Wkedk

Sådan at holde varmen i koldt vejr

Koldt vejr kan være stor. Det kan finde på noget tidspunkt af året, dog, og slå en behagelig varm periode i et chok af kulde og et behov for at finde måder at holde varmen. Faktisk kan koldt vejr være grim, uanset om du er camping i bjergene eller hængende rundt i haven. Hvis du forsøger at holde varmen, så tjek denne artikel om hjælp.

Steps

Sådan at holde varmen i koldt vejr. Tjek vejret på forhånd.
Sådan at holde varmen i koldt vejr. Tjek vejret på forhånd.
 1. 1
  Tjek vejret på forhånd. Så du ved, det vil være koldt. Men hvor koldt? Er det vil regn eller sne? Hvad er vinden tilstand? Alle disse oplysninger kan hjælpe dig med at regne ud, hvordan at klæde og hvilken slags aktiviteter planen. Tjek vejret på internettet eller blot tænde for fjernsynet for nyttige oplysninger. Vejrudsigten er normalt for hele ugen, så du kan være forberedt til de kolde dage i forvejen.
  • Hvis du ikke har et tv, en computer eller radio, spørge andre mennesker. Andre mennesker skal vide, hvad vejret vil være to eller tre dage fra nu.
 2. 2
  Tænk på de aktiviteter, du laver. Hvis det kommer til at regne, og du havde planer om at gå til stranden, så skal du ikke forsøge at gå igennem med det. Nogle gange er det irriterende at skulle aflyse planer, men for at undgå frysning og have en elendig tid, skal du vælge dine aktiviteter fornuftigt. Prøv at gøre ting, som ikke vil blive berørt af vejret. For eksempel er noget indendørs fint. Du kan også gøre ting, der involverer det kolde vejr, såsom skiløb, eller bare at spille i sneen.
 3. 3
  Klæde sig passende. Nu hvor du har tjekket vejret, burde det være let at klæde sig godt. Hvis du kommer til at være ude i det ekstreme kulde, slid så meget varmt tøj som muligt. Hvis det er midt koldt, så prøv at klæde sig i lag, så du kan tilføje eller fjerne tøj hele dagen. Hvis det ikke er for koldt, så prøv at klæde sig i bare et par lag og pakke en ekstra frakke eller jumper. Nogle gode tøj for det kolde vejr kan omfatte:
  • Termik. Du kan købe termoundertøj i tøj og undertøj butikker og blot bære dem under dit tøj. Termik er stor for lag og ekstrem kulde.
  • Fleece foret Jeans såsom vintertræthed Jeans, som er varm, men stadig elegant og forhindre overophedning indendørs.
  • Lange sokker eller benvarmere. Disse vil holde dine ben varme nøjere, snarere end blot iført bukser og almindelige sokker. Plus, vil ingen se dem, når du bære bukser.
  • Jackets. En god, tyk lynlås op jakke er perfekt til koldt vejr. Det er varmt, men også let at sætte på og slukke. Slippe af med disse bomuld jakker, købe en læder eller en god polyester jakke i stedet! Må ikke bære hættetrøjer i ekstremt koldt vejr, da dette giver vinden til at gå gennem fibrene. uden vind chill, vil du være meget varmere, så sørg for at have en vindtæt jakke. Prøv syntetiske som Gortex der lader din sved undslippe, hvis du laver energisk aktiviteter som skiløb.
  • Andet tilbehør såsom handsker, tørklæder og huer. Alle disse elementer kan tilføje flair til dit outfit samtidig holde dig Toasty.
 4. 4
  Pack varm mad. Nogle gange er alt hvad du behøver i kølige forhold, er varm mad eller drikke. Gode ​​ideer er suppe eller nudler. Holde disse i en kolbe og bære dem rundt i en pose med dig til frokost, snarere end forslidt, kolde sandwich. Varm mad og drikke vil varme dig inde og holde dine styrker op.
 5. 5
  Vær forberedt på alle forhold. Hvis du gåafstand hjem fra arbejde eller skole, og det pludselig begynder bucketing ned regn, er du nødt til at være i en stram stedet. Prøv at være forberedt på alle kolde regn betingelser, som regn eller sne. Hold en paraply og tyk pels med dig. Altid har alternative transport kan du komme til, hvis du går, ligesom en ven til at samle dig op eller bare bussen.
 6. 6
  Hvis du er udenfor huske at bære sko med fremragende greb til iskolde og glatte forhold.
 7. 7
  Bær vanter og lange tykke sokker. Disse beskytter dine hænder og fødder fra kulden, som er de sværeste steder at holde varme blod strømmer til.
 8. 8
  Hvis du er klædt på til arbejde, gå til gymnastik, spille tennis, eller vente til udenfor til transport i en kjole, så et par af fuld længde polar fleece benvarmere der lynlås på arbejde stor. De zip og slukkes hurtigt, og du behøver ikke at fjerne dit fodtøj.

