Wkedk

Hvordan til at markere en baseball scorecard

Holde score kan være en fantastisk måde at holde involveret i spillet. Det er også en nyttig færdighed at have, hvis du er på en baseball hold, da det giver dig mulighed for at holde bedre styr på statistik, tendenser og ydeevne spillere på dit team. Selvom "holde bogen" kan virke en smule skræmmende ved første, det er virkelig ganske enkel.

Steps

Hvordan til at markere en baseball scorecard. Udfyld scorecard med de nødvendige omstændigheder i spillet.
Hvordan til at markere en baseball scorecard. Udfyld scorecard med de nødvendige omstændigheder i spillet.
 1. 1
  Anskaf et scorecard. De fleste højere niveau stadioner sælge dem, enten på egen hånd eller sammen med et program af en slags. Hvis du er usikker på tilgængeligheden på stadion du skal gå til, med en hurtig online søgning kan du nemt finde baseball scorecards til at printe ud og tage med dig til spillet.
 2. 2
  Udfyld scorecard med de nødvendige omstændigheder i spillet. Dette kan omfatte, men er ikke begrænset til, holdene spiller, lineup, dommerne, marken, starttidspunktet, og trænerne.
 3. 3
  Skriv hver spillers nummer, navn og position nummer i slot, med én spiller pr to eller tre slots (eller en pr "big square"). For hjælp med positionsnumrene, se "Player information" nedenfor.
  • Hvis nogen har en udpeget hitter, skriver DH i første slot og position spiller i den anden plads.
  • Hvis det er nødvendigt / ønskes, skriver bænk spillere på bunden af ​​scorecard, med én for hver slot. Det er kun, hvis du har problemer med at huske, hvem der ellers er på holdet, hvis de kommer ind til en udskiftning. Der er ingen grund til at skrive deres stilling, da de endnu ikke er i spillet.
 4. 4
  Hold styr på bolde og strejker i den givne nettet. Bolde holdes i rækken med tre pladser og strejker i rækken med 2..
  • Du kan bruge checks, skråstreger, X'er, tal eller hvad du er fortrolig med. Nogle mennesker bruger forskellige skråstreger og X er at angive, om de svulme svingede eller fik kontakt, mens andre bruger tal til at angive i hvilken rækkefølge de pladser blev kastet. Dette er specielt nyttigt, da det giver andre at se udviklingen af ​​på bat.
  • Hvis et modbydeligt bolden rammes med to strejker, skal du blot lave en prik (eller tal, afhængigt af din stil), der strækker sig fra rækken af ​​strejker. Fortsæt denne efter behov.
 5. 5
  Bemærk resultatet af på bat ved hjælp af både forkortelser og markeringer på den lille diamant.
  • Hvis dejen er ude, er du velkommen til at skrive resultatet i store bogstaver over diamanten og sørg for at markere (i nederste højre hjørne af boksen), hvad nummer ud af de er af inning (dvs. 1, 2 eller 3 ).
  • For dobbelt og tredobbelt spiller være sikker på at markere outs i den rækkefølge, de er sket i den lille boks i nederste højre hjørne.
  • Se tabellen nedenfor om "Måder at tjene en Out" for standardforkortelser.
   • Nogle mennesker sætter asterisk (*) eller udråbstegn (!), Når en markspiller gør en spektakulær play.
  • Hvis dejen får på basen først, tegne lige streger på den lille diamant angiver stien til dejen. På den side af den sidste linje, skriver en af ​​disse forkortelser i små bogstaver ved siden af.
   • Nogle mennesker kan lide at tegne, hvor bolden rammes for større nøjagtighed. De normalt trække en linje stammer fra home plate til det sted, hvor bolden rammes med en fast linje efter en bold i luften, eller en stiplet linje til en bold på jorden.
  • Hvis der under ethvert punkt efter at bolden er sat i spil, en runner scoringer, så markere ned, hvor mange RBI er gærdespiller kommer i den afsatte plads. Hvis ingen er forudsat, skriv det under diamant.
  • Spore fremskridt af løbere ved hjælp af et lignende sæt af forkortelser og linjer angiver løberens fremskridt, og hvordan at fremskridt skete (dvs. hvis løberen bevæger sig fra første til tredje på en enkelt trække en linje fra første til anden og andet til tredje og skrive 1B i øverste venstre hjørne).
  • Når en runner scoringer, skygge i deres diamant nemmere reference.
 6. 6
  Ved afslutningen af en inning, markere de nødvendige statistiske oplysninger i felterne leveret under kolonnen.
  • Hvis et hold rammer omkring den rækkefølge, blot give flere kolonner til denne inning og omskrive tallene i overensstemmelse hermed.
  • Du kan holde styr på at skrive antallet af kastet, at inning ved at skrive det til venstre for inning nummer. Du kan holde styr på de samlede pladser kastet ved at skrive det til højre for inning nummer.
 7. 7
  Når en spiller er substitueret i, skrive deres navn, nummer og position under den spiller, de gik ind for og tegne en lodret streg i mellem innings, at det skete. Også udfylde innings boksen i rummet til højre.
  • Hvis der er en ændring i pitching, tegne en vandret linie mellem den sidste dej af den gamle kande og den første af de nye kande. Også skrive nye pitcher navn i boksen nederst.
  • Hvis en spiller skifter position, tegne en lodret stiplet linje mellem innings, at det fandt sted.
 8. 8
  Ved afslutningen af spillet, er du velkommen til optælling batting statistik og pitching statistik i rummene, der er fastsat en god repræsentation af spillet.

