Wkedk

Hvordan man kan stoppe absorbere andre folks følelser

Følelser som frygt, vrede, frustration og immobilitet er energier. Og du kan potentielt "fange" disse energier fra folk uden at vide det. Hvis du har tendens til at være en følelsesmæssig svamp, er det vigtigt at vide, hvordan man kan undgå at tage på en persons negative følelser, eller endda hvordan man aflede frit svævende negativities i folkemængder. En anden twist er, at kronisk angst, depression eller stress kan gøre dig til en følelsesmæssig svamp ved at bære ned dit forsvar. Pludselig bliver du hyper-afstemt til andre, især lider med lignende smerter. Det er, hvordan empati fungerer, vi nul i den hot-button-problemer, der er uløste i os selv.

Fra et energisk synspunkt, kan negative følelser stammer fra flere kilder: hvad du føler, kan være din egen, det kan være en andens, eller det kan være en kombination. Her er, hvordan man se forskel og strategisk styrke dine positive følelser, så du ikke kommer til at negativitet, der ikke tilhører dig.

Steps

Hvordan man kan stoppe absorbere andre folks følelser. Identificere, om du er modtagelig.
Hvordan man kan stoppe absorbere andre folks følelser. Identificere, om du er modtagelig.
 1. 1
  Identificere, om du er modtagelig. Den person mest sandsynligt, at blive overvældet af negative energier omgiver dig er en "empath" en person, der fungerer som en "følelsesmæssig svamp". Tegn på, at du måske være et empath omfatter:
  • Folk kalder dig "hyper-følsomme", "overdrevent", etc., og de ikke mener det som en kompliment!
  • Man fornemmer frygt, angst og stress fra andre mennesker og trække det ind i din krop, og løse dem som din egen fysiske smerter og symptomer. Det behøver ikke at være mennesker, du ikke kender eller ikke kan lide, er du også påvirket af venner, familie og kolleger.
  • Man hurtigt føler sig udmattet, drænet, og ulykkelig i overværelse af folkemængder.
  • Støj, lugt, og overdreven talende kan modregne dine nerver og angst.
  • Du er nødt til at være alene til at genoplade din energi.
  • Du er mindre tilbøjelige til at intellektualisere, hvad du føler. Dine følelser er let såret.
  • Du naturligt give,, åndeligt tilbøjelig og en.
  • Du har tendens til at sikre, at du har fået en flugtplan, så du kan komme væk hurtigt, såsom at bringe din egen bil til arrangementer osv.
  • Den intimitet af tætte relationer kan føles som kvælning eller tab af dit eget selv.
 2. 2
  Søg kilden. Først, så spørg dig selv, om den følelse er din egen eller en andens. Det kunne være begge. Hvis følelser såsom angst eller vrede er dit, blidt konfrontere, hvad der forårsager det på din egen eller med professionel hjælp. Hvis ikke, så prøv at lokalisere den åbenlyse generator.
  • For eksempel, hvis du lige har set en komedie men du kom hjem fra biografen følelse blå, kan du have inkorporeret depression af de mennesker, der sidder ved siden af ​​dig, i umiddelbar nærhed, overlapper energifelter.
  • Det samme er tilfældet med at gå til et indkøbscenter eller en pakket koncert. Hvis overfyldte steder ked af det eller overvælde dig, kan det godt være, fordi du absorbere al den negative energi omkring dig.
 3. 3
  Distancere sig fra den formodede kilde, hvor det er muligt. Gå mindst tyve meter væk, se, hvis du føler lindring. Må ikke fejle på siden af ​​ikke ønsker at fornærme fremmede. På et offentligt sted, skal du ikke tøve med at skifte plads, hvis du føler en følelse af depression pålægge dig.
 4. 4
  Centret selv ved at koncentrere sig om dit åndedræt. Gør dette forbinder dig til din essens. For et par minutter, holde udånding negativitet, inhalering rolig. Dette hjælper til at jorde dig selv og rense frygt eller andre vanskelige følelser. Visualiser negativitet som grå tåge løft fra din krop, og håber så gyldent lys ind. Dette kan give hurtige resultater.
 5. 5
  Skyl den skade. Negative følelser som frygt ofte indgive i din følelsesmæssige center på solar plexus (cøliaki plexus).
  • Placer din håndflade på dit solar plexus, som du holde sende Miskundhed til området for at skylle stress.
  • For langvarige depression eller angst, kan du bruge denne metode dagligt for at styrke dette center. Det er beroligende og det bygger en følelse af sikkerhed og da det bliver et ritual.
 6. 6
  Shield dig selv. En handy form for beskyttelse mange mennesker brug, herunder healere med at forsøge patienter involverer visualisere en konvolut af hvidt lys (eller hvilken som helst farve du føler bibringer power) omkring hele din krop. Tænk på det som et skjold, der blokerer negativitet eller fysisk ubehag, men giver mulighed for, hvad der er positivt at filtrere i.
 7. 7
  Administrer følelsesmæssige overbelastning. Du behøver ikke at være afhængighedsforhold til din evne til at absorbere andres følelser, vende forbandelsen til en gave ved at praktisere strategier, der kan frigøre dig:
  • Lær at genkende folk, der kan bringe dig ned. Mennesker, der er særligt vanskeligt for følelsesmæssige empaths omfatter criticizer, ofret, narcissist, og controlleren. Judith Orloff vilkår disse mennesker "følelsesmæssige vampyrer". Når du ved, hvordan at spotte disse adfærdsmønstre, kan du beskytte dig selv mod dem, herunder fjernelse dig selv fra deres tilstedeværelse, og fortæller dig selv, at "jeg respekterer den person, du er inden for, selvom jeg ikke kan lide, hvad du laver."
  • Spis en stor måltid før indtastning stressende situationer som værende en del af en menneskemængde. Når du er i en menneskemængde, find nødområder, som sidder på kanterne, eller stående fra hinanden.
  • Sørg for, at du ikke behøver at stole på andre mennesker til at få dig ud af vanskelige situationer. Medbring din egen bil eller ved hvordan man får hjem nemt når det er nødvendigt. Have tilstrækkelige midler til at kunne gøre alternative ordninger, hvis du begynder at føle overvældet.
  • Fastsætte frister. Vide, hvor meget du kan stå og adlyde denne grænse er afgørende for at sikre dit mentale velbefindende. Indstil også venlig men meningsfulde grænser med andre, der overvælder dig, ikke stå rundt lytter til dem tale i to timer, når du kun kan klare en halv time.
  • Har din egen private sted i et hjem deles med andre. Bede andre om at respektere din nedetid, hvor du kan forynge. Det er især vigtigt at forhindre dig i at tage på din partners følelser for meget. En undersøgelse, mand hule, systue, læse krog, etc., alle tilbyder dit eget rum.
  • Praksis meditation og mindfulness.
 8. 8
  Kig efter og situationer. Ringe til en ven, der ser det gode i andre. Tilbring tid med en kollega, som bekræfter den lyse side af tingene. Lyt til håbefulde mennesker. Hør den tro, de har i sig selv og andre. Også relish håbefulde ord, sange og kunstformer. er smitsom, og det vil løfte dit humør.
  • Dyrk positive følelser, der øger din indre styrke. Hvis du er omgivet af fred og kærlighed, vil du blomstre så stærkt som negative følelser får dig til at visne. Respekt dine egne behov gennem sund self kærlighed vil øge din evne til at respektere andre.
  • Lær at bruge medfølelse som en måde at forsvare dig selv mod overvældende følelser. Medfølelse tillader dig at være empatisk over for situationen for andre mennesker, men kræver også, at man er medfølende over dig selv. Det betyder, at du ikke behøver at føle sig skyldige over at søge pusterum fra at blive overvældet, da dette sikrer, at du kan være mere engageret med andre i det lange løb, snarere end mindre. Det betyder også, at du holder dig helt ved ikke at fordybe dig i en verden af ​​negative mennesker.

