Wkedk

Hvordan til at sluge en pille

Mens det ser ud som en let opgave, sluge en er noget, som mange voksne såvel som børn har store vanskeligheder gør. Frygten for gagging årsager hals til at stramme op, så pille forbliver i munden, indtil du spytte det ud. Heldigvis er der er forskellige måder at nærme sig problemet, så du kan slappe af, overvinde frygten for kvælning, og bare lade pillen let glide ned. Det er ligesom at køre på cykel - når du får hænge af det, bliver det anden karakter.

Steps

Hvordan til at sluge en pille. Skær en gummiagtig bjørn som en hotdog bolle, indsætte pille.
Hvordan til at sluge en pille. Skær en gummiagtig bjørn som en hotdog bolle, indsætte pille.
 1. 1
  Skær en gummiagtig bjørn som en hotdog bolle, indsætte pille. Det virker hver gang! Du kan bruge stykker brød eller en bagel i stedet. Bare prøv at sluge det, så når den er i din hals hurtigt drikker dit vand. Det er så simpelt!
 2. 2
  Sæt dig ned med et glas vand og slappe af. Gør hvad du kan for at lette enhver angst, såsom at finde et roligt sted, lytte til musik, der beroliger dig, eller meditere. Dette vil hjælpe med at dulme dine nerver og bryde sammenslutningen af ​​pille tiden stressende, så din krop vil være mindre tilbøjelige til gag. Gagging er en naturlig reaktion på frygten for kvælning, medmindre du har dysfagi. Se advarsler nedenfor.
 3. 3
  Bruge visualiseringsteknikker (e. G.. Forestille dig synke en pille uden et problem) og / eller mantraer (fx "Jeg kan sluge en pille nemt.") for at overvinde psykologiske hindringer at sluge en pille.
 4. 4
  Savle. Hvis du finder din mund bliver tør, vil dette ikke hjælpe dig sluge pillen. Du kan savle ved at forestille dig selv at spise din livret, tager en slurk vand eller gnide din andetsprog hurtigt fra side til side mellem frontal underlæben og dine tænder. Nogle mennesker finder det nyttigt at drikke en slurk vand lige før du sætter pillen i munden.
 5. 5
  Tag en dyb indånding. Dette kan bidrage til at undertrykke gag refleks. I det mindste, vil det hjælpe dig slappe af.
  • Sørg for at anbringe den i midten i stedet for til højre eller venstre, især hvis du kommer til at være sluge en oval pille (såsom en vitamin). En oval pille bør placeres således, at længden er parallel med din hals. Ellers kan pille gå ind i halsen "sidelæns" og skabe ubehag.
 6. 6
  Straks tage en slurk vand og vaske pillen direkte ind i din hals. Tag et par ekstra slurke efter pille er i din hals for at hjælpe det flytte ned.
  • Vandet skal være køligt, men ikke koldt.
  • Du kan også bruge juice eller drue drikke, men tjek for at sikre, at saften ikke vil være i modstrid med den medicin, du tager. Drikke en kulsyreholdige drikkevarer direkte fra flasken, kan også vise sig nyttigt, muligvis fordi boblerne gøre pillen ikke så let at opdage og bevægelsen for at smide hovedet tilbage når man drikker fra flasken kan hjælpe pillen gå ned.
  • Et alternativ er at bruge denne teknik med mad i stedet for væske. Bare tygge maden, derefter placere pille i munden (i fødevarer) og sluge. Som med saft, skal du kontrollere, at fødevaren ikke vil være i modstrid med den medicin, du tager. Nogle medikamenter skal tages på tom mave.
  • For nogle mennesker, hjælper bruger et sugerør til at drikke vand eller drikkevarer på grund suge bruges til at trække væsken gennem sugerøret gør det lettere at sluge pillen.
 7. 7
  Sæt din hage til brystet, løft din hage op og kigge på loftet, mens synke vil åbne dit luftrør (luftrøret), og luk din spiserøret, som er det modsatte af, hvad du vil gøre. Dette hjælper også kvæle gag refleks. Ser ned, mens du holder din ånde fungerer endnu bedre!
 8. 8
  Følg op med mad. Forudsat at medicinen ikke behøver at blive taget på tom mave, kan du spise umiddelbart efter indtagelse af pillen til at hjælpe det gå ned.
 9. 9
  Gentag, indtil du føler dig tryg med processen. Derefter flytte op til den næste størrelse af slik, indtil du føler dig tryg med. Øv hver dag i cirka 10 minutter, indtil du sluge et stykke slik, der er den samme størrelse og form af p-piller, du skal tage.
 10. 10
  Drik en masse vand først derefter indsætte pille. Forestil dig, at der ikke er nogen pille i munden og sluge. Hvis det sidder fast, kan du prøve at gøre i den modsatte retning ved at sætte p-piller i munden først derefter drikke en masse vand.
 11. 11
  Tag en lille tår vand. Kun drikke lidt vand, når sluge piller, dette gør pille gå ned hurtigere og nemmere.
 12. 12
  For nogle medikamenter, prøv knusning eller skære pillen i små stykker og sluge dem én ad gangen. Ikke al medicin skal knuses eller skæres. Må ikke knuse skåret op pillen, hvis det er en tid-release pille.

