Wkedk

Hvordan til at smile

Frown og du rynke panden alene, men smil og hele verden smiler med dig. Med 19 variationer på smilet, herunder 16 produceret af underholdende følelser, er smilende en utrolig vigtig del af vores liv. Her er hvordan du udvikler dit grin.

Steps

Hvordan til at smile. Bliv fortrolig med smilende.
Hvordan til at smile. Bliv fortrolig med smilende.
 1. 1
  Bliv fortrolig med smilende. Hvis du ikke er vant til at smile regelmæssigt overvinde din nervøsitet eller kynisme smilende kan tage lidt øvelse, men som enhver vane, er det nemt at reformere med tiden. Nogle ting at huske på er:
  • Et smil er professionel. Smilende på arbejde eller under andre professionelle lejligheder kommer ikke til at gøre dig virke uprofessionelt. Tværtimod vil et smil menneskeliggøre dig og gøre dig ser mere imødekommende. Folk vil sætte pris på din anerkendelse af deres værd og et veludført stykke arbejde, når du smiler.
  • Et smil gør dig virkelig. Hvis du er bange for at fremstå sårbare, når du smiler, acceptere, at enhver form for sårbarhed, foreslået af et smil er netop, hvad der gør det sådan en kraftfuld handling. Du åbner dig op til andre, og folk vil reagere bedre på det end på en alvorlig, uanfægtet opførsel. Desuden et smil ledsaget af en selvsikker, vil personlighed tage sig af eventuelle forstand, at folk vil bruge dit smil at gå hele over dig!
 2. 2
  Gør dit smil ægte. Selv om det er fuldt ud muligt at knække et smil, når du føler forfærdeligt, vred, irriteret, eller du er op til noget forbryderisk, en ægte smil er meget sværere at fake, ja, kan kun omkring 10 procent af befolkningen styre dette kunststykke.
  • En ægte smil kan påvises ved andre, fordi det er ledsaget af en generel glød, smilende øjne, hvor de yderste hjørner krølle, og det nedre øjenlåg strammer og en beroligende opførsel, der hjælper beskueren til at føle sig mere tryg i dit nærvær. Et ægte smil kommer fra at være glad, positiv og fra tegning dine følelser fra hjertet.
  • Tænk glade tanker. Den nemmeste vej til en fantastisk, ægte smil er at være lykkelig. Tænk en du holder af (måske den person står foran dig, som du smiler), om noget, som du virkelig elsker at gøre, eller tænke på en sjov vittighed, som du bare finde sjove. Eller tænk på de lykkeligste øjeblikke i dit liv.
  • Være ægte. Trække på dine dybtfølte følelser, ikke bare rationaliseringer. Når du konfronteret med en person eller situation, der gør du føler ambivalent og du svinger mellem at give den kolde skulder eller smilende, fejle på siden af ​​smilende - find en eneste ting i dit hjerte, der er positiv over for person eller situation før du, bruge, og at skabe dit smil.
  • og dit liv. Det er meget nemmere at producere venlige, eftergivende, ægte smil, når du elsker, hvad du gør, når du elsker de mennesker omkring dig, og når du elsker menneskeheden i almindelighed. Være taknemmelig for alt det, du har, og du vil finde smil kommer langt mere naturligt.
  • Være legende. Intense tider kan gøre os alt for alvorligt. Se livet som et eventyr, være blid på dig selv og se legende børn. At være legende vil bringe et smil på dit ansigt meget lettere.
 3. 3
  Smile med dine øjne. En helhjertet smil vil naturligvis trække i øjnene (kaldet en Duchenne smil). Det er almindeligt at høre en person sige "hendes øjne var smilende," eller at sige "han ikke mener det, han var smilende, men hans øjne var ikke". Øjnene er afgørende for en ægte, varm smil. Dine øjne lyser op, glimt, og afspejler din lykke. Selvom det er svært at fake det, medmindre du virkelig føler det, kan du prøve denne øvelse:
  • For at få en fornemmelse for, hvordan man kan gøre dine øjne smil, står foran en og øve smilende, men koncentrere sig om dine øjne. Du kan finde det nyttigt at dække den nederste del af dit ansigt med et stykke papir. Leg med det lidt, og du vil opdage, at du kan gøre din mund smil, når dine øjne er ikke smiler, og du kan også smile kun med dine øjne. Når dine øjne gør smil, huske, hvordan det føles, som musklerne arbejder og hvordan. Med praksis, kan du opdage, hvordan at smile med dine øjne på vilje ved at stole på dine følelser og muskel hukommelse.
 4. 4
  Øv dit smil. Der er ingen skade i at praktisere dit smil - dette vil øge din smilende tillid, forbedre din følelse af velvære, og hjælpe dig til at lære, hvilke af dine smil er dit bedste.
  • Kig på billeder af dig selv smilende, med en lukket mund, åben mund, og fra forskellige vinkler. Hvilket smiler og udgør gøre dit ansigt lyser op mest? Hvilket smil viser dine andre funktioner til deres bedste mulig fordel? Hvilket smil kommer på tværs som den mest naturlige, det mest "du"?
  • Find det billede, og fokusere på, hvad dit ansigt gør. Så øve foran et spejl, indtil du får det lige højre. Holde øve, og være opmærksom på, hvordan denne store smil føler, så du vil være i stand til at replikere det uden at kigge i et spejl. Snart vil det blive anden natur, og du vil sandsynligvis opleve, at du vil se på din næste batch af billeder.