Tips

 • Din ånde er dit eget lille varmelegeme. Zip eller en knap din frakke op hele vejen og puste ind og ud. Det giver off nogle varme. Vær dog opmærksom på, at din ånde er også fugtig og kan suge tekstiler. I ekstrem kulde prøve en elefanthue, der tillader fugt at undslippe, men holder vinden fra dit ansigt.
 • Hvis det sner eller regner, være sikker på, at dine sko er vandafvisende. Hvis dine fødder er kolde og våde, vil det ikke ligegyldigt, hvor godt resten af ​​jer er bundte... vil du stadig være elendige!
 • For ekstra beskyttelse prøve at bære tyndere handsker under vanter, så når du har brug for at gøre noget præcist med fingrene, de ikke fryses.
 • Støvler er uundværlige i vinter. Prøv at få mindst to par: et par vandtætte sne støvler til de våde dage, og et par varme, stilfulde støvler til de tørre, men kolde, dage.
 • At holde fra at glide på isen, du kan købe gummi klamper til at sætte over dine sko, der er nemme at tage af og på og let at passe i din taske.
 • Det er vigtigt at klæde sig varmt. Du bør bære lag på din øverste halvdel, som en t-shirt, sweater, jakke og halstørklæde. Et par fleece foret jeans er virkelig rart for den nederste halvdel, du ikke behøver at bære lange underbukser. Der er kun få virksomheder, der gør dem. De mest stilfulde dem kaldes vintertræthed Jeans. Sørg også for du bære hat da en masse varmetab sker fra toppen af ​​hovedet.
 • Hvis du vil være udenfor i lang tid, kan du bruge hånd brænder inde i dine handsker eller luffer (de fungerer bedst med vanter, da du kan pakke hele din hånd omkring dem.) De er meget billige, og de sælger dem på enhver sportsbegivenhed god butik eller stormagasin, der har en sportsforretning afdelingen.
 • Hvis du får for koldt, får inde med det samme.
 • Altid have en indendørs, opvarmet sted, du kan komme til. Du ønsker ikke at blive hængende udenfor, hvis vejret bliver ekstreme.
 • Hvis du går i skole, så prøv at overdress. På den måde vil du altid have nok tøj. Det er en dårlig idé at blive hængende nedfrysning i skolen, fordi der er ingen måde du kan få ekstra tøj.

Advarsler

 • Kontakt din læge, før du bruger nogen længere periode udenfor, hvis du har en livstruende sygdom.
 • Bruge for meget tid uden for i kulden kan resultere i en grim forkølelse, eller noget endnu værre. Pas godt på dig selv.

Ting du behøver

 • Winter Coat (uld eller fleece)
 • Boots (isoleret)
 • Fodvarmere
 • Hånd brænder
 • Handsker
 • Good-grip sko
 • Lag tøj
 • Fuld længde lynlås på fleece benvarmere