Wkedk

Sådan størrelse og tage sig af målmandshandsker

Bliver en målmand, bære dig mere ansvar end nogen anden på holdet. Du er den sidste forsvarslinje, og du ønsker at være den mest forberedt. Denne forberedelse begynder at tage sig af dine handsker ordentligt, og sørg for at de passer godt med nogen funktionsfejl, og det er den rigtige handske til match tid.

Steps

Sådan størrelse og tage sig af målmandshandsker. En alvorlig målmand er handsker lige så vigtigt som klamper.
Sådan størrelse og tage sig af målmandshandsker. En alvorlig målmand er handsker lige så vigtigt som klamper.
 1. 1
  En alvorlig målmand er handsker lige så vigtigt som klamper. Handsker hjælpe en keeper kontrol et skud, yde beskyttelse og komfort. En del af at lære om at være en målmand er også at forstå, hvordan man tager sig af det udstyr, der beskytter dig mod de elementer og stikkende hacker shot.

Hvordan til at passe målmandshandsker

 1. 1
  Vid, at handskerne er fordærvelige. Virkeligheden er, jo dyrere handsken, jo bedre greb, men jo mindre handsken holder. Superblød og klistret latex palmer fundet i professionel kvalitet handsker yde ekstraordinær greb, men ikke meget i holdbarhed. Meget tarvelige spil handsker med en masse greb vil begynde at vise tegn på slid eller endda begynde afskalning under den første brug. Det er ikke en kvalitet problem er det fordi latex er blødt. Købe en handske med flere holdbarhed vil være på bekostning af nogle greb. En handske er designet til spil vil vare i gennemsnit 12 -14 spil, før de er nødt til at blive konverteret til den praksis rækker. Nogle brugere får mere end en sæson, men det afhænger af, hvor godt målmanden bekymrer sig for handsker, deres dykning teknik, mængden af ​​stress handskerne er under, og spille overflade. Du er nødt til at finde en balance baseret på dit budget.
 2. 2
  Køb den rigtige størrelse. Hvis handskerne er for store eller små det ikke kun kan påvirke din præstation, men også fremskynder slid af handskerne. Fingre, der er i handsker, der er for stor eller lille kan sætte stress på latex og sømmene forårsager for tidlig nedbrud eller tårer. Ved dimensionering dine handsker, skal dine fingre være intet mindre end en ¼ tommer til en ideel ½ tomme. En tomme eller mere er for meget.
 3. 3
  Kend din håndflade latex. Køb en handske baseret på dit spil overflade, vejrforhold og budget. Vide, om din handske og latex er bedst egnet til al slags vejr, tørre forhold, våde forhold, hårdt underlag, eller naturlige overflader. Bløde tarvelige professionel kvalitet latex palmer, der bruges til "All Weather" eller "tørt vejr" skal være fugtig, mens du spiller. En våd vejr handske kræver pleje og iblødsætning pre match og potentielt på halv tid. Kun vådt vejr handsker er gode i regnvejr. En handske designet til futsal, græstørv eller hård jord ikke er porøse og bør ikke lægges i blød med vand, da det vil gøre handsken glat. En Super Soft tacky handske vil opdeling på barske indendørs overflader og hårdt underlag. Jo bedre latexen, dyrere, jo bedre greb, men det offer er holdbarhed. Handsker med en bedre holdbarhed ofre en vis mængde af greb.
 4. 4
  Omsorg for handsker under kampen. Med blødere latex handsker, du har brug for at fugte håndfladen igen med vand, da det tørrer. Spit kun går så vidt. Super Soft latex palmer kan blive glat når det er vådt. Finde ud den rette balance, før dit match for at undgå iført svampe, når du har brug for gribende magt mest.
 5. 5
  Anvend uddannelse handsker. At forsikre dit spil handsker er i den bedste form muligt ikke øve med dem. Køb en relativt billig træningshandske der kan tage slå af uddannelsen. Når dit spil handsker begynder at vise betydelige tegn på slid forvise dem til praksisfeltet og købe et nyt par. Det er vigtigt at have 1 par strengt for kampe og en anden til træning.
 6. 6
  Rens dine handsker. Snavs og sved opdeling latex af handsken. Snavs virker som sandpapir og tørrer den bløde, klæbrige, porøse latex i en hård skorpet overflade. De toksiner i din sved også kan udtørre handsken over tid. Skylning handskerne efter et spil, vil hjælpe vaske spytte, sved og snavs væk.
  • Hvordan at rengøre. Vask dine handsker med lunkent vand. Forsigtigt klemme overskydende vand ud. Vridning kan rive sømmen. En mildt rengøringsmiddel kan bruges til at hjælpe med lugten og virkelig beskidt job, men det er ikke nødvendigt. Reusch gør et vaskemiddel, der er designet til følsom latex. Hæng tør. Aldrig fremskynde tørreprocessen med tørretumblere, solen, eller affugtere. Må ikke holde i en solrig bil at bage enten. Alle de ovenfor vil tage den naturlige fugtighed ud af handskerne får dem til at være tør og skør.
 7. 7
  Opbevar dem ordentligt. Efter et spil du ikke smide dine handsker i en pose og glemme alt om dem, indtil det næste spil. Hvis dit næste spil er i morgen derefter tørre snavs af håndfladen med en fugtig handske håndklæde. Vask dem for morgendagens kamp kan medføre handsker for at være alt for vådt. Hvis det er tilfældet, wrap handskerne i en fugtig handske håndklæde til at holde dem fugtige til morgendagens kamp. Du ønsker ikke dine handsker tørring med snavs og sved i håndfladen. Over tid snavs og sved vil absorbere den naturlige fugtighed i forårsager handsken til at tørre, knæk og skræl. Må ikke opbevares dine handsker mere end en dag våd, da vil stinke og begynde at vokse svampe. Ved opbevaring dine handsker ikke placere dem med håndfladerne sammen, da de kan holde sammen og rippe, når de forsøger at adskille. En handske taske er den bedste måde at gemme dine handsker. Latexen skal ånde.
 8. 8
  Vær opmærksom på pitch forhold. En masse af målmand områder på pladser er fulde af snavs på grund af en målmand altid at være i dette område, hvilket betyder, at selv i din pre-match warm-up, kan snavs indtaste handskerne alvorligt reducere greb for dit spil, når du har brug for det mest. Bekæmpe dette ved at gøre din varme op i et område af banen, hvor der er mindre snavs eller hvis dette ikke er muligt, ved hjælp af uddannelse handsker og derefter skifte til din par gode når spillet starter.