Tips

 • Ømhed, smerter, forvirring og følelse overvældet efter at være midt i en menneskemængde er alle tegn på, at du har absorberet negative følelser fra andre mennesker, og din krop forsøger at beskytte dig.
 • Holde øve disse strategier. Du behøver ikke at genopfinde hjulet hver gang du er på følelsesmæssig overbelastning. Med strategier til at klare, kan du have hurtigere retorter på stressende situationer, føler sig mere sikker, og dine følelser kan blomstre.
 • Nogle mennesker vil reagere på absorptionen af ​​negative følelser med panikanfald, depression, mad binges og diagnosticeres fysiske symptomer.
 • Det er muligt, at hvis du lider af kronisk træthedssyndrom, at du lider af følelsesmæssig overbelastning.

Advarsler

 • Erkend, at de fleste eller alle af de tegn, som du kan være "empatisk" vil gælde for co-afhængighed samt, især hvis du har et problem med at sige "nej" til folk. Selv om det er langt mindre attraktivt at se dig selv som co-afhængige, snarere end "empatisk", er det nok mere til det punkt, og let kan behandles, således at du kan respektere dine egne behov, og langt aftagende eller fjerne symptomerne beskrevet ovenfor.
 • Må ikke forvente, at alle respekterer dine behov. Nogle mennesker vil aldrig. Men den mest kraftfulde ord er "nej". Du behøver ikke at overholde deres ønsker, at tage sig af dig selv kommer først, så er du bedre i stand til at drage omsorg for andre.

Ting du behøver

 • Plads på din egen trække sig tilbage til