salt, etc.) ved at oprette enten: (1) et varme pot i et skyggefuldt sted, hvis du kan køle damp i røret eller slange natten eller i køligt / koldt vejr, drikkevand kondenserer og drypper (destillerer) i en ren beholder. (2) Der er en metode ved hjælp af sol / sol varme til fordampning fra en vandkilde på bunden af ​​en plastfolie, der dækker kilden og med en lille sten / stor sten i midten af ​​plast til at forårsage den til at synke (danne en kegle) og håb for kondensvand, hvis betingelserne er rigtige, og dråber kan være fanget i en ren beholder placeret lige under stenen.
  • Hverken destillation metode vil fungere, hvis vejret ikke er cool nok for kondensvand, selv om natten (naturligvis solsystemet er kun muligt i dag-tid). Plus vind og tør luft kan "stjæle / blæse væk" meget af fugtigheden selvom det kondensere på plastik, hvis ikke læ / vind.

Advarsler

 • Hvis du absolut ikke kan gøre det, gøre en SOS signal om hjælp.
 • Hvis du er på, eller er i stand til at nå, en motorvej, forventer ikke nogen til at stoppe og hjælpe. Forbruge al din energi på at nå den næste kilde til vand.
 • Husk, hvis du er faret vild i ørkenen, og du tog en bil, så prøv at bruge det som et krisecenter. Lad ikke bilen, og bruge noget i din besiddelse, til støtte din overlevelse, indtil du er ved at løbe tør for vand, hvorefter du skal gå videre for at overleve.