Wkedk

Hvordan laver tid gå af hurtigere

Hvis du er ligesom de fleste af os, der er øjeblikke i dit, som du ønsker aldrig ville ende. Omvendt er der dage i dit liv, der synes at trække på for evigt. Den næste gang du klatre rundt på væggene af kedsomhed under et forretningsmøde, i klassen, venter på nogen, eller som en passager på en lang tur til nowhere særligt, så prøv disse teknikker til at gøre tid gå af hurtigere.

Steps

Hvordan laver tid gå af hurtigere. Stoppe med at se uret.
Hvordan laver tid gå af hurtigere. Stoppe med at se uret.
 1. 1
  Stoppe med at se uret. Ligegyldigt hvor langsomt tiden går, kontrol af tiden vil altid gøre det føles langsommere.
 2. 2
  Øvelse diskret. Der er måder, du kan tone op eller forbrænde kalorier uden at tiltrække for meget opmærksomhed på dig selv, for eksempel ved fidgeting, drikker isvand og knytter forskellige muskler.
  • Hvis du er en kvinde, du kan.
  • Hvis du sidder fast på et fly eller tog i lange perioder, så prøv at gøre ben udvidelser eller arm strækninger.
 3. 3
  Meditere. I første omgang kan ikke gøre den tid gå af hurtigere, men når du får hænge af det, vil du være i stand til at indtaste et "tidløs" tilstand. Dit sind er, hvad der holder styr på tid, og meditere er om at rydde dit sind.
  • Hvis meditation ikke passer til dit rastløse sind, prøv dagdrømmer i stedet. Visualiser dig selv i et spændende sted, historie, samtale, eller noget andet, der holder din interesse.
 4. 4
  Hypnotisere dig selv. Mens meditation involverer clearing dit sind, hypnose handler om at fokusere det. Hvis du har brug for motivation, hypnotisere dig selv ved hjælp af "Best Me" meditation teknik.
 5. 5
  Træk vejret dybt. Langsom, er dyb vejrtrækning beroligende og centrering, og måske faktisk få dig til at nyde din nuværende situation mere, end du troede muligt. Prøv at trække vejret i otte tæller, holde vejret og udånding for otte mere. Gentag, indtil det bliver naturligt, og du kan lade dit sind vandre fredeligt. Om ikke andet, er det en subtil måde at tage dit sind ud af de ting omkring dig (eller mangel på samme).
 6. 6
  Øv et par fysiske tricks. Disse kan tage dit sind off "tid", og kanalisere den til noget mere umiddelbar og mindre abstrakt.
 7. 7
  Tæl til 99 på fingrene. Vidste du, at du kan tælle til 99 med fingrene ved hjælp chisanbop en kugleramme-lignende finger optælling metode? Når du har denne metode ned, kan du bruge det til at gøre komplekse beregninger, såsom multiplicere tocifrede tal med fingrene.
 8. 8
  Gør origami. Med fokus på de snørklede af at gøre origami vil helt sikkert tage dit sind ud af "nu". Hvis du kan, eller hvis du tør, lave et papir fodbold og lege med det.
 9. 9
  Læs. Finde en lang bog, der interesserer dig kan lave timer forsvinde!
 10. 10
  Powernap. Uanset om du nikker off i løbet af eftermiddagen nedturen på kontoret, arbejder et nightshift eller dobbelt skift, eller en powernap på et sikkert sted kan gøre dig mere vågen og produktive.
 11. 11
  Helt færdig med en krydsogtværs. Krydsord kræver outside-the-box tænkning, og da ikke-lineære tanker tendens til at engagere den højre hjerne, som ikke holde styr på tiden godt, kan du nemt fare vild i denne form for aktivitet. Det samme fænomen er på arbejde ved udarbejdelsen.
 12. 12
  Tegn. Gør et selvportræt, en karikatur af nogen i nærheden, eller en tegneserie. Hvis du ikke kan lide den måde du tegner, lukke øjnene og prøve at trække noget simpelt uden at løfte blyant eller kuglepen gang. Resultaterne er garanteret at være interessant og uventet, plus der vil være noget pres for at producere et mesterværk (selvom du måske overraske dig selv).
 13. 13
  Prøv at løse ord gåder. For eksempel kan du tænke på fire ord i det engelske sprog, der starter med "dw-?"
  • Hvad ord, der indeholder alle fem vokaler, såsom "eufori"?
  • Hvor mange palindromer kan du tænke på, såsom "racerbil", "kajak" eller "stand var jeg førend jeg så Elba?"
  • Hvad er den længste én stavelse ord, du kan tænke på?
 14. 14
  Spil på din telefon. De fleste telefoner kommer med mindst ét ​​gratis spil som Tetris eller Pacman der kan holde dig distraheret for mere tid, end du sandsynligvis vil sørge for at indrømme. Dette er ikke specielt anbefales, når du er på kontoret.
 15. 15
  Kig ud af vinduet. Svarende til dagdrømmeri, kigge ud af vinduet trækker dig ud af dig selv, og i den store verden uden for dit vindue.
  • Prøv at tælle ting-simple ting som træer og mennesker, hunde, parkbænke, skyer, selv antallet af duer, der lander på denne statue af fyr på en hest.
 16. 16
  Grib en pen og trække på din hånd. Ja, det er en smule rodet, men ekstremt sjovt at gøre. Hvirvler, cirkler, firkanter, navne, et design, et ansigt, noget vil gøre. Prøv at passe så mange ting på din hånd.
 17. 17
  Hent en gratis lyd redigering system på din computer. Rediger folks stemmer til at lyde som jordegern, eller lave en sanger lyde som et barn. Du kan også gå videre og forsøge at skabe en cool sang til at dele med dine venner.
 18. 18
  Tag en lur og forsøge at lysende drøm. Selv om det ikke anbefales til arbejde eller skole, hvis du er hjemme med noget at gøre klare drømme er en stor dygtighed at praktisere.