Scorecard forkortelser

Spiller information

Positionsnumre
Position Nummer
Pitcher 1
Catcher 2
Første baseman 3
Anden baseman 4
Tredje baseman 5
Markspiller 6
Venstre Fielder 7
Center Fielder 8
Right Fielder 9
Udpeget Hitter DH

Måder at gøre en ud

Out Forkortelser
Resultat Forkortelse Eksempel resultat Eksempel forkortelse
Strikeout svinge K Swing og en forbier K
Strikeout søger Bagud K Kaldet tredje strike Bagud K
Groundout Antallet af den spiller, der specialgruppen det efterfulgt af nummeret på den spiller, der fangede den Markspiller felter, og kaster til Første baseman 6-3
Flyout Antallet af den spiller, der fangede den Center Fielder fanger den 8
Lineout L efterfulgt af nummeret på den spiller, der fangede den 2nd baseman fanger den L4
Uden hjælp Play Antallet af den spiller, der gjorde stykket, efterfulgt af U Pitcher felter det og tags løberen (eller basen) 1U
Fanget Foul Ball F efterfulgt af nummeret på den spiller, der fangede den Tredje baseman fanger den i dårligt område F5
Sacrifice Flyv SF efterfulgt af nummeret på den spiller, der fangede den Venstre Fielder fanger den SF7
Sacrifice Bunt SB efterfulgt af nummeret på den spiller, der specialgruppen det efterfulgt af nummeret på den spiller, der fangede den Catcher felter, og kaster til Første baseman SB2-3
Double Play:
For runner: Antallet af den spiller, der specialgruppen det efterfulgt af nummeret på den spiller, der fangede den Markspiller felter, og kaster den til den anden baseman 6-4
For dejen: Det samme som runner, men tilføjer i den spiller, der griber bolden næste efterfulgt af DP Markspiller felter, og kaster den til den anden baseman, der kaster den til den første baseman 6-4-3 DP

Sporing hits

Hitting Forkortelser
Resultat Forkortelse Eksempel resultat Eksempel forkortelse
Single 1B
Dobbeltklik 2B
Triple 3B
Home Run HR
Hit By Pitch HP eller HBP
Walk BB
Fejl E efterfulgt af nummeret på den spiller, der har begået fejlen, Den markspiller bobler bolden og smider den væk E6
Fielder s Choice FC Med en runner på først, er en grounder hit til den anden baseman, der kun får den ledende runner ud (den markspiller har foretaget et valg om ikke at forsøge at få gærdespiller ud). FC
Faldt Third Strike K

Sporing baserunning

Løbende Forkortelser
Resultat Forkortelse Eksempel resultat Eksempel forkortelse
Stjålet Base SB
Fanget stjæle CS Smidt ud af catcher, mens du forsøger at stjæle CS
Plukket Off PIK Plukket fra af pitcher PIK

Tips

 • Praksis holde score af spil, du ser på TV for at hjælpe dig med at vænne sig til at holde op med spil.
 • Ikke alle scorecards omfatte steder at holde styr på bolde og strejker.