  • Hvis du ønsker at forbedre dit smil, se på billeder af smil, du mener er smuk. Husk også, at du er smuk (inde og ud), dit smil er bundet til at se bedre, hvis du føler dig godt om dig selv!
  • Bemærk forskellen mellem et smil og et grin. Grins nøgne meget mere tænder (tror Cheshire Cat), og er ikke nødvendigvis flatterende på alle mennesker, men for nogle mennesker, de kan gøre dig vises nuttet. Hvis du er tilbøjelig til at grinende og det er ikke at gøre dit udseende nogen tjeneste, prøv kun viser dine øverste tænder, når du smiler. Viser din lavere tænder kan gøre det synes du blottelse dine tænder.
  • Når du viser tænder, vil et tryk på tungen bag tænderne lave små huller ser mindre mærkbar.
  • Øv smilende på tilfældige fremmede. Foretag et valg, som du vil gøre dette, skal kortfattet øjenkontakt med en person, og smil. Som du gør det, tror glade tanker (det hjælper at vælge en person attraktivt at begynde med). Må ikke vælge en person med solbriller, du har brug for at se deres øjne. Ikke alle vil smile tilbage, men bemærke, hvordan du føler, når de gør!
 5. 5
  Opretholde en god mundhygiejne. En ting, der kan forårsage dig til at frygte smiler er bekymring, at der er noget fast mellem tænderne, eller at du har dårlig ånde. Eliminere disse hygiejne kilder til bekymring ved at tage aktive skridt til at holde munden frisk og ren.
  • Børst dine tænder og tunge regelmæssigt, bære floss med dig overalt, så du kan rydde op efter spisning, og har ånde freshener på dig på alle tidspunkter (naturlige eller kommercielle).
  • Se din tandlæge regelmæssigt for tænderne check-ups og rengøring, samt diskutere mulighederne for tænderne glatning osv. Hvis dette er en bekymring for dig. Når du smiler folk vil uundgåeligt se på din mund, så følge disse overvejelser vil hjælpe dig med at lave en bedre indtryk, og endnu vigtigere, vil en sund mund gøre dig mere tryg ved at smile.
  • Hvis dine tænder er plettet, overveje dine livsstilsvaner, der bringer dette om og forsøge at minimere virkningerne af sådanne vaner som at ryge eller drikke for meget rødvin, kaffe, sodavand, osv.
  • Hold dine læber i god form for at forhindre chapping.
  • Deal med dårlig ånde. Hvis det er overflade, rengøring og luftfriskere bør være tilstrækkelig. Hvis disse ikke virker, kan det være et tegn på en underliggende sundhedsproblem, så se din læge til råds.
 6. 6
  Forventer smilende at være vanskeligt i nogle situationer. Smilende on demand kan være svært, uanset om det er til et foto eller af hensyn til at holde mor glad, når de pårørende du ikke kan stå besøg. Dette er fordi du føler selvbevidst eller du mangler en reel grund til at smile. I disse former for sager, at smilende behov komme fra din hukommelse af gode smil sammen med en lille selvstændig kidding eller vittigheder i hovedet.
  • For et foto, smiler 20 procent mere end du tror, ​​du skal.
  • Smil bred og viser den øverste række af tænder.
 7. 7
  Nyd de mange fordele ved et smil. For at ønsker at smile, det hjælper virkelig at vide, hvad der gavner et smil kan bringe til din dag. Følgende fordele er forpligtet til at gøre dig magert mod at dele et grin med andre de fleste af dagen:
  • Smiles forbedre dit udseende. Charles Gordy engang sarkastisk: "Et smil er en billig måde at ændre dit udseende." Alt du skal gøre er at tænke over, hvordan du føler om en person, der frowning og en person, der smiler - der har tendens til at være den bedre ud?
  • Smiles gøre tingene godt igen og sige meget mere end ord kan. Hvis du har goofed, sagde noget mindre end gratis, føler sig fortabt eller alene, eller føler ned, et smil kan genoprette balancen. Den lader andre mennesker vide, at du er parat til at være åben med dem, og at du villigt enige om at gøre det godt igen, hvor det er nødvendigt.
  • Smiles skaber tillid og rapport. Et smil er en fantastisk måde at etablere gensidige følelser af at være på samme niveau som andre, uanset om det er en-til-en eller foran en gruppe, der giver en præsentation. Den siger "Jeg er OK, du er OK, og vi er alle kommer til at nyde hinandens selskab."
  • Smiles gør du føler dig godt. Selv hvis du føler en lille blå, indsæt glade tanker ind i dit sind, og blot tilføje, at smil. Det vil narre din hjerne til at føle bedre, som endorfiner frigives til at reducere fysisk eller følelsesmæssig stress.
  • Smiles gøre andre mennesker føler sig godt. En måbende smil er synlig fra længere væk end en grimasse, der tilbyder folk beroligelse, at du er venlige. Og det gør folk føler sig bedre at se et smil, langvejs fra eller close-up.
  • Rynker er bedre, når de er smilerynker snarere end rynker. Mark Twain sagde: "Rynker bør blot angive, hvor smil har været" set på denne måde, smil er en indikation af din samlede karakter, som bliver mere og mere udadtil fortæller, som du alder!
  • Smilende er en god langsigtet forudsigelse af lykkeligere liv resultater. Det er korreleret med sundhed, lykke, venner, succes, og et længere liv.
  • Se Sådan Smil til bedre sundhed.
  • Se Sådan Smil at være lykkelig.

