Wkedk

Hvordan til at håndtere stress

Livet kan være stressende, nogle gange er du nødt til at beskæftige sig med igangværende stress positivt. Stress kan have en række forskellige årsager såsom familiemæssige problemer, job problemer, økonomiske vanskeligheder, dårligt helbred, eller endda død af en person tæt på dig. Det er vigtigt at anerkende de årsager (nogle stress er naturligt), tage skridt til at beskæftige sig med roden af ​​problemet, og tackle symptomerne. Vigtigst er det, ikke kæmpe stress alene - bede om hjælp fra en ven, og om nødvendigt en professionel.

Steps

Hvordan til at håndtere stress. Tage skridt i retning af at tænke mere positivt.
Hvordan til at håndtere stress. Tage skridt i retning af at tænke mere positivt.

Behandling stress med fysiske aktiviteter

 1. 1
  Arbejd din krop ud. Målrettet motion går en lang vej mod at befri din krop af stresshormoner. Carve out tid i løbet af din travle dag til at udøve, fordi det holder dig sund og er en naturlig afløb for din stress. Du bør bemærke forskellen.
  • Øvelse lidt hver dag. Når du træner, din krop frigiver endorfiner, som kan sænke stressniveauet. Endorfiner udløse en stærk følelse i kroppen ikke ulig virkningen af ​​morfin. Den eneste forskel er, at når du træner, så gør du din krop (og dit stressniveau) good.
  • Gåture for selv 20-30 minutter hver dag er tilstrækkeligt, hvis det er alt, du har råd til. Walking er ikke bare godt for stress-reduktion: Voksne over 40 år, som gik rask til mindst 150 minutter om ugen så deres levealder stiger med 3,4-4,5 år.
  • Svømning og cykling har vist sig at reducere stress samt. En fordel ved svømning og cykling er, at i modsætning til jogging, de skaber langt mindre fælles stamme, hvilket gør dem perfekte til folk med ledproblemer eller dem der ønsker at forhindre dem.
 2. 2
  Få nok søvn. Giv din krop søvn den ønsker, og dit stressniveau vil tage et styrtdyk. Søvn er en mekanisme, som din krop recuperates og genskaber sine energireserver. Hvis du ikke får nok søvn, din krop har brug for at bruge stress til at holde dig aktiv og vågen i mangel af lagret energi.
  • De fleste voksne har brug for mindst 7-8 timers søvn per nat. Små børn og ældre voksne har brug for mere, omkring 9-10 timers søvn per nat.
  • Kom i regulære sovevaner. Hvis du kan, så prøv at gå i seng og vågner op på samme tid hver aften og morgen. Routinizing din søvn cyklus vil lære din krop, når det er meningen at gå for at være træt, medvirken i en bedre søvn og mindre søvn.
  • 49% af europæerne, der ikke får nok søvn skylden stress som synderen. Hvis du mener at du sidder fast i en ond cirkel af søvnmangel / stress skabelse, se din læge for en mere målrettet rådgivning.
 3. 3
  Spise ordentligt. Din krop har brug for at være sunde, glade og ordentligt næring til at hjælpe dig med at tackle stress. Kan lide det eller ej, stress er en kropslig reaktion på noget, der forstyrrer dens naturlige tilstand, hvilket betyder, at din krop kan have en dybtgående effekt på produktion og lindre stress.
  • Vand har vist sig at lindre stress. Det er fordi en dehydreret krop skaber cortisol, en stress hormon. En under-hydreret krop skaber stress at motivere ejeren af ​​kroppen til korrekt pleje for ham / hende selv.
  • Begynd faldende koffein og alkohol indtag. I nogle tilfælde øger alkoholindtagelse stress reaktion hos mennesker, mens du bliver knyttet til stof afhængighed, en stressende tilstand selv. Koffein er også ansvarlig for at hæve stressniveauet, især på arbejde, så prøv at holde sig til vand som en generel regel.
  • Spis en sund morgenmad og sunde snacks i løbet af dagen. Mens der er nogle beviser for, at visse (dårlige) fødevarer kan forårsage stress, de overvældende beviser er, at visse (god) fødevarer kan lindre stress. Overveje disse muligheder for en sund kost, der hjælper med at holde dig stress-fri:
   • Komplekse kulhydrater såsom hele korn brød og pasta.
   • Appelsiner, højt vitamin A, som kantsten niveauer af stresshormoner.
   • Spinat, sojabønner eller laks, der er fyldt med magnesium.
   • Sort og grøn te, der indeholder antioxidanter.
   • Pistacienødder, valnødder eller mandler, en god kilde til sunde fedtstoffer.
 4. 4
  Lær at slappe af. Afslappende din krop, uanset naturlige midler, er en fantastisk måde at reducere stress. Forvent ikke din stress til straks sprede, og det kan tage tid. I de fleste tilfælde, så prøv ikke at fiksere på stress i sig selv, mens du slapper af. Tænk på noget fredsommelig og rolige, eller tænke på noget i særdeleshed. Lad din krop fortælle dit sind, at alt er okay.
  • Lyt til rolig og blød musik. Musik virkelig får dig afslappet og glad. Prøv at lytte til musik uden vokal og pluk musik med instrumenter som fløjte, klaver eller violin. Klassisk, jazz eller folkemusik melodier generelt fungerer godt, men hvis det ikke er din kop te, skal du vælge musik, der sætter dig i et godt sted.
  • Ligge ned på en seng med lukkede øjne i et par minutter. Prøv at lade dit sind gå tom. Lad dine frustrationer og bekymringer flyde ned af din krop. Du kan i sidste ende falde i søvn, hvis du er afslappet nok.
  • Tag et bad. Tilføj Epsom salte eller andre duftende badesalt til et luksuriøst touch. Forkæl dig selv med din private tid og slappe kroppen.
  • Øv dyb afslapning, muskelafspænding og regelmæssigt planlægge en dag til afslapning. Lad en anden være ansvarlig for din krops afslapning i det mindste noget af tiden.