Tips

 • Overvej at bruge en vandflaske til at sluge piller. Trykket skabt ved at klemme flasken kan skabe flow, der bærer pille sammen med sin fremdrift.
 • Gå til spejlet og sige "Ahhhhh" mærke til, hvor bred din hals er klart en pille kan passe. Ofte folk, der tror, ​​de sætter pillen i bagsiden af ​​tungen er i virkeligheden at placere det i midten. For at hjælpe, se din tunge i spejlet og virkelig sætte det så langt tilbage som muligt, vil det få dig til at gag, men holde prøver, indtil du kan placere det uden gagging. Nu blot sluge eller lukke munden og pille vil gå ned af sig selv. Drik vand bagefter for at sikre, at det gik hele vejen ned. Lad ikke gagging skræmme dig fra prøver igen.
  • Tage en pille kan være en helt mentalt problem. Sætte pille i fødevarer kan virkelig hjælpe narre sindet til at tænke, at det er bare en del af maden. En idé er at lave en quesadilla, og derefter placere pille i quesadilla, idet et par bid og synke dem uden alt for meget at tygge for at forberede dig selv, så tager en bid med p-piller i det, tygge maden rundt, hvor pillen er, og derefter sluge det hele sammen. Denne proces kan også gøres med brød, en banan udsnit eller andre faste fødevarer, der er blød. Efter at have taget p-piller som dette for et stykke tid, bør din hals vænne sig til følelsen af ​​pillen gå ned og til sidst kan du tage støttehjul ud og tage det udelukkende med vand.
  • Fyld et glas med enten almindelig mælk eller kakaomælk. Tag en slurk, og derefter placere pillen i munden. Visualiser dig selv slurping ned resten af ​​en skål af is, og pillen er kun en chocolate chip.
  • Fyld en sodavandsflaske omkring halvvejs. Når du vipper sodavandsflaske op, kan det hjælpe på tre måder. Først: vandet efter stien af ​​tyngdekraften. Andet: Det kan glatte dit mund / hals at lave en "klar vej." Tredje: Det giver dig en sund forsyning af vand for at sikre, at det går hele vejen ned.
  • Tal dig ud af, hvad der kunne være skræmmende dig. Du spiser hele bidder af andre fødevarer uden at bekymre sig om kvælning. Fortæl dig selv, at du drikker et glas vand og lade pillen ikke er der. Chug-a-lug drink og hvis p-piller (r) go (r) kun halvvejs holde drikke, selvom du sluge luft.
  • Fyld din mund op med væske, holde hovedet tilbage og åbne munden og slippe pille i munden med væske stadig i det. Derefter lukke munden, bringe hovedet tilbage til en normal position og sluge, og dette vil være som at drikke en drik. Næsten enhver størrelse pille let kan synkes med dette trick. Når du gør dette trick, kan det hjælpe at presse næsen. Forsøg ikke at sluge med hovedet tilbage. Fysisk kan spiserøret ikke udføre det job sluge i denne stilling. Du ville gøre det bedre med dit ansigt i normal position eller hagen lidt ned.
  • Tag en skive brød, tygge det grundigt i munden, indtil det bliver en blød masse, og blot skubbede pillen ind i den bløde brød masse. Da du ikke har nogen problemer med at sluge tygget brød og pille aldrig kommer i kontakt med munden på alle, er det meget let at sluge hele bløde masse med pille inde i det, som om du var bare sluge nogle tygget brød. Naturligvis mange andre fødevarer virker så godt.
  • Sæt pillen i munden, tage en stor slurk af uanset væske, du bruger, hvirvel pillen rundt i væsken for at fjerne tørre pletter, der kan holde fast i din hals, og derefter sluge. Følg altid op med mere væske.
  • Nogle mennesker finder også, at en slags ritual-lignende krydse deres fingre, indånde før indtagelse, eller bare at blinke hjælpe dem sluge pillen. Du ønsker måske at overveje at finde din egen ritual at gøre før eller under den tid, når du sluge pillen.
  • Tag en slurk af en kulsyreholdige drikkevarer efter at sætte p-piller i munden. Den kulsyre svæver pille og du kan nemt sluge det, fordi din mund og hals ikke engang ved det er der.
  • Tag en mini-marshmallow, rippe den i halve og pak det omkring p-piller. Stik den i munden i et sekund eller to for at få det fugtigt. Det skal være meget let at sluge.