Målmand handske dimensionering hjælp

 1. 1
  Dette er ikke en eksakt videnskab, da enhver målmand hånd er anderledes. Der er små variationer i størrelse mellem producenter, mellem billig praksis handsker og dyrere spil handsker og jr størrelse numre og voksne mellemstore numre. Størrelse 7 er en hård en, da nogle producenter har en jr 7 og en højtstående 7..
  • Bemærk: Målmandsspil handsker skal bæres lidt større end hånd størrelse. En keeper finger bør ikke røre spidsen af ​​handsken der bør heller ikke være for stor rum, der gør handsken føles sjusket., Generelt 1/4 "til 1/2" over enden af ​​din fingerspids er optimal eller en miniature længde, hvis du ikke har en lineal handy.
  • Her er nogle tips til at slag på tasken mere effektivt. Hvis du ikke har en lokal fodbold butik for at gå prøve på et par, så her er to almindelige måder at fastsætte en passende størrelse.
   • Mulighed 1: Mål omkredsen af ​​den bredeste del af håndfladen eksklusive tommelfingeren. Runde op til det næsthøjeste tomme. Derefter tilsættes 1 "til måling at bestemme din handske størrelse.
   • Mulighed 2: Mål længden af ​​hånden fra spidsen af ​​den midterste finger til bunden af ​​det store tommelfingeren hvor keeper tommelfinger opfylder håndleddet. Runde op til det næsthøjeste tomme. Derefter tilsættes 1 "til måling til at bestemme din handske størrelse Eksempel:. 7.5" runder op til 8 ", + 1" = 9 ", så en 7 ¾ omkring hånden er en størrelse 9 handske.
 2. 2
  Vær sikker på at måle begge hænder, og bestille større størrelse. Ved dimensionering en målmanden handsker skal fingrene være intet mindre end en ¼ tommer til en ideel ½ tomme fra toppen af ​​handsken. Begge målinger bør give relativt det samme resultat.
 3. 3
  Vide følgende handske størrelse målinger:
  • JR størrelse 4 eller 5 - Small Keeper iført YS målmand gear. Alder er 7 til 9 år gammel. Højde måske 4 fod 6 inches til 4 meter 8 inches for en størrelse 5..
  • JR størrelse 6 eller 7 - Medium til større unge keeper. Alder 10-12. Højde 4'10 "(str. 6) - 5'0" (str. 7).
  • Str. 7 (voksen) - Small voksen eller store unge keeper. Højde 5'2 "til 5'4",
  • Size 8 - Små til mellemstore voksen målmanden. Højde 5'4 "- 5'7"
  • Størrelse 9 - Medium voksen målmanden. Højde 5'8 "- 5'10"
  • Størrelse 10 - Medium til større voksen målmanden. 5'10 "til 6'1"
  • Str. 11 - Large målmanden. 6'2 "ish
  • Str. 12 - Large målmanden. 6'4 "ish eller en keeper med kødkroge til hænder (store hænder).