Wkedk

Sådan føle sig trygge

Du har måske allerede læst og lært hvordan man kan være sikker på, men hvad nu hvis du stadig ikke føler alt det? Nogle gange tager det dine følelser en lille smule tid til at hamle op med dine tanker, men her er hvordan man kan hjælpe processen sammen.

Følelser er ufrivillig. Derfor føler mistroisk er autonom aktivitet. Men det kan overvindes ved visse trin. Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du bliver mere sikker på dig selv.

Steps

Sådan føle sig trygge. Tag en offentlig taler kursus.
Sådan føle sig trygge. Tag en offentlig taler kursus.

Føle tillid

 1. 1
  Skift dit look. Uanset om du er mand eller kvinde, kan få en ny outfit og frisure gør du føler dig frisk, kølig og selvsikker. Når du gør dette sørge for, at du gør dette look ikke andre. Opret et udseende, som du kan lide, og det gør du føler dig selv.
 2. 2
  Tag en offentlig taler kursus. Du vil måske hade at komme op foran folk, men der er ingen bedre måde at hoppe starte din tillid, end ved at forsikre dig selv, at du har fået noget at sige, og folk lytter.
 3. 3
  Lad som om du allerede er selvsikker. Hvis du nogensinde har ønsket at være skuespiller, bruge, at motivation nu. Du kan vide at du er dygtig og kompetent, men du kan føle temmelig usikker, men ved at foregive, at du allerede er sikker på, kan du være i stand til at overbevise dig selv. Spørg dig selv, hvad ville min tillid alter ego gøre? Hvordan ville de gå? Hvordan ville de tale? Praksis!
 4. 4
  Find nogle bekræftelser, der vil hjælpe dig, og gentag dem ofte til dig selv.
 5. 5
  Bekræftelser er meget magtfulde og har brug for at blive talt som om de har allerede fundet sted. Sig til dig selv: "Jeg er en meget selvsikker person, jeg kan gøre noget, hvis jeg sætter mit sind til det."
 6. 6
  Visualiser dig selv at blive lykønsket på noget, du drømmer om at opnå. Forestil personen ryster din hånd og siger, "Godt gået". Hold et billede af dig at være en succes, og chancerne er, vil det i sidste ende blive en realitet.
 7. 7
  Hver aften lige før du går i seng, tror på dig selv mindst ti gange, "jeg er en selvsikker person." Dette efterlader en positiv sindstilstand inde i dig og vil gøre dig føle sig mere trygge næste dag.
 8. 8
  Gør noget, som du er bange for at gøre, såsom at køre en bil, taler til offentligheden mv.. Da Vincent Van Gogh havde sagt "Hvis du hører en stemme inden du siger" du kan ikke male ", så ved alle midler maling, og at stemmen vil blive bragt til tavshed."

Tips

 • ALTID være ærlig og tro på dig selv. Hvis du ikke gør ingen andre vil.
 • Husk, at alle har frygt. Du er ikke alene.
 • Vær dig selv! Ingen kan lide en poser, så prøv ikke at være nogen du ikke.
 • Altid lave eye-til-øjenkontakt med den person, du taler med.
 • Altid god hygiejne!
 • Antag dig svarende til alle i publikum.
 • Må ikke undervurdere dig selv, bare fordi du er yngre eller mindre.
 • Hvis nogen sætter dig ned eller gør grin med dig, så tænk det igennem, og hvor dum den kommentar er. Gør det føles som om det er en joke, og du vil ikke tage den kommentar alvorligt.
 • Være rart at andre, og tolerere fornærmelser med et gran salt.
 • Gå til en bedste ven til at tale om din usikkerhed, der holder dig fra at være mere selvsikker.
 • Frivillige vigtige værker i din organisation for at tjene folks respekt og blive mere selvsikker.
 • Ikke føler dig sikker er undertiden forbundet med en smålig intellektuelt paradigme, der stimulerer vores autonome nervesystem aktivitet, som igen påvirker vores følelser af selvværd. Dette paradigme kan overvindes, og du kan blomstre indefra ved at studere og re-evaluering selv. [Jf.: Smiling Sun: Dr. Shriniwas Kashalikar]
 • Sid høj med skuldrene tilbage, og holde dit hoved op!

Advarsler

 • Aldrig være betyder, eller sætte andre folk ned for at øge din egen selvtillid, som folk vil begynde at lide dig.
 • Snarere end at gøre hektiske bestræbelser på at "en eller anden måde føler sig sikker" udforske og pleje dit sande jeg. Dit sande selv er ædle og værdig. Udforskning og omsorg for dit sande vil sikre revitalisering og den naturlige og fuldt udbygget fremkomst af følelse af tillid [Jf.: Stress: Understanding and Management: Dr. Shriniwas Kashalikar]