  • Prøv at bruge en skefuld marmelade eller gelé til at hjælpe dig sluge pillen. Få en skefuld marmelade eller gelé, satte pillen i den, og sluge det hele. Da det er sødt, det vil maskere eventuelle dårlige smag, og gelé er slimet og går helt ned. Du kan også bruge budding.
  • Praksis, der har en drink med krummer kiks i munden - som hvis du bare vaske din mad ned.
  • Foregive, at du ikke har en tablet i munden og bare tage en drink som du ville gøre normalt.
  • Lægge tabletten i halsen af ​​en halvt fuld sodavandsflaske. Når du drikke fra flasken, skal pillen gå ned med vand.
  • Sluge en pille med æblemos er også en god måde at sluge den.
 • Minimer den tid, at pillen tilbringer sidder på din tunge. Når øve med slik, bør du ikke give din mund tid til rent faktisk smage det, fordi når du i sidste ende flytte op til en rigtig pille, kan den ubehagelige smag gør dig gag. Få har for vane at sætte pille på tungen, og drikke vandet i en hurtig, glidende bevægelse.
 • Prøv at købe piller, der er belagt. De glider ned lettere og er mindre tilbøjelige til at smage dårligt, hvis de sidder på tungen længere, end de burde.
 • Mange mennesker finder disse alternative metoder nyttige:
  • Brug din naturlige synke cyklus. Med en tom munden, så prøv at undgå at sluge så meget som muligt, og du vil bemærke, at du ikke kan undgå at sluge mere end cirka 10 sekunder. Prøv at undgå at synke og føle tiden lige før du er ved at sluge. Lær at placere pille på tungen, lige før du er ved at sluge. Dette trin er vigtigt, da det vil reducere den tid pillen forbliver i munden og reducere muligheden for p-piller flytter fra din tunge. Desuden vil munden væsker hjælpe pillen glide let. Nu skal du blot tage en regulær slurk vand og pille skal gå ned glat.
 • Tag en tår vand, før den sluger pillen. Den ekstra fugt i munden forhindrer pillen klistrer til tungen.
 • Fortæl børnene til "flyde" pillen som en båd i deres mund, og derefter fortælle dem at sluge.
 • Synke er en naturlig proces, du gør det hver gang du drikke eller spise. Dette er ikke anderledes. Du skal bare nødt til at overbevise din hjerne, at det er i orden at sluge.
 • Mejeriprodukter kan anbefales for nogle medikamenter, men noget mere væske kan gøre synke hurtigere.
 • Tjekke etiketten. Nogle piller er beregnet til at blive tygget. Disse er som regel de større virksomheder med særlig aroma. Dette kan være en blid skridt til at indføre børn piller.
 • Prøv at drikke det med en iced sodavand eller noget med smag. Det masker smagen af ​​p-piller. Selv med nogle medicinske piller, kan de ikke tages med sodavand eller juice. Spørg din læge, hvis du har nogen bekymringer.
 • Prøv at vænne sig til at synke kogt makaroni i mac og ost. Hvis du ikke kan få det ned i første omgang, tygge det en gang eller to gange. Til sidst, arbejde op til synke en eller to hele makaroni (stadig kogte, naturligvis), så prøv de små slik. Dette vil få dig vant til følelsen af ​​at noget går ned.
 • Du kan prøve at bruge yoghurt i stedet for vand. Fasthed i yoghurt skubber pillen helt ned.
 • Forklare børnene, at tage en pille smager bedre end at sluge en sirup eller flydende version af en medicin.
 • At vænne sig til at synke tingene, så prøv at synke jello. Det er næsten umuligt at blive kvalt på, så længe du ikke indånder, når du sluge. Selv hvis du tager en rigtig stort stykke er det stadig temmelig let at sluge.
 • Luk øjnene med tillid!
 • Hvis du virkelig ikke kan sluge piller så prøv at knuse det op og lægge det i en vandflaske, drikke pulver eller endda blande det ind i budding og spise det. Må ikke gøre dette, hvis det er en recept. Disse piller måles ned til gran af pulver (i kapsler), og du er nødt til at have hver sidste bid af det, som kan være let forpasset i en drink.
 • Da kapsler (i modsætning til faste piller) flyde, deponering dit hoved ned for at sluge dem arbejder med opdrift til at bære det ned din hals. Tunge solide piller kan sluges med din hage op, men ikke slynge hovedet tilbage, forsigtigt vippe det. Ved den tid, du tager slurk vand, der allerede er i din mund, vil pillen er gået ned først.
 • En banan, lidt tygges i munden kan fungere som en erstatning for vand.