Tips

 • Prøv ikke at tænke på ting, du venter på. Tænk som du kommer til at have en rigtig kedelig dag foran dig. Eller tænk på en sammensat verden, hvor tiden går hurtigere.
 • Se en sjov film / tv-show, du elsker!
 • Nogle gange kan du spille videospil, og du vil ikke engang mærke til, at tiden fløj ved
 • Hvis du er i stand til og lov til at tale, har en stor samtale med venner eller familie kan få tid flyve. Prøv at få nye venner, også!
 • Være interaktiv. Inviter venner over og gå ud en tur, eller spille en sport / spil med dem.
 • Indhente på nogle papirarbejde / lektier, kan det holde dit sind underholdt i et stykke tid og du har sorteret det hele ud.
 • Prøv at overbevise dig selv, at din dag er lige startet. Har du nogensinde lyst tiden går langsommere ved slutningen af ​​dagen, når du har omkring 3 timer tilbage af arbejde? Prøv at sætte dig tilbage i den friske sindsstemning, du var i, da arbejdet begyndte. Derefter, når det er tid til at gå hjem, vil du blive glædeligt overrasket.
 • Hvis du er med folk, du ikke kender, så prøv og tænk på et navn til dem, der ville passe dem. Du skal dog ikke kalde dem ved dit navn for dem!
 • Læse lange bøger og motion. Hvis du går på ferie langt væk, tænker ikke over det og læse bøger.
 • Prøv at lave en fantasy det dit hoved. Til sidst vil du få en romaner-værd af oplysninger.
 • Hvis du har en dagsorden eller planlagte aftaler, holde din kalender ajour i løbet af denne nedetid. Derefter kan du henvise til det i løbet af op-tid.
 • Ryd dit sind og tage dybe indåndinger.
 • Tag en svømmetur. Hvis der er en pool i nærheden, så gå og tage en svømmetur. Hvis du er med mennesker, så prøv og se, om de ønsker at komme for og have det sjovt.
 • Hvis du venter på noget, så tænk en, du kan lide eller hader og skrive en sjov eller mærkelig sang om dem, og gøre det rimer. Det arbejder altid med mig.