Wkedk

Hvordan at være normal

Så du ønsker at være normal? Her er hvordan du gør det som en professionel!

Steps

Hvordan at være normal. Hold dit hus rent og ryddeligt, men ikke perfekt.
Hvordan at være normal. Hold dit hus rent og ryddeligt, men ikke perfekt.
 1. 1
  Hold dit hus rent og ryddeligt, men ikke perfekt. Hvis dit hus er en total rod, rense det op. Blot være sikker på ikke at overdrive det, du behøver ikke at sørge for hver eneste tomme af dit hus er pletfri hele tiden. Et par rodet områder som nogle retter i vasken eller en jakke smidt på sofaen er fint nu og da.
 2. 2
  Køb praktisk tøj. tøj behøver ikke at være fancy og dyrt, men de bør være fornuftigt. Hvis du ønsker at bære en casual outfit, bare sætte på en simpel rød eller hvid top, der vil matche resten af ​​dit outfit. Hvis du ønsker at gøre dit outfit skiller lidt ud, bære en halskæde eller bære rundt på en lille håndtaske eller en pung. Aldrig over-accessorize. De fleste normale mennesker holde trit med udviklingen, så du vil sikkert ønske at indarbejde nogle ind i din stil. Bare sørg for ikke at blive en mode offer!
 3. 3
  Prøv ikke at overreagere på trivielle hændelser. Stræb efter at udtrykke dine følelser på en konstruktiv måde. Hvis du bliver vred let, eller du har følelsesmæssig stress, se en terapeut generelt hjælper. Vær sikker på at være venlige over for mennesker. Hvis nogen generer dig, skal du ikke forsøge at stoppe ham eller hende ved at råbe. I stedet lade den person vide, at han eller hun er irriterende dig og bede dem høfligt at stoppe, hvad de laver.
 4. 4
  Pas på din krop. Hvis du føler du har brug for at leve et sundere liv, så husk dette råd:
  • Spis sunde fødevarer. Købe økologiske fødevarer, uden kunstige farvestoffer, kunstige smagsstoffer eller konserveringsmidler. Du behøver ikke at være en sundhedsmæssig freak! (Sundhed freaks er ikke normal.) Det er okay at spise en enkelt isvaffel eller en pose Lays kartoffelchips hver gang i et stykke tid. Bare ikke over-forkæle, det aldrig hjælper i det lange løb.
  • Få masser af motion. Hvis du sidder derhjemme ser tv hele dagen, stå af sofaen og ind i nogle frisk luft! Ride din cykel, svømme, eller gå en tur. Gør noget aktivt, vil hjælpe med at holde dig sund og i form. Spild ikke din tid sidder på en sofa. Stå op og motion.
 5. 5
  Har et socialt liv. Hvis du ikke har mange venner, forsøge at gøre mere! Bare at sige "Hej!" til en person på skolen eller arbejdet kan starte en god samtale. Når du kommer til at kende en person bedre, du handler og føler sig mere tryg ved. Må ikke være bange for at tage det første skridt. Hvem ved? Den knægt du holder stirre på, men kan ikke komme op den frækhed at tale med kunne blive din bedste ven!
 6. 6
  Stop spørge dig selv, hvad andre tænker om dig. Stop tænke for meget over alt og bare forsøge at gøre det bedste du kan på arbejdet, i skolen og socialt.
 7. 7
  Lav en liste over ting, du ønsker at ændre i dit liv. Du skal være realistisk, men du kan tænke stort, også. Sørg for at du er specifik. Under hvert punkt skal være mindst 5 eller 6 linier til at notere ned de trin, du planlægger at tage at nå hvert mål. Når du er færdig med din liste, skal du gå tilbage og skrive ned de nødvendige skridt med henblik på at opnå et bestemt mål under mål. Vil du have en grad? Ring op til et community college og bede om at mødes med en rådgiver. Spørg om finansiel støtte, arbejde uddannelser mv Ønsker du at tabe? Være reel. Ser ikke for hurtig eller hurtig løsning kost. Begynde at vandre rundt dit nabolag i 5 til 10 minutter om dagen. Når du kan gøre det uden at bryde en sved eller vejrtrækning tung, gå op til 20 minutter om dagen. Vi bruger timer og timer på computeren og på arbejdspladsen møde. Gåture for en time om dagen bør være vores mindste mål. Hader dit job? Hvad vil du gøre? Find ud af hvilke certificeringer, kvalifikationer mv kan hjælpe dig med at få et job, du ville elske, og derefter sørge for at du har købt dem. Tag handling på alle de ting på din liste én ad gangen eller et par små ad gangen. Held og lykke!

Tips

 • Husk, betyder det at være normal ikke ensbetydende at ændre hver enkelt ting om dig. Vær sikker på at holde din personlighed og unikke egenskaber! Husk værdien af ​​at være en sjov og trofast ven. Lad ikke folk ændre dig.
 • Må ikke være for almindeligt. Hvis alle var de samme, ville livet være kedeligt.

Advarsler

 • Ingen er normal. Alle er underligt på deres egen måde (r), så du skal ikke miste modet, hvis du ikke kan synes at være normal. Alles definition af normal er anderledes.
 • Lad ikke nogen andre ændre, hvem du er! Undgå at foretage ændringer i din livsstil, medmindre Kommissionen efter refleksion, du beslutter, at de er helt ok med dig.
 • Hvis du ikke virkelig ønsker at være "normal", det er okay! "Normal" er blot et ord. Hvis du virkelig ønsker at være underligt, lad ikke andre få dig ned! Du er perfekt som du er.
 • Være, hvem du ønsker at være! Hvis du ikke kan lide de ændringer, du har foretaget, ikke holde sig til dem.
 • Når du spiller tabu, hvis spor er "Strike," aldrig nogensinde sige, "A POSE". Du er ikke Madonna.