Advarsler

 • Opbevar alle piller utilgængeligt for børn. Mange specielle varianter er blevet skabt for at gøre piller smager bedre (frugtsmag vitaminer, sukker belægning på Advil osv.) Børn ofte opsøge disse smag, forbrugende dem for en utilsigtet overdosis. Aldrig fortælle børnene, at piller er candy.
 • Du må ikke tage en pille når man ligger ned. Sidde eller stå op.
 • Tag ikke reelle piller for praksis eller for sjov.
 • Nogle piller kræver, at du ikke læne dig tilbage, når du sluge. Check med dit apotek om alt!
 • Kaste hovedet tilbage giver også en lige skud til din "luftrør". Det er sikrere at holde dit hoved lige eller endda vippe den frem til at blokere luftvejene.
 • Hvis du har en tendens til at blive kvalt på væsker, der er usmageligt fortykningsmidler til rådighed (hos din stof butik), som du kan bruge til at blive tykkere væsker let eller honning tykkelse. Hvis du føler du har brug for fortykningsmiddel, så sørg for at tjekke med din læge for at udelukke enhver tilstand, som ville medføre, at du har problemer med at synke.
 • Nogle piller er specielt belagt for tiden udgivelse. Breaking en af ​​disse kan forårsage pille at frigive sin koncentration hurtigere. Du bør især være forsigtig aldrig at opdele eller knuse en time-release pille.
 • Må ikke skære eller bryde pille i halve for at gøre det mindre. Dette kan afbryde den måde pillen er meningen at opløses i maven. Det kunne også gøre pillen smage endnu værre, og de takkede kanter kan ridse din hals. Men der er nogle medikamenter beregnet til at blive halveret. Tal med din læge
 • Altid tjekke med en læge eller apotek om at sluge en pille med noget, men vand. Der er mange medikamenter, der mister deres effektive virkning (eller endda oprette ubehagelige bivirkninger) når det blandes med visse drikkevarer eller fødevarer. Visse antibiotika, for eksempel bør aldrig være blandet med mejeriprodukter.
 • Hvis du stadig har svær synkebesvær piller, kan du have dysfagi, en synke lidelse. Spørg din læge om det. Det er vigtigt at huske på, at mennesker med dysfagi har også svært ved at synke mad, ikke bare piller.