Behandling stress med mentale aktiviteter

 1. 1
  Tage skridt i retning af at tænke mere positivt. Du behøver ikke at blive til en Pollyanna, men prøv at anerkende, at der er nogle gode ting i livet, og at de fortjener at blive fejret. Når du anerkender det positive i dit liv, vil du begynde at genetablere en vis balance i din følelsesmæssige register, og stress vil ikke skubbe sit grimme hoved, som nemt.
  • Stop og tælle dine velsignelser. Skriv ned selv de simpleste ting, du har, og nyd: et tag over hovedet, en seng at sove på, fødevarekvalitet, varme, sikkerhed, et godt helbred, venner eller familie. Erkend, at ikke alle har disse ting.
  • Sig noget til dig selv, så snart du vågner op hver morgen. Dette vil holde din energi og sind fokuseret på positiv tænkning. Være taknemmelige for hver dag, at du har, du ved aldrig, hvor man kunne være din sidste!
  • Brug positiv selv-snak. Styrke din beslutsomhed gennem positive udsagn som: "Jeg kan håndtere dette, et skridt ad gangen," eller "Da jeg har været en succes med det før, er der ingen grund til, at jeg ikke kan gøre det igen."
  • Visualiser positive ting, det tager ikke lang tid, men kan hjælpe dig med at genvinde fokus. Tænk om succes, læse om succesfulde mennesker. Må ikke indrømme nederlag, før du er blevet besejret. Du fortjener ikke at slå dig ned, så du kan straffe dig selv.
 2. 2
  Tilrettelægges. Sæt mål for, hvad du behøver for at opnå den dag, så skriv en. Tilføj nogle vejrtrækning værelse i midten af ​​dagen, der vil give dig tid til at genoplade. Når du skriver din opgaveliste:
  • Kend dine grænser. Vær realistisk omkring, hvad du kan og ikke kan udrette på en dag. Det er ikke nyttigt, hvis du bide mere end man kan bage, og derefter castigate dig selv for ikke at få det gjort.
  • dine opgaver. Arbejdet efterbehandling den højeste prioritet (mest presserende / vigtigt) poster først. Put lav prioritet elementer i bunden af ​​din liste.
  • Gør din mest ubehagelige eller sværeste opgave i begyndelsen af ​​dagen, når du er frisk og derved undgå stress af sidste minut forberedelse. Tøven feeds stress!
  • Lægger vægt på kvalitet i dit arbejde, snarere end ren og skær kvantitet. Sætter en ære i at have gjort noget godt i modsætning til at have gjort en masse af noget.
  • din dag, hvis det er muligt, så stressende scenarier ikke overlapper, at reducere antallet af stressfaktorer skal du jonglere på én gang. Stagger frister for store projekter.
  • Gennemgå dine mål i slutningen af ​​dagen og tænke over alt det, du har opnået. Dette er afføringsmiddel og vil hjælpe dig med at sove bedre. Check off de ting, du udrettet på den opgaveliste.
 3. 3
  Identificer de ting, der sætter dig under stress. Sørg for at du forstår, hvorfor du bliver stresset, så du kan forsøge at undgå disse omstændigheder. Viden er magtfulde, og selverkendelse er særligt stærke.
  • Hvis du bemærker, for eksempel, at du jævnligt får stresset på et bestemt tidspunkt med en bestemt person, skal du gå ud af din måde at forberede din hjerne til den kommende stress. Hvis personen er en, du elsker og stoler på, fortælle dem, hvordan de gør du føler dig i en ikke-truende måde. Hvis du ikke føler dig tryg ved at dele dine betænkeligheder, minde dig selv, at lejligheden er momentan, vil følelsen passere og du vil være i fuld kontrol snart.
  • Øve. Når du ved, at du kommer til at stå over for en stressende situation, øve, hvordan du kommer til at håndtere det. Forestil dig selv at overvinde det med succes. Opret en mental videobånd, som du kan spille igen og igen i dit sind.