Tips

 • Prøv en let smil: ikke vise så mange tænder som du ville, når du griner. Det er den bedste smil til at flirte - lys og forførende.
 • Nogensinde grine hysterisk om noget, du lige har set? Tag den hukommelse, men bare grine lidt, og nu har du en naturlig smuk smil.
 • En masse af mænd føler ubehageligt om smiler til fremmede, især på andre hanner. Hvis det er tilfældet, så bare tilbyde en afslappet "Hej" eller "Hey mand!" Eller "Hvad sker der?". Det fungerer lige så godt, og føles mindre akavet for en masse fyre.
 • Muligheder for smiler er alle omkring dig. Få mest ud af dem.
 • Du behøver ikke perfekte tænder til at have et perfekt smil. Ikke alle har perfekte tænder, og det er okay. Lige tænder er rart, men et stort smil afhænger ikke standard modellens tænder. Når det er sagt, hvis du føler dig utilpas ved dine tænder, kan du være tilbageholdende med at smile, og det er ikke godt. Hvis det er tilfældet, enten lære at værdsætte din individualitet eller kig ind kosmetisk tandpleje procedurer. Eller kunne du smiler med munden lukket, hvis det foretrækkes.
 • klemme dine øjne lukkes tæt derefter åbne dem, som om i overraskelse vil du finde dit udtryk bliver mere 'åben' derefter lukke munden pust luft ind i dine kinder hvislende det fra kind mod kind dette afslapper dine smilende muskler. disse to tricks løsne dit ansigt i smile-prøv det!.
 • Undersøgelser har vist, at hjernen ikke kan fortælle en falsk smil bortset fra en rigtig smil. Så husk altid at smile, selv i de værste tider.
 • I et foto, du kan grine eller fnise lidt for at give dit smil et naturligt slags look.
 • Smilende er en stor forsvarsmekanisme. Hvis nogen forsøger at bringe ned din gode humør, smiler omkring dem, og annullerer deres dårlige energi.
 • Træk aldrig en falsk smil. Det skal være ægte.
 • Hvis du bide din underlæben, mens smilende, det undertiden ser sød for at flirte og fnisende.

Advarsler

 • Prøv at sikre, at du ikke har spinat eller noget fast i tænderne, fordi du vil efterlade et dårligt indtryk. Ænder ud til badeværelset efter et måltid og hurtigt refresh, og dette er endnu vigtigere, når du kender dine tænder er tilbøjelige til at fange bits af fødevarer.
 • En falsk smil kan gøre dig se falsk, nervøs eller endda farlige, så ikke bare prøve at sætte på et smil uden først at øve eller sætte dig selv i en lykkelig sindstilstand. Du kan få øje på et falsk smil fra en ægte (eller Duchenne) smile - en falsk smil er en, hvor mundvigene ikke skruet op, eller munden er udelukkende smilende, uden ændring overhovedet i øjnene. Du kender det, når du ser det som du afhente de subtile kropssprog signaler, der forvirrer dig til smiler intention, og hvis det er dig gør falsk smil, tjek dine følelser til at vide, om du mener det smil.
 • Der er ikke nogen videnskabelig undersøgelse at sige, hvor mange muskler, det tager at smile end vred. Det er nok bare bedre til at acceptere, at smiler er umagen værd, fordi de langsigtede fordele er umagen værd!