Wkedk

Sådan fri dykke

Følg disse anvisninger, og med nogle engagement, kan du være dykke ned flere hundrede meter under overfladen.

Steps

Sådan fri dykke. Gang din ånde bedrift kapacitet vandet, og optage det til senere brug.
Sådan fri dykke. Gang din ånde bedrift kapacitet vandet, og optage det til senere brug.
 1. 1
  Gang din ånde bedrift kapacitet vandet, og optage det til senere brug.
 2. 2
  Tag din puls ved at sætte både din pege-og langfinger sammen og enten holde på dit håndled eller siden af halsen. Du behøver kun at anvende et let tryk, og vent et par sekunder til at føle sig lille "pumper" count i to minutter. Divider dette med 2 (giver en mere nøjagtig puls), og du skulle nu have pulsen. Optag dette og holde styr på det.
 3. 3
  Finde ud af hvor langt ned du kan gå på ét åndedrag, men gør det med en partner i tilfælde af blackout. Optag denne dybde.
 4. 4
  Øv at tage langsomme, dybe vejrtrækninger -5 sekunder på inhalerer - Og 10-15 sekunder eller mere på udånder. (ADVARSEL: Hvis du holder den samme timing for indånding og udånding, vil du gøre hyperventilation Dette kan føre dig til blackout.). Når du har styr på det, forblive stille og gøre det samtidig have en anden optage din puls.
 5. 5
  Øv dette, indtil du kan holde en puls på under 80 slag i minuttet, før du starter næste trin.
 6. 6
  Prøv at gå ned efter dyb vejrtrækning på samme sted du gjorde dit sidste dyk. Hvis du gik ned 7-10 meter for første gang, så prøv at få det til 16 fod, 11-19 fødder forsøger at gå til 25 fod, 30 + bare prøve at slå den med ti meter.
 7. 7
  Prøv at øve ovenstående trin igen og igen. Din puls skal komme til 60 eller derunder efter omkring en måned, så prøv at få finner og afprøve, hvor langt du kan gå.
 8. 8
  Øv langsomme, dybe, raffinerede spark med den største finner du kan finde, og du vil synke hurtigere med finner senere. (Få ordentlig fridykning finner med en blød handling)
 9. 9
  Prøve at anvende en 1 minut under vand og 1 minut ud af vandet for at lade co2 flygte fra lungerne
 10. 10
  Snup en sten for at forhindre din krops naturlige opdrift

Tips

 • Du bliver nødt til at udligne, når du kommer til omkring 3 meter under overfladen. Gør dette ved at klemme din næse lukket og forsøger at ånde gennem næsen. Du bliver nødt til at gøre dette regelmæssigt, især i de første meter, hvor trykket ændrer en masse. Din indre øre vil udligne automatisk på din opstigning. IKKE dykke dybt, hvis du har en forkølelse eller er ude af stand til at udligne, kan du gøre alvorlige skader på dine trommehinder.
 • Større finner er sværere at håndtere, men har bedre resultater (mere power / hurtigere)

Advarsler

 • Må ikke hyperventilere. Hyperventilere før din dykke vil udvise og mindske mængden af ​​CO2 i dit system. CO2-niveauet i blodet er, hvad der udløser dine sanser at ånde og tage i en anden ånde, når du holder den. Derfor fjerner CO2 kun forlænger perioden før kroppen har brug for at inhalere. Hyperventilation ikke øger mængden af ​​ilt til stede i kroppen. Mens du kan være i stand til at holde vejret længere i dybden, vil du være mere tilbøjelige til blackout på opstigningen.
 • Når man dykker dybt (under 20 ") dine lunger komprimere nok, at re-belægninger kan være sværere end forventet.
 • Forsøg ikke, hvis du har hjerte-eller lungeproblemer.
 • Aldrig dykke om natten eller i en stærk aktuelle område. Strømme får markant stærkere længere ned.
 • Aldrig tage medicin for at rydde din sinus, da slim kunne komme tilbage og gøre det vanskeligt at udligne ved opkørsel
 • ALDRIG dykke medmindre du er med nogen, der kunne redde dig fra dybet du skal gå til.