Wkedk

Hvordan man spiller tricks ved hjælp af hypnose teknikker

Hypnose er et kraftfuldt værktøj, der kan bruges til at hjælpe eller underholde folk. Når du folk, du gør dem glemme deres omgivelser og fokusere på dig og dine anvisninger. Få folk til at gøre enkle, men sjove ting, ligesom baske deres arme som en kylling, er nemt, når hypnotisere dem. Gør folk gør mere omfattende ting, såsom udgive en anden, er lidt sværere. Denne Google vil give dig det grundlæggende for hypnose.

Steps

Hvordan man spiller tricks ved hjælp af hypnose teknikker. Beslutte, om dit emne, så skal du altid sørge for du er i en patient humør.
Hvordan man spiller tricks ved hjælp af hypnose teknikker. Beslutte, om dit emne, så skal du altid sørge for du er i en patient humør.
 1. 1
  Beslutte, om dit emne, så skal du altid sørge for du er i en patient humør..... Den person, du vælger skal være villig til at blive hypnotiseret. Det er meget vanskeligere at der ikke ønsker at blive hypnotiseret, end en person, der er villig. Hypnose virker ikke på alle, så du skal ikke bekymre dig, hvis det ikke virker på denne person. Det tager også en masse praksis. En god måde at kontrollere, om en person er egnet emne, er at fortælle dem til at lukke øjnene og forestille sig en af ​​deres hænder får lettere og lettere. Så fortæl dem, at deres anden side bliver tungere og tungere. Hvis den ene side stiger og den anden side sænker, så de er en god emne at bruge.
 2. 2
  Sæt stemningen. Rummet behøver ikke nødvendigvis at være tavs. Men du nødt til at finde måder at holde emnet afslappet. Sørg for, at rummet ikke er for varmt eller koldt, og at lyde i rummet er ikke distraherende. Afspilning blød, beroligende musik kan hjælpe. Sørg for, at motivet sidder komfortabelt i en stol og lad dem daske så meget, som de har brug for.
 3. 3
  Før du starter afslapning processen, skal du vælge et behageligt miljø med dæmpet belysning, hvor at fortsætte. Den person, du hypnotisere skal være i stand til at slappe af og være komfortable. Få dem trække vejret dybt gennem næsen, og ud dybt gennem munden. Så få dem til spændte deres muskler virkelig stramt i 10 sekunder, og derefter få dem untense dem for 10, så retense for en anden 10. Dette bør få dem følelsen løs over det hele, og ilt til hjernen vil gøre dem afslappet.
 4. 4
  Mental kontrakt. Følg din metode af hypnose og hypnotisere personen. Må ikke haste denne proces, og det gør det kun mere vanskeligt. Brug en rolig og afslappende stemme og sørge for den person, du hypnotisere er klar til at fortsætte. Fortæl dem, at de er enige, at de kommer til at blive hypnotiseret, og at de er enige om at lade dig hypnotisere dem til at gøre noget. Denne del åbner deres underbevidsthed, så du kan gøre alle mulige bizarre ting til dem!
 5. 5
  Begynd afslapning processen. Få dem ligge ned og fortælle dem til at lukke deres øjne. Denne del bliver meget kedeligt for hypnotisøren, men det sjove kommer. Fortæl dem, at du kommer til at tælle baglæns ned 100-0. Tryk på din fod hvert sekund du tælle, og fortælle dem, at med hver hanen, de kommer til at få mere søvnig og sleepier (siger ikke den berygtede:.. "Du får sleeeeeeeeeepy" Det er stereotype, dum og aldrig rent faktisk virker Gør det, og du 'll få en permanent forbud!) Fortæl dem, at ved den tid, du når nul, de vil være i søvn. Begynder at tælle. På hvert nummer slutter i 7 eller 3, minde dem hvor trætte de får. For eksempel: 100, 99, 98, 97, - du bliver mere træt og mere træt - 96, 95, 94, 93 - du bliver mere træt og mere træt - 92, osv. Du skal tælle ned med en sats på ét ciffer hver to fod vandhaner. Ja, det langsomt. Kedeligt, jeg kender. Hvert tiende cifre, fortælle dem, at de næste 10 tæller de vil være dobbelt så træt. For eksempel: 92, 91, 90 - nu med den tid, jeg når 80 du kommer til at være dobbelt så træt, dobbelt så afslappet, og dobbelt så veltilpas - 89 osv. Til sidst, som vil være at få dem super søvnig. Ved den tid, du når nul, de burde være i søvn.
 6. 6
  Forberede dem til manipulation. Fortæl dem at forestille sig selv i en drømmende, vidunderlige eng, der er varm og glad. Sige, at der er en sky på himlen, der fejer ned og samler dem op og op og op. Det er blødt og glad og begynder at absorbere deres tæer, cool, tingly og følelsesløs. Det bevæger sig op deres fødder, absorbere deres ankler. Til sidst har skyen bevæge sig op hele deres krop, til sidst oversvømmer deres krop og gøre dem følelsesløse, køligt og tingly. Gør dette langsomt, går igennem hver kropsdel ​​individuelt.
 7. 7
  Begynd manipulation. Når personen er helt hypnotiseret, har dem gøre noget. Start med en simpel kommando som "Tryk på din næse med fingeren." Så fortæl dem, at når skyerne flytte, deres krop bevæger sig med skyerne, og det starter ved at løfte deres arm. Angiv hvilken arm og siger, at det holder løft op og op og up.Once deres arm er forlænget i luften (det tager normalt et stykke tid første gang, men når du får dem til at flytte deres arm én gang, skal det hele ske hurtigere.) Fortæl dem deres arm er slap og tung som bly. Den bør falde. Dette burde have dig til at tænke, "Åh min gosh! Yes! Nu spiser denne bøf." * Giver dem en sko * Og ja, du er ved at have en meget sjov tid. Men du kan ikke bare pålægge ting på hypnotiseret. Hvis du er alt for nøjeregnende, de vil vågne op. Hvis du rodet op, vil de vågner, og du bliver nødt til at få dem tilbage i trance forfra. Her er hvad de skal sige for at få dem til at gøre bestemte kommandoer (Til dette vil jeg bruge gnave på en sko eksempel.) Fortæl dem skyen er at sænke dem i deres foretrukne restaurant, og at alle fødevarer tænkelige er på menuen. De kan bestille, hvad de vil. De vil så fortælle dig deres rækkefølge. Fortæl dem, at du giver dem deres mad (give dem sko) og fortælle dem dens vil være den bedste ting nogensinde. De vil begynde at gnave på det, og sandsynligvis klager over, at dens virkelig hårdt. Det er super sjovt!
 8. 8
  Andre måder sjov. Du kan også foreslå mere vanskelige og Fedtmule opgaver. Sørg for, at du ikke beder hende om at gøre noget, som hun ikke kunne gøre i en normal bevidst tilstand. Du behøver ikke have superkræfter eller unaturlige evner, når du er hypnotiseret. Hypnotisere dem til at handle som en kylling eller at plukke deres næse, for eksempel, kan være meget underholdende og enkel. Du skal sørge for, at de er villige til at gøre noget dumt og pinligt. Hvis du hypnotisere din fjende, kan du være så pinligt, som du ønsker, og gøre dem sige noget lignende, "Du er den sejeste og jeg er den største taber nogensinde. Jeg handler som en kylling og hente min næse.")
 9. 9
  Medbring dit emne ud af trance. Tæl på en positiv, optimistisk stemme, tilføjer energi til emnet med hvert nummer ("Du bliver mere og mere vågen..."). Lige før du vågner dem, kan du give dem en positiv boost - ligesom at fortælle dem, at de vil hvile godt om natten - eller en endelig trick - ligesom at fortælle dem, at de vil grine ukontrollabelt, når nogen ryster deres hånd. Disse effekter vil i sidste ende bære off, men det er sjovt at se.
 10. 10
  Saml kontanter og / eller bifald.
 11. 11
  Hvis du vil have dem til at gå tilbage til tilstand af hypnose, så prøv at spørge dem til at følge et punkt på din hånd med deres øjne (ikke hoved) og taler beroligende, så at sige "sleep" på en uventet tidspunkt. Hvis de var i en dyb tilstand, at de endnu ikke har fuldt vækket fra, bør de gå tilbage i den.