Behandling stress ved at give slip

 1. 1
  Stop bekymre sig om de ting, du ikke kan ændre. Dette gør sig især kommer med ting som politik, og ofte gælder andre individer. At lære at acceptere tingene, som de er, er en vigtig coping mekanisme, men ikke så nemt som det lyder.
  • Stil dig selv følgende spørgsmål, hvis du er den type person, der bekymrer konstant om mindre ting:
   • Er problemet et reelt problem, du i øjeblikket står, snarere end en imaginær hvad-hvis?
   • Hvis problemet er en imaginær hvad hvis, er, hvor sandsynligt det til at ske? Er din bekymring realistisk?
   • Kan du gøre noget ved det problem eller forberede sig til det, eller er det ude af din kontrol?
  • Indrømme dig selv, at der er intet du kan gøre ved et bestemt emne, vil gå langt i at hjælpe dig justere. Erkend, at du måske foder ud af stress, ligesom en adrenalin junkie feeds fra adrenalin, men i dit tilfælde, er det blevet uoverskuelig.
 2. 2
  Tag ansvar for at gøre dit liv, hvad du ønsker, det skal være. Det er mindre stressende at træffe beslutninger og handle end at føle sig magtesløs og reagere på andre afgørelser. Beslut hvad du vil og gå efter det!
  • Lær at sige nej på lejlighed. Du kan ikke gøre alt, hvad du bliver spurgt, og selv hvis du kunne, ville du sikkert ikke lyst til.
  • Modstå trangen til at være perfekt på alle tidspunkter. Perfektionisme kan forårsage enorme mængder af stress, hvis du holder dig til uopnåelige standarder. Vær realistisk omkring, hvad du kan og ikke kan gøre. Må ikke sætte dig op for fiasko, bare fordi du ønsker at slagtilfælde dit ego.
  • Må ikke komme ned på dig selv for ikke hvis du har forsøgt din hårdest. Du gav det din alle, og ingen ville bede dig om mere. Hold dig selv til regnskab, men ikke gøre at være ansvarlig umuligt.
  • Være en af ​​dine egne bedste venner. Det kan lyde teatralsk, som noget ud af en Overlad det til Beaver kommercielle, men det er sandt: Elsk dig selv, afhænger (for det meste) på dig selv, og fejre de ting du gør godt. Elske dig selv vil lette den ængstelige spørgsmålet "Er jeg god nok?" og erstatte det med "Jeg ved, jeg er god nok."
 3. 3
  Udvikle en sans for humor. En af hindringerne for stress reduktion er fristelsen til at tage tingene alt for alvorligt. Det er okay at bakke ud fra din intensitet og se humoren i livets situationer. Grine lidt eller bedre endnu, grine en masse! Se humoren i stress.
  • Lær at grine af dig selv. Må ikke sætte dig ned, eller surre dit selvværd, men prøv at være legende afværgende om dig selv fra tid til anden. Hvordan er du forventes at grine på andre ting, hvis du ikke engang kan grine ad dig selv?
 4. 4
  Lær at læne på venner og kære. Dette er en af ​​de mest vigtige ting, som at holde tingene flaske op alene kan forårsage mere stress. Dine venner, hvis de er sande venner, vil forsøge at forstå, hvad du går igennem, og vil ledsage at empati med et oprigtigt ønske om at hjælpe, hvis det overhovedet er muligt.
  • Spørg dine venner om hjælp. Hvis du vil have noget gjort, men kan ikke finde den styrke eller tid til at gøre det, er det okay at spørge dine venner eller kære om hjælp. Udtryk din taknemmelighed og udvide tilbuddet om hjælp som en slags gensidighed.
  • Kig efter folks respekt, ikke godkendelse - dine venner inkluderet. Dine venner vil respektere dig, fordi de elsker dig, selvom de ikke altid er enige med dig. Dine fjender (hvis du har nogen) vil respektere dig, fordi din motivation kommer fra en oprigtig, dybtfølt plads. Modstå trangen til at blive elsket og accepteret af alle, det er bogstaveligt talt en kæmpe opgave. Du vil finde dig selv en masse mindre stressede og meget mere tilfredse, hvis du gør.
  • Opsøge positive mennesker snarere end negative. Det lyder som en floskel, fordi det er: Omkringliggende dig selv med mennesker, der er sjove, ophidset, og art vil hjælpe dig med at undgå den stress, du ville føle med pessimistiske, kynisk gennemsnitlige mennesker.

