Wkedk

Hvordan til at gøre kassen (front) splits

Boksen splits, også kendt som den forreste eller fremad splits, er en imponerende måde at vise din fleksibilitet - især hvis du kan gøre dem flade (uden mellemrum mellem dig og jorden).

Der er mange ting, der påvirker din fleksibilitet i splits så ikke falder i den fælde at tro, at det handler om dine muskler!

Steps

Hvordan til at gøre kassen (front) splits. Har en 10-20 minutters opvarmning før selv forsøger at gøre det.
Hvordan til at gøre kassen (front) splits. Har en 10-20 minutters opvarmning før selv forsøger at gøre det.
 1. 1
  Har en 10-20 minutters opvarmning før selv forsøger at gøre det. Sørg for at du hver af dine muskler. Gør hver et par gange for at øge fleksibiliteten i disse strækninger..
 2. 2
  Sørg for, at du er at gøre andre øvelser til at mobilisere alle de andre systemer, der kan stoppe dig fra at gøre det splits, før du praktiserer dette. Der er et stort program for at vise dig, hvordan du gør dette ved Fysioterapeut Lisa Howell kaldet The Front Splits Fast program. http://www.frontsplitsfast.com
 3. 3
  Beslut hvilket ben er naturligvis nemmere for dig at bruge. De fleste mennesker går ind en af ​​deres ben mere end de andre, og det vil være meget mindre vanskeligt, hvis du bruger den foretrukne benet i første omgang. For at finde ud af, hvilke ben du går ind Placer den ene fod foran dig og de andre bag sig og står for nogle få øjeblikke, og derefter bytte over og gøre det samme. Benet du havde foran, hvor du følte den mest komfortable er dit foretrukne ben.
 4. 4
  Få nogle puder organiseret til at hjælpe dig med at komme ind i den rigtige position.
 5. 5
  Placer din foretrukne ben foran dig og de ​​andre bag, stående op med din hofter firkant. Placer puder mellem dine ben, hvor dine hofter vil være.
 6. 6
  Forsigtigt ned (glidende den forreste fod fremad og tilbage én tilbage) så langt som du kan uden at tvinge bevægelsen, og sørg for, at du har en støtte til at holde fast, så du ikke går for vidt!
 7. 7
  Hold ved at støtte dig selv med dine hænder.
 8. 8
  Find en position, hvor du føler dig lidt, men resten af din kropsvægt er understøttet på puder.
 9. 9
  Fokuser på din vejrtrækning og forsøger at bruge din hjerne til at slappe af dine muskler i stedet for at tvinge dem.
 10. 10
  Må ikke ind i splits fladt på jorden, fordi det i alvorlig grad kunne skade dine ben.
 11. 11
  Lette dig ned af en centimeter på det absolutte maksimum, hvis du føler dig klar. Pushing mere end det på én gang vil gøre ondt og kan forårsage skader på dine muskler, så når du er ned en anden centimeter, hold din position, hvis det ikke gør ondt for meget.
 12. 12
  Stop spagat hvis du har holdt den samme split position i mere end fem minutter, eller hvis du føler en masse smerte. Du kender dine egne grænser, så ikke gå over dem.
 13. 13
  Gentag opvarmningen og spalter praksis hver dag, og du vil gøre flad kasse deler sig i blot et par uger.

Tips

 • Laver nogle form for andet hjælper en masse, før du laver dine warm-up, så springe (ved hjælp af et sjippetov), ​​jogge, løbe omgange eller noget lignende før strækning. Warm-up før opvarmning!
 • Må ikke gå overbord, når spagat for første gang, ikke alle kan bare skubbe ned i perfekt flad splits. Hvis du ikke kan gøre det samme, arbejder på alle de andre systemer, massage og udledning af stramme muskler, før du forsøger at splits!
 • Sørg for at du gør mobilisere øvelser for din Neural System og fascial Tension samt stretching.
 • Vær bestemt! Du får det til sidst!

Advarsler

 • Sørg for at du strække grundigt først. Ikke strække kan forårsage trukket muskler som sin værste effekt, og svære smerter i det mindste. Så strække før forsøger at gøre noget, gælder denne regel for alle former for dans eller gymnastik.