Realiseringen virkningerne slid off

 1. Reinduce hypnose ved hjælp af enten dette eller enhver anden metode.
 2. Fortæl den person, uanset hvad du fortalte dem om [indsæt emne] sidste gang du hypnotiseret dem vil bære off, når de vågner.
 3. Kontroller, at de kan huske, hvad du taler om ved at sige "Kan du huske, da jeg hypnotiseret dig til at gøre [dette], når nogen sagde / når [det] er der sket?
 4. Styrke det punkt, hvor udløsende begivenhed / ord (dvs. det ord, der gør dem gør noget mærkeligt) er ikke længere bundet til handlingen. Fortæl dem "Du vil ikke længere [gør handling], når [denne] sker.
 5. Yderligere styrke, at fra det tidspunkt, de vågne, intet thats sket dem på grund af hypnose vil påvirke deres fremtid eller gøre dem gøre noget "underlig" eller forskelligt i fremtiden (de fleste mennesker forstår "underlig").
 6. Kritisk punkt: Spørg dem, om de fuldt ud forstår - fortæl dem at nikke blidt hvis de gør. Så spørg dem, om der er absolut noget som helst at gøre med hypnose eller med de kommandoer, du har givet dem, at de ikke forstår - det er afgørende, at de nikker. Hvis de ikke gør det, kan du bare bede dem om at sige stille og roligt, hvad de ikke forstår - "Kan du ikke bare stille og roligt sige, hvad det er, at du ikke helt forstår?". Styrke / re forklare de punkter, som de bringer op og prøve dette trin igen.
 7. Når de fuldt ud forstår alt, bare bringe dem ud af staten som ovenfor.

Tips

 • Vær tålmodig. Går for hurtigt vil give hypnotee en følelse af uopsættelighed, hvilket gør det umuligt for dem at nå den hypnotiserede tilstand.
 • At have en dyb, beroligende stemme kan være nyttigt, men hvis du ikke har en, skal du ikke fake det. Det kan forstyrre dit emne og gøre det umuligt for dem at nå en tilstand af hypnose. Hvis du ikke har en beroligende stemme en monoton en vil hjælpe. Øv at få en beroligende stemme ved at forestille du er på en strand.

Advarsler

 • Vær forsigtig med, hvad du fortæller dit emne at gøre, da de højst sandsynligt vil huske det.
 • Aldrig fortælle dem at gøre noget, der indebærer "Ignorerer alle distraktioner", som de vil ignorere alt, herunder din stemme og forsøger at helbrede dem.

Må ikke fortælle dem til at gøre noget ulovligt eller farlige som kan resultere i legemsbeskadigelse.

 • Næsten alle kan blive hypnotiseret. Hvis motivet ikke er drukket eller stenet, hvis de er af gennemsnitlig intelligens eller derover, og hvis de er villige, så de kan blive hypnotiseret.