Tips

 • Undskyld til nogen, hvis du har brug for. Sørg for, at det ikke vil gøre situationen værre. Skyld tilføjer smerte til stress.
 • Hvis du ikke er patient eller åben for bøn eller meditation, deltage i theraputic aktiviteter som at skrive, male, tegne, madlavning, håndværk mv
 • Bevar perspektiv og være opmærksomme på, at tingene ikke kunne være så stressende som du først troede. Se på, hvad ting er vigtige i dit liv som mod årsagerne til stress.
 • Forkæl dig selv med en massage.
 • Få nok sollys. Sollys kan juble dig op og lethed årstider påvirket disorder (SAD).
 • Tygge tyggegummi. Det har vist sig, at virkningen af ​​tygge kan reducerer stress, og dette er grunden til mange mennesker, der er under konstant stress tendens til at spise for meget. Tyggegummi er et sundere alternativ.
 • Find noget, du ønsker at gøre eller er blevet skubbet og fokusere på opgaven, og sørg for denne opgave er ikke en form for eskapisme.
 • Vær ærlig om dine følelser. Må ikke nægte dem eller undertrykke dem som dette kun vil føje til stress. Vær ikke bange for at græde, da dette kan lindre angst og udlejet flaske-up følelser, som kan hjælpe dig med klare.
 • Yoga er en meget afslappende klasse til at tage og kan gøre din dag bedre og sundere.
 • Planlæg en begivenhed i fremtiden til at se frem til. Brug din fantasi kan også hjælpe med at reducere stress.
 • Fysisk fokusere din stress, ramte nemlig tromme, en pude eller en boksebold, men kun hvis det er sikkert.
 • Hold en journal eller dagbog, hvor du kan skrive ned dine tanker, udtrykke dig og analysere situationer.
 • Husk stress er en måde at vide, at du er i live. Fejr din bevidsthed om dit liv og lykønske dig selv på dine resultater.

Advarsler

 • Hvis du oplever kronisk stress-hvis du befinder dig ofte bryder sammen i gråd, hurtigt vinder eller tabe sig, eller oplever en formindsket sexlyst-se en læge om dine symptomer. Du har måske en angst eller anden sygdom.
 • Undgå eskapisme, da det ikke vil hjælpe dig med klare bortset fra i de mest ekstreme tilfælde, hvor du skal søge lægehjælp alligevel.
 • Undgå selv-medicinering gennem alkohol og narkotika, receptpligtig eller andet.
 • Se en sundhedsperson straks, hvis du oplever brystsmerter eller svimmelhed.