Wkedk

Hvordan man starter en spruttende sneslynge motor

Nogle gange gør forbrændingsmotor magt udstyr (plæneklippere, kædesave, Græstrimmere, løvblæsere, osv.) ikke let at starte eller køre problemfrit. De er de to mest almindelige klager. Mellem regelmæssig tune ups, er her, hvad kan du gøre nu, mens plænen behov skære eller indkørsel skal ryddes for sne. Læs venligst helt, før du forsøger.

Steps

Hvordan man starter en spruttende sneslynge motor. Tøm brændstof, hvis det har siddet.
Hvordan man starter en spruttende sneslynge motor. Tøm brændstof, hvis det har siddet.
 1. 1
  Tøm brændstof, hvis det har siddet. Hvis brændstoffet er stagneret (siddende mere end et par måneder) i tanken eller opbevaringsbeholderen, bør det ikke anvendes. Når brændstoffet sidder uden en stabilisator, det begynder at bryde ned og vil ikke brænde så let som "friske" benzin. Hvis dette er den første drift af sneslyngen med den samme gas siden sidst, er gassen stagnerende. Sifon brændstof fra tanken eller åbne det brændstof linje på ethvert belejligt punkt mellem tanken og karburatoren at tillade brændstoffet løbe ud i en beholder mindst lige så stor som tankens. Refill tanken med nyt brændstof, som kræves af udstyret.
 2. 2
  Undersøg, om brændstoffet i eller tilføjes til tanken indeholder ethanol. Hvis ikke, Drygas (eller tilsvarende) brændstof additiv tilsættes for at holde fugt (vand) i brændstofsystemet fra indefrysning. Brændstoffer, der består af en ethanol blanding behøver ikke dette tilsætningsstof, fordi ethanol udfører den samme funktion. Den ethanol kombinerer med fugt for at forhindre det fra at fryse - og gør det muligt at komme ind i forbrændingskammeret, hvor det er gået med udstødningsgasser.
 3. 3
  Brug brændstof i den samme sæson det er købt. I de mange områder, der oplever store variationer i sæsonmæssige temperaturer, sælge detailhandlere brændstoffer med modificerede formler, der hjælper kompensere for disse variationer. Brændstoffer købt i foråret, sommeren og efteråret ikke virker så godt som dem, der formuleres og gøres tilgængelig for køb i vintermånederne.
 4. 4
  Efterse tændrør. Udskift med nye, korrekt måbede tændrør, hvis nødvendigt. Hvis et nyt tændrør ikke er tilgængelig, kan den gamle tændrør renses med en gammel klud. Når ren og tør, forberede sig på at fjerne snavs og eventuelle aflejringer efterladt på elektrodeoverfladerne ved at folde et fint sandpapir eller smergellærred, så begge sider er ru. Skub papirstyrene / klud i mellemrummet (mellem elektroder), frem og tilbage flere gange. Rengør eventuelle aflejringer fra hvid keramik isolator omkring midten elektrode med en lille skarp værktøj. Fjern eventuelle tilovers grus og snavs fra tændrøret ved at sprøjte elektrisk kontakt renere, udblæsning med trykluft eller aftørring ren med en klud. Geninstaller tændrøret. Overspænd ikke.
 5. 5
  Efterse luftfilteret. Udskift eller støvsug hvis snavset eller tilstoppet. Tilstoppede luftfiltre reducerer luften kræves af karburatoren i at nå forbrændingskammeret, og resulterer i svært ved at starte, ru drift og sort udstødningsrøg. Typisk vil luftfilteret på en sne blæser længe overleve sine sommertiden kolleger, da der er betydeligt færre partikler af snavs, græs, blade, pollen, osv., der skal deponeres på filteret om vinteren.
 6. 6
  Anvend tændvæske til luftindtaget. Spray Startgas eventuelt med luft fjernet filteret, direkte ind i karburatoren. Start væsken er en meget brandfarlig væske, der kan antænde lettere end benzin. Brug kun som anvist af etiketten på dåsen. Et alternativ, der fungerer godt, er at placere en 100 watt lampe nær luftrenseren i et par minutter. Dette opvarmer luften og brændstof og hjælper det fordampe og er meget sikrere end æter.
 7. 7
  Efterse brændstoffilter. Som antydet ovenfor, kan magt udstyr, der bruges i sub-frostgrader lider fugt i brændstof og linjer bliver frosset. Hvis ikke kan starte efter udskiftning af brændstof kan brændstoffilteret blive tilstoppet med is. Fjern filteret til et varmt område. Tør filterlegemet ren og tør. Undersøg for revner. Se under optøning. Kig efter væske dræning fra andre steder end der, hvor brændstofslanger forbinde. Lækker brændstof fra andre steder viser revner i filterlegemet. Tøm væske og kassér filter, hvis der er tegn på revner, ellers geninstallere. Mens en revnet filter skal udskiftes så hurtigt som muligt, kan det være muligt at forbinde brændstof til karburatoren, direkte (hvis den er lang nok og korrekt diameter). Dette er en midlertidig løsning alene.

Tips

 • Hæld brændstoffet gennem en klud eller papir kaffefilter (hvis beholderen mangler en skærm) for at forhindre is i tanken under påfyldning af brændstof.
 • Spare udgifterne til brændstof stabilisator. Hvis ikke kan bruge al benzin i sæsonen det er købt, hæld tilovers benzinen i bil gas tank.
 • Kontrol din model hjemmeside er altid den bedste løsning til fejlfinding, før du prøver noget andet.
 • Tilføj drygas typen brændstof tilsætningsstoffer i brændstoflagertanke at forhindre fugt fra frysning. Bland ifølge anvisning.
 • Kontroller altid (og juster hvis nødvendigt) hullet på enhver tændrøret, før du installerer i motoren.
 • Kontroller og top off / udskift motorolie.
 • Har magt udstyr professionelt serviceret med jævne mellemrum for at holde fungerer optimalt.
 • Da vinteren aftager, bland 2 cyklus brændstoffer kun efter behov. Når 2 cyklus brændstof blandes, bør det ikke blive introduceret til en 4 takts motor.
 • Hvis motoren stadig kører ujævnt eller boder, rengøring karburatoren vil sandsynligvis være nødvendig. En fuld "nedbryde" er normalt ikke nødvendigt, men en enkel rengøring af flyderen, skål og åbning vil løse de fleste af disse problemer. Justering sæt skruer og blandingen indstillinger på karburatoren skal IKKE gøres. Mens rengøring ikke er en kompliceret opgave, der er små dele, der kan falde og gå tabt, hvis ikke nøje. Rådfør motorfabrikantens manual eller hjemmeside, hvis usikker på, hvordan at adskille / samle.

Advarsler

 • Hold åben ild og gnister af enhver art væk fra brændsler, herunder benzin og startvæsker.
 • Deaktivere muligheden af ​​motoren utilsigtet start, mens arbejdet på motoren. Dette kan gøres så let som at fjerne tændrørskablet fra tændrøret, skifte nøglen (hvis monteret), eller drosle til slukket position, eller der opstår kortslutning tændrøret til jord.

Ting du behøver

 • Ratchet & topnøglesæt
 • Tændrørshylstre
 • Tændrørsgabet gauge
 • Sandpapir eller smergellærred (fin)
 • Tændrør (r)
 • Luftfilter
 • Brændstoffilter
 • Instruktionsbogen (for tændrør, filter, olie og brændstof oktan data)
 • Tændvæske
 • Elektrisk kontakt renere (aerosol)
 • Ren, tør klud
 • Brændstof
 • Tør gas tilsætningsstof eller tilsvarende
 • Gamle beholder dimensioneret til at fange brændstof i tanken
 • Motorolie / 2 cyklus olie
 